Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, vinogradskaopera said: Porodismo je nekako, nije bajno sjajno ali napokon pobeda posle kupa! Sta porodismo.Rutinski. 3
Knipex Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Dobismo i ovu posle osvojenog kupa najviše zahvaljujući našem uspavanku Idemooooo 7 9
vinogradskaopera Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, Don Dusko said: Sta porodismo.Rutinski. Meni nekako na misice, al mozda je zbog neke moje strepnje pre utakmice i koja mi se samo vratila u sred meca..
Petkovic Miroslav97 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ni na sekund nisam bio zabrinut za pobedu. Videlo se iz aviona da dobijemo, na kraju +10 Bajern, pa Fener.. Možemo! 3
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, vinogradskaopera said: Meni nekako na misice, al mozda je zbog neke moje strepnje pre utakmice i koja mi se samo vratila u sred meca.. Pa u 4Q smo pritegli odbranu i odvojili se, Batlerova trojka je dosla kao nagrada za pristup u 4Q. Ja nemam problema da u 3Q bude malo manja energija pa onda u 4Q se pritegne. Bas smo zajebani.I to bas. 3
Don Dusko Posted 59 minutes ago Posted 59 minutes ago Mene zabrinjava Batler.Ako ovako nastavi tesko cemo ga zadrzati.
Milko Miller Posted 56 minutes ago Posted 56 minutes ago Mi smo par puta ispustili zgodan trenutak da se odlepimo, katastrofalno smo šutirali slobodno bacanje, nekako sem Batlera niko nije briljirao, a na kraju opet pobeda dvocifrenom razlikom. Može.
bodo Posted 55 minutes ago Posted 55 minutes ago Baš težak meč za gledanje jer se nisam opustio niti na +11 i dve minute do kraja. Zasluženo ali nimalo lako. Efes će biti zaguljen protivnik drugim ekipama do kraja regularnog dela. Može nam i direktno pomoći u borbi za šta bolju poziciju sa konkurencijom. 3
božija noga Posted 55 minutes ago Posted 55 minutes ago A sutra Lil. Kakva uvertira pred meč na Marakani. Svi oni, sutra na stadion da gori bre. Sjajno! Još i dupla pobeda nad Efesom. Uživanjeeee! 1
Урош19 Posted 52 minutes ago Posted 52 minutes ago 6 minutes ago, Don Dusko said: Mene zabrinjava Batler.Ako ovako nastavi tesko cemo ga zadrzati. Čini mi se da on u ugovoru ima opciju samo za NBA, ako ne ode tamo ostaje naš
Perkos2 Posted 43 minutes ago Posted 43 minutes ago Bravo Zvezdo! Ovako igra šampionski tim,sve pohvale za igrače i stručni štab!. 1
TB Told Posted 39 minutes ago Posted 39 minutes ago 25 minutes ago, Don Dusko said: Bukvalno smo odigrali kako TOP 8 tim treba da igra protiv ovih recreativo ekipa poput Efesa, Partizana i Asvela sto trebaju da igraju. Ovo recreativo je višak, u EL svako potcenjivanje protivnika može da košta. Svaka ekipa je sposobna da napravi iznenađenje. 3
Recommended Posts