Jump to content

PRIMA - beginning of an era (KKCZ 2025/26)

Recommended Posts

Posted
3 minutes ago, Don Dusko said:

Jebote vas kao da EL nije nista naucila za sve ove godine....

Većinu je naučila samo da pljuju trenera i igrače posle svakog poraza a dok se ređaju pobede nema nikog ništa da kaže.

• Like 4
Posted (edited)

Bez obzira na sve, ovakve utakmice se ne gube u BG ako hoćeš neki iskorak u EL. Ovaj poraz je katastrofalan kao i prošle godine.A ako hoćeš F10 onda je ok. Nadam se da ćemo se nekako umuvati u F10. Inače Makabi večeras bolji od početka do kraja.

Edited by Bejn
  • Like 3
Posted

Ne znam sta je Nwora mogao bolje da uradi u poslednjem napadu, nije imao otvorenog saigrača, svi su jurili ka reketu zbog skoka, nema ulaza, vrhunska zadnja promena u trku, iskreiran otvoren sut, jbg..

Ona trojka pre jeste bila usiljena..

• Like 3
Posted

Nije  Makabi tako losa ekipa

Za respekt je njihova borba a lozi ih i igranje u ovakvoj atmosferi 

Da je lako nije ali teraj dalje, sta sad

• Like 2
Posted

I dalje sam pod utiskom da Kodi apsolutno ništa nije organizovao u 4/4 nego je samo predavao loptu. Voleo bih da znam šta mu je tada bilo u glavi i kakva je to anksioznost.

• Like 4
Posted
1 minute ago, stefan81888 said:

Na forumu imaš boljih analiza na svakoj drugoj strani.

Na kom? Ovom? Gde?

• Like 1
Posted

Greška je bila što je posle 5 minuta u trećoj četvrtini vadio Bolomboja. Ko da mora ga vaditi posle 5 minuta. U tih 5 minuta napravili smo seriju 12:2, nisu znali gde biju u napadu. Ulazi Izundu i oni brzo odlaze na +4. Izundu jeste doprinosio u napadu, ali se kod preuzimanja u odbrani on gubi, pucala nam odbrana i igralo se koš za koš. Mogao je Bolomboj još malo izdržati, taman da im još više ubijemo samopouzdanje i preuzmemo kontrolu utakmice.

• Like 5
Posted
1 minute ago, Cavani said:

Nisam nezadovoljan ni igrom ni vodjenjem, jedino je odbrana u prvom mogla biti bolja. Pici dalje, liga je maraton koji zavisi od mnogih mikro stvari, zato su mi najgluplji postovi koji ispisu raspored i izbace unapred predvidjene rezultate.

Makabi je jako kvalitetan tim, Clark ce biti trazena roba. Idemo dalje.

Raspored je jasan, i vi u spaniji i grckoj necete dobiti mec, mislim na spanske i grcke blizance. Ovo je prosto bio must win u svakom smislu.

Imate jos gostovanja Baskoniji i Asvelu, i tu vam ocekujem jedan brejk.

Ali je veliko pitanje da li cete svih 5 dobiti kuci, jer je jedna Fener. Sto znaci do kraja recimo 5 pobeda, pa nek bude i 6.

To je 21, 22 pobede. 

Vi ste losiji medjusobno od zalgirisa barse valensije, real ce svakako biti ispred, kao i hapoel, fener, oli.

Samim tim je max domet 8.mesto, i to bedt case.

• Like 1
  • Ha-ha 6
Posted

Pozeli covek da cesce izgubimo samo da bi pojedinci batalili  neiskreno radovanje i docekali svojih pet minuta otrova i hejta.

Losa partija energetski, nedovoljna jedna cetvrtina protiv fokusiranog protivnika. Izgubili posteno i jbg. Bice do kraja jos neocekivanih pobeda. Zato i volimo kosarku. 

Napred Zvezdo!

• Like 18
  • Thanks 2
Posted

Iskreno nisam siguran ni da li bi Batler nešto značio u tih poslednjih 40ak sekundi, uopšte ga nije išao šut danas. One trojke što je promašio nisu bile ni blizu da uđu.

• Like 8
Posted
Just now, NMX said:

Pozeli covek da cesce izgubimo samo da bi pojedinci batalili  neiskreno radovanje i docekali svojih pet minuta otrova i hejta.

Losa partija energetski, nedovoljna jedna cetvrtina protiv fokusiranog protivnika. Izgubili posteno i jbg. Bice do kraja jos neocekivanih pobeda. Zato i volimo kosarku. 

Napred Zvezdo!

Ja ne mogu da se osvestim, bukvalno buljim u prazno i onda dodjem da vidim da ljudi valjda samo cekaju da istovare govna na nekog.

Neverovatno. I to sebe zove navijacem.

• Like 2
Posted
2 minutes ago, Losmi17 said:

Raspored je jasan, i vi u spaniji i grckoj necete dobiti mec, mislim na spanske i grcke blizance. Ovo je prosto bio must win u svakom smislu.

Ali je veliko pitanje da li cete svih 5 dobiti kuci, jer je jedna Fener. Sto znaci do kraja recimo 5 pobeda, pa nek bude i 6.

To je 21, 22 pobede. 

Vi ste losiji medjusobno od zalgirisa barse valensije, real ce svakako biti ispred, kao i hapoel, fener, oli.

Dobice se minimum jedna u Grckoj i Spaniji.

Ako smo pravi, a ako nismo plej of nam ni ne treba.

• Like 3
Posted
Just now, Урош19 said:

Iskreno nisam siguran ni da li bi Batler nešto značio u tih poslednjih 40ak sekundi, uopšte ga nije išao šut danas. One trojke što je promašio nisu bile ni blizu da uđu.

Bez obzira, takav igrač i da je sve promašio pre toga, mora biti tu u poslednjem napadu ovakve utakmice. 

Posted
2 minutes ago, Урош19 said:

Verovatno si u pravu. Ali jedini ima balls and skills da ide na koš

• Like 1
Posted

Problem je što mi nemamo zamenu za Kodija. Onaj koji je projektovan za prvog pleja i lidera ekipe je otišao i sada zavisimo od toga kako će Kodi da odigra. Svaka iole pismena ekipa će to eksploatisati.

• Like 1
Posted
6 minutes ago, Golijat said:

Makabi je veceras bio bolji, od pocetka do kraja. Potpuno su nas zasluzeno dobili.

Teramo dalje.

Po svim parametrima smo bili bolji...u šutu za dva u šutu za tri poena. Više skokova, u asistencijama 24-14 u našu korist...Jednostavno su imali sreće baš kao i u prošlom kolu .Kako su oni izvukli dve pobede u ova dva kola ja ne znam.Tri šuta su uzašla u jednom napadu, to je sreća i nista vise. 

• Like 1
Posted
5 minutes ago, Losmi17 said:

To je 21, 22 pobede. 

Pao je dobar kandidat za brejk. 

Hue hue.

• Like 1
Posted
1 minute ago, Cavani said:

Dobice se minimum jedna u Grckoj i Spaniji.

Ako smo pravi, a ako nismo plej of nam ni ne treba.

Fair enough.

Zna se da ide kup, i zna se istorija.

Mozete vi neki da se pravite ludi, i budete u denialu, ali bice ovo preskup poraz, kao i onaj od kkp. To ce pokazati konacnica.

• Like 1
  • Thanks 1
  • Ha-ha 5
Posted
Just now, Don Dusko said:

Pao je dobar kandidat za brejk. 

Hue hue.

Sabraće se oni do utakmice sa nama. Da igramo sa njima naredne nedelje, možda.