Урош19 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 28 minutes ago, Nini3112 said: Plavsa izgleda opet na pozajmici Ako, bolje i za njega i za nas. 1
Gromovnik Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago (edited) 36 minutes ago, Nini3112 said: Plavsa izgleda opet na pozajmici I to izgleda u 2.tursku ligu. Vise ni Zalizani nije madjionicar za uvaljivanje igraca. Po nekad poverujem da bi i mene mogao da uvali u neki prvoligaski klub Turske, Litvanije... Edited 10 hours ago by Gromovnik 2
Summerfunk Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Mene zanima umesto koga...? D-Mo je bivši kao i Plavša. Ostaju (valjda) Bolomboj, Izundu i Rivero?
bodo Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago (edited) 20 minutes ago, Summerfunk said: Mene zanima umesto koga...? D-Mo je bivši kao i Plavša. Ostaju (valjda) Bolomboj, Izundu i Rivero? Pa ako ima istine u tome onda se verovatno na računa više ne Rivera. Talijan je svakako zanimljiv igrač ali pitanje je šta on može na nivou EL. Edited 9 hours ago by bodo
VukVule1988 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Kao 3. centar za sledecu sezonu odlican izbor.Visina plus sut za 3 poena, taman to sto fali Bolomboju i Ebuki. 1
Žilee Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Cisto sumnjam da ce Suigo kkd nas ,mislim da je NBA vec spreman da ga pokupi 5
MrTwister Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 4 hours ago, Summerfunk said: Mene zanima umesto koga...? D-Mo je bivši kao i Plavša. Ostaju (valjda) Bolomboj, Izundu i Rivero? Poci ce Suigo na koledz na ljeto ne sjekirajte se 😄 Nema smisli ni za njega, ni za njegovu karijeru da ostaje u Evropi a vec je bio na nekoliko posjeta na koledze koji blisko sa Miskom saradjuju. 1
Knipex Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Naravno da hoće. Nijedan mladi talentovani igrač neće propustiti priliku da ode na koledž kada toliko stvari daju. Pride su to sada milionski ugovori. 4
Mile1 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 hours ago, MrTwister said: Poci ce Suigo na koledz na ljeto ne sjekirajte se 😄 Nema smisli ni za njega, ni za njegovu karijeru da ostaje u Evropi a vec je bio na nekoliko posjeta na koledze koji blisko sa Miskom saradjuju. Kao sto sam i mislio znaci pokusaj destibilizacije pred kljucne utakmice
Recommended Posts