Kosjan Willavić Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 10 hours ago, Čočo said: Laku noć. ❤️ Drago mi je bas i zbog Saleta, neka mu bude samo prvi u nizu 7 1
Don Dusko Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 59 minutes ago, Čočo said: Batler nije lagan samo na terenu, nego i van terena. Dok ostatak ekipe pravio žurku u busu do Beograda, momak zakuntao. 😂 😅 Sad ga jos vise volim.Kao ja.Mogu svi da luduju al ja cu da spavam. :D 4
Molina23 Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago (edited) Kad se podvuče Sašin izbor da napadom i kontrama razbijemo svaku odbranu je bio apsolutno ispravan i racionalan. Jaka odbrana, kontrola skoka i konstantna preuzimanja često oduzimaju previše energije, naročito u ovom ludom ritmu mečeva i on to kao defanzivni trener najbolje zna. Dao je momcima oduška da van uobičajene taktike odigraju iso basketa za sve pare, uz pola do jedne četvrtine zaključavanja svega rutiniraju Spartak i Megu. Svi zdravi, svi srećni, Kup u vitrinama, Saši prvenac, molim lepo. Ono još lepše od samog trofeja su scene gde se iskreno od srca raduju i Karter i Rivero i ako dugo van tima i takmičenja. Tim. Nije zalizani slučajno rekao da smo za ovih godinu bez udbaškog skota sistemski otišli na dva nivoa više gde konačno ličimo na ozbiljan i profi EL klub. To se vidi i bez inside informacija. Čestitke svima, idemo dalje. Tek sada počinje borba. Arena mora da gori u narednih dva meseca, bez ikakvog svadbarenja. Edited 12 hours ago by Molina23 28
crni96 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Ne moze Kup biti nebitan sve dok Partizan ima veci broj titula u nacionalnom Kupu u svim drzavama kojima smo bili, vise i ne brojim kako smo se sve zvali. 2
3x3cz Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Ni jedan trofej i takmicenje ne moze biti nebitno, cak i pripremni turniri. 2 1
Gudura Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Cestitke momcima na prvom trofeju ove sezone, osvojenom u velikom stilu. Kao sto sam rekao pre Kupa, potcenjivanje ovog takmicenja je zestoka besmislica, i meni je ovaj trofej izuzetno drag. Domaca osnova je osvetlala obraz, i pokazala izvestan kvalitet, koji ih uostalom preporucuje da budu deo jedne kvalitetne EL ekipe. Narocito mi je drago zbog Miljenovica, decko je jos jednom pokazao da ima stav, fizikalnost, kvalitet i muda da bude deo ove ekipe, i iskreno se nadam da je konacno kupio sebi mesto u rotaciji za EL, makar u nekim ogranicenim minutima, jer je to apsolutno zasluzio onim sto prikazuje cele sezone 8 1
bodo Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago (edited) 35 minutes ago, 3x3cz said: Ni jedan trofej i takmicenje ne moze biti nebitno, cak i pripremni turniri. čak i na treningu treba biti sveprisutna želja da se pobedi. tako razmišljaju pravi sportisti. a našim momcima naklon do poda za zasluženo osvojeni KRK. i tu verovatno nije kraj. Edited 10 hours ago by bodo 1
texas Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Bas lep kup za nas ove godine. Znaci mi trofej vise nego sto sam mislio do pre neki dan. Nekako je sve bilo izrazito pozitivno i prijatno do maksimuma. Cestitke svima u klubu, pa i Drceli! 1
Sector Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 1 hour ago, Gudura said: Cestitke momcima na prvom trofeju ove sezone, osvojenom u velikom stilu. Kao sto sam rekao pre Kupa, potcenjivanje ovog takmicenja je zestoka besmislica, i meni je ovaj trofej izuzetno drag. Domaca osnova je osvetlala obraz, i pokazala izvestan kvalitet, koji ih uostalom preporucuje da budu deo jedne kvalitetne EL ekipe. Narocito mi je drago zbog Miljenovica, decko je jos jednom pokazao da ima stav, fizikalnost, kvalitet i muda da bude deo ove ekipe, i iskreno se nadam da je konacno kupio sebi mesto u rotaciji za EL, makar u nekim ogranicenim minutima, jer je to apsolutno zasluzio onim sto prikazuje cele sezone Treba Cartera implementirati, kad do sad nije dobijao šansu Miljenović tek sada će biti teško.
Kosjan Willavić Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Deluje da bi ovo mogla biti prva nasa ekipa koja se ne raspadne tradicionalno u EL posle kupa. Ali treba bas biti na oprezu, dolazi nam Efes koji se pridigao malo posle blamiranja. Takve ekipe su najopasnije ako dodje do opustanja , nadam se Nvorinom osvetnickom izdanju i nabrijanosti 10
Žilee Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Mislim da je velika nebuloza ukoliko Miljen ne bude ispred Yaga posle ovog kupa. 2 1
Knipex Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago (edited) Ne znam, mene Miljenović nije baš ubedio da može da bude bolji od Jaga, a svi ovde znaju koliko ne gotivim brazilski hidrant. Dribling mu je prilično visok i nesiguran. Kada krene u prodor to je gotovo pravolinijiski i nema zaustavljanja pa obično završi u reklamama. Nema snage u ramenima da iznese čuvara i vrlo često šut iz prodora, znam da nije najbolji izraz, bude neka frljoka. Ako ga stisnu na prenosu evroligaški igrači bude ozbiljan problem. Možda može u nekom mečapu da odigra, ali Jago je trenutno mnogo bolji sa loptom od njega i ne vidim kako može da ga istisne iz ekipe. Videćemo već, ako mu Saša da šansu. Edited 8 hours ago by Knipex 11 1
Estrella Roja Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Svaka čast momcima na osvajanju kupa. ❤️🤍 Dominanto u sva tri meča, nijednog trenutka se pitanje pobednika nije postavljalo, čak ni tokom one male krize protiv Spartaka u polufinalu. Ovo je tek prvi trofej od 4 koliko možemo osvojiti ove sezone i nijedan trofej ne trebalo biti nebitan za šampionsku ekipu. Da pohvalim i organizaciju kluba koja je povela i igrače za koje se znalo da svakako neće igrati, to samo može da doprinese boljoj hemiju u ekipi. 5
Krle Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Nestvarno je kakav napadacki talenat Nwora poseduje i ko god je u klubu procenio da ga treba dovesti zasluzuje sve pohvale. Momak mozda ne igra stalno odbranu, ali ne moraju svi ni da igraju odbranu, ali zato u napadu ima neverovatan repertoar i gotovo nemoguce ga je braniti. U stanju je da on najgore utakmice u sezoni (prosla protiv Spartaka) dodje do toga da za 5 minuta dodje do 20+ poena i ostavi pozitivan utisak. Sigurno najbolji stranac koji je igrao na ovim prostorima ikada 2
Geronimo Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Nije pitanje da li je bolji Jago ili Miljen (ili Karter), vec ko je bolji za tu ulogu koju mu je Sale dodelio/osmislio. Kako je trenutno postavljeno - Jago vise odgovara - prevezi loptu, rani pik, pokusaj lopte ka Izunduu - to su sve stvari gde je Jago objektivno bolji. Pak, itekako postoje stvari gde je Miljen bolji, a uloge evoluiraju, videcemo. Uloga trenera je da sakrije mane igraca/ekipe, a istakne njihove prednosti. Za sada Sale solidno to radi, jer svi nasi igraci itekako imaju i jedno i drugo :) . Zato i veliko bravo na izboru igraca za kup - domaci da grinduju i resavaju prosto (Deda u polu, Dobri u finalu, Kalina u obe, Miljen povremeno u obe), Izundu ce dati vise ili onoliko koliko se preko njega primi, Kodi ce ono njegovo - a jedan od Nvore ili Batlera ce se upaliti da spali protivnika. 4
Bejn Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 20 hours ago, Manoly said: Trofej koji je nebitan ne postoji. Postoji, postoji. Menjao bih 5 krkova za jedan F4.
Ebuka Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Mene brine sto jos nema ni price vezane za novi ugovor Nwori. Deluje mi bas realno da on proba opet preko bare.
kokodakalo Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Kodi suvo zlato ove ekipe. Mislim da se dobrano podcenjuje njegov rad van parketa. Svi igraci koji su dosli su se culi sa njim pre nego sto su potpisali. Dosao sam na pripreme pre roka, cini mi se mozda i mesec dana i trenirao. Aktivan u i oko kluba, kako kk tako i fk. Veliki posao radi van parketa, a bogami i na njemu. 11
Petkovic Miroslav97 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Trebao je FK kao specijalne goste da pozove ceo KK da sa trofejom u ruci prošetaju do “Severa”. 4
Recommended Posts