bodo Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 1 hour ago, božija noga said: Timski trening pred Efes. Tu je i Karter! ❤️ 🏀 ❤️ 🏀 Samo još Kenan fali tu od rostera sa početka sezone uz naravno već otpuštenog Grahama. 1
aleksa7 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Следи најзначајнија утакмице у досадашњем току сезоне — прва после освајања КРК. Пет последњих таквих смо изгубили, а на победу у тим околностима чекамо од 2017. године. 75-76 vs. Зенит ('21) 79-73 @ Панатинаикос ('22) 72-87 vs. Алба ('23) 74-66 @ Бајерн ('24) 80-86 vs. Жалгирис ('25) Надам се и верујем да је ова екипа у стању да прекине црни низ и да неће себи дозволити губитак фокуса после обезбеђеног првог трофеја у сезони. Вредимо за много више него раније, имамо одличне професионалце и играче жељне доказивања у тиму и убеђен сам да можемо да одолимо опуштању и ухватимо залет за пласман у топ6. Ефес је далеко од лаког ривала, а њихова позиција на табели је пре огледало несреће око повреда него квалитета, тако да имамо обавезу да их схватимо озбиљно. Њихове ротације на позицијама 1-3 се не би стидели ни најјачи тимови у такмичењу, Поарије им је оздравио, Свајдер и Џонс изгледа привикли и зато ће бити неопходно да сваки наш играч и навијач одговори позиву у среду и да свој допринос на путу ка победи. Бајерн и Фенер без Мелија ће бити сажвакани ако Ефес падне. 🤞 6
bodo Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 29 minutes ago, Sector said: A Rivero trenira li? Pa bio u dresu sa brojem 14 i trakom na glavi u ovom videu. 1
Ikac Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago On 2/22/2026 at 8:26 PM, Ebuka said: Mene brine sto jos nema ni price vezane za novi ugovor Nwori. Deluje mi bas realno da on proba opet preko bare. Na osnovu ovoga do sada, bilo bi iznenađenje da Nwora ne dobije priliku negde tokom trening kampova.
Recommended Posts