Урош19 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 3 minutes ago, Don Dusko said: Jebote vas kao da EL nije nista naucila za sve ove godine.... Većinu je naučila samo da pljuju trenera i igrače posle svakog poraza a dok se ređaju pobede nema nikog ništa da kaže. 7
Golijat Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Makabi je veceras bio bolji, od pocetka do kraja. Potpuno su nas zasluzeno dobili. Teramo dalje. 13
Bejn Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Bez obzira na sve, ovakve utakmice se ne gube u BG ako hoćeš neki iskorak u EL. Ovaj poraz je katastrofalan kao i prošle godine.A ako hoćeš F10 onda je ok. Nadam se da ćemo se nekako umuvati u F10. Inače Makabi večeras bolji od početka do kraja. Edited 4 hours ago by Bejn 4
Glavonjic Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ne znam sta je Nwora mogao bolje da uradi u poslednjem napadu, nije imao otvorenog saigrača, svi su jurili ka reketu zbog skoka, nema ulaza, vrhunska zadnja promena u trku, iskreiran otvoren sut, jbg.. Ona trojka pre jeste bila usiljena.. 3
forumko topic Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Da je uslo ovo na kraju, bili bismo sampioni sveta. Al nije. Plej in 3
JPM Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Podrška ekipi. Ovog puta nismo uspeli. Šansa je bila ogromna. Nikad veća. 5 1
stefan81888 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Đurović kao pred zadrugom da komentariše utakmicu. Na forumu imaš boljih analiza na svakoj drugoj strani. 5
srlepajce Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Nije Makabi tako losa ekipa Za respekt je njihova borba a lozi ih i igranje u ovakvoj atmosferi Da je lako nije ali teraj dalje, sta sad 2
Knipex Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago I dalje sam pod utiskom da Kodi apsolutno ništa nije organizovao u 4/4 nego je samo predavao loptu. Voleo bih da znam šta mu je tada bilo u glavi i kakva je to anksioznost. 5
JPM Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 minute ago, stefan81888 said: Na forumu imaš boljih analiza na svakoj drugoj strani. Na kom? Ovom? Gde? 1
Volter Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Greška je bila što je posle 5 minuta u trećoj četvrtini vadio Bolomboja. Ko da mora ga vaditi posle 5 minuta. U tih 5 minuta napravili smo seriju 12:2, nisu znali gde biju u napadu. Ulazi Izundu i oni brzo odlaze na +4. Izundu jeste doprinosio u napadu, ali se kod preuzimanja u odbrani on gubi, pucala nam odbrana i igralo se koš za koš. Mogao je Bolomboj još malo izdržati, taman da im još više ubijemo samopouzdanje i preuzmemo kontrolu utakmice. 7
Golijat Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Inače, po nekom pravilu, čim CMM odigra dobru i zrelu partiju mi dobijemo tekmu. To večeras nije bio slučaj, nažalost. 1
Losmi17 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 minute ago, Cavani said: Nisam nezadovoljan ni igrom ni vodjenjem, jedino je odbrana u prvom mogla biti bolja. Pici dalje, liga je maraton koji zavisi od mnogih mikro stvari, zato su mi najgluplji postovi koji ispisu raspored i izbace unapred predvidjene rezultate. Makabi je jako kvalitetan tim, Clark ce biti trazena roba. Idemo dalje. Raspored je jasan, i vi u spaniji i grckoj necete dobiti mec, mislim na spanske i grcke blizance. Ovo je prosto bio must win u svakom smislu. Imate jos gostovanja Baskoniji i Asvelu, i tu vam ocekujem jedan brejk. Ali je veliko pitanje da li cete svih 5 dobiti kuci, jer je jedna Fener. Sto znaci do kraja recimo 5 pobeda, pa nek bude i 6. To je 21, 22 pobede. Vi ste losiji medjusobno od zalgirisa barse valensije, real ce svakako biti ispred, kao i hapoel, fener, oli. Samim tim je max domet 8.mesto, i to bedt case. 2 6
NMX Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Pozeli covek da cesce izgubimo samo da bi pojedinci batalili neiskreno radovanje i docekali svojih pet minuta otrova i hejta. Losa partija energetski, nedovoljna jedna cetvrtina protiv fokusiranog protivnika. Izgubili posteno i jbg. Bice do kraja jos neocekivanih pobeda. Zato i volimo kosarku. Napred Zvezdo! 23 3
Урош19 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Iskreno nisam siguran ni da li bi Batler nešto značio u tih poslednjih 40ak sekundi, uopšte ga nije išao šut danas. One trojke što je promašio nisu bile ni blizu da uđu. 9
fradler Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Mora Batler biti na parketu u ovakvim zavrsnicama, on nas je i doveo sa -7 na -3. 3
JPM Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Just now, NMX said: Pozeli covek da cesce izgubimo samo da bi pojedinci batalili neiskreno radovanje i docekali svojih pet minuta otrova i hejta. Losa partija energetski, nedovoljna jedna cetvrtina protiv fokusiranog protivnika. Izgubili posteno i jbg. Bice do kraja jos neocekivanih pobeda. Zato i volimo kosarku. Napred Zvezdo! Ja ne mogu da se osvestim, bukvalno buljim u prazno i onda dodjem da vidim da ljudi valjda samo cekaju da istovare govna na nekog. Neverovatno. I to sebe zove navijacem. 4
Cavani Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 2 minutes ago, Losmi17 said: Raspored je jasan, i vi u spaniji i grckoj necete dobiti mec, mislim na spanske i grcke blizance. Ovo je prosto bio must win u svakom smislu. Imate jos gostovanja Baskoniji i Asvelu, i tu vam ocekujem jedan brejk. Ali je veliko pitanje da li cete svih 5 dobiti kuci, jer je jedna Fener. Sto znaci do kraja recimo 5 pobeda, pa nek bude i 6. To je 21, 22 pobede. Vi ste losiji medjusobno od zalgirisa barse valensije, real ce svakako biti ispred, kao i hapoel, fener, oli. Samim tim je max domet 8.mesto, i to bedt case. Dobice se minimum jedna u Grckoj i Spaniji. Ako smo pravi, a ako nismo plej of nam ni ne treba. 4
Volter Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Just now, Урош19 said: Iskreno nisam siguran ni da li bi Batler nešto značio u tih poslednjih 40ak sekundi, uopšte ga nije išao šut danas. One trojke što je promašio nisu bile ni blizu da uđu. Bez obzira, takav igrač i da je sve promašio pre toga, mora biti tu u poslednjem napadu ovakve utakmice.
forumko topic Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 2 minutes ago, Урош19 said: Iskreno nisam siguran ni da li bi Batler nešto značio u tih poslednjih 40ak sekundi, uopšte ga nije išao šut danas. One trojke što je promašio nisu bile ni blizu da uđu. Verovatno si u pravu. Ali jedini ima balls and skills da ide na koš 1
Bejn Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Problem je što mi nemamo zamenu za Kodija. Onaj koji je projektovan za prvog pleja i lidera ekipe je otišao i sada zavisimo od toga kako će Kodi da odigra. Svaka iole pismena ekipa će to eksploatisati. 2
No name Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 6 minutes ago, Golijat said: Makabi je veceras bio bolji, od pocetka do kraja. Potpuno su nas zasluzeno dobili. Teramo dalje. Po svim parametrima smo bili bolji...u šutu za dva u šutu za tri poena. Više skokova, u asistencijama 24-14 u našu korist...Jednostavno su imali sreće baš kao i u prošlom kolu .Kako su oni izvukli dve pobede u ova dva kola ja ne znam.Tri šuta su uzašla u jednom napadu, to je sreća i nista vise. 1
Don Dusko Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 5 minutes ago, Losmi17 said: Raspored je jasan, i vi u spaniji i grckoj necete dobiti mec, mislim na spanske i grcke blizance. Ovo je prosto bio must win u svakom smislu. Imate jos gostovanja Baskoniji i Asvelu, i tu vam ocekujem jedan brejk. Ali je veliko pitanje da li cete svih 5 dobiti kuci, jer je jedna Fener. Sto znaci do kraja recimo 5 pobeda, pa nek bude i 6. To je 21, 22 pobede. Vi ste losiji medjusobno od zalgirisa barse valensije, real ce svakako biti ispred, kao i hapoel, fener, oli. Samim tim je max domet 8.mesto, i to bedt case. Pao je dobar kandidat za brejk. Hue hue. 1
Losmi17 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 minute ago, Cavani said: Dobice se minimum jedna u Grckoj i Spaniji. Ako smo pravi, a ako nismo plej of nam ni ne treba. Fair enough. Zna se da ide kup, i zna se istorija. Mozete vi neki da se pravite ludi, i budete u denialu, ali bice ovo preskup poraz, kao i onaj od kkp. To ce pokazati konacnica. 1 2 5
Bejn Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Just now, Don Dusko said: Pao je dobar kandidat za brejk. Hue hue. Sabraće se oni do utakmice sa nama. Da igramo sa njima naredne nedelje, možda. 1
Recommended Posts