Perkos2 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 7 minutes ago, Valensija said: Da ne zaboravim, jebala vas live tema! I analiza vlade najlepšeg đurovića 4
wing Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago (edited) Radonja gleda zadnji frtalj i baca topovske udare sa terase. Komšije ne zovu kerove jer imaju razumevanja. Čestitke uber ganciju na tri iljadarke...živ nam bio matore. ...rasplako me onom zadnjom štambilj trojkom.❤️ Edited 8 hours ago by wing 12 18 1
rodriguez Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago šućur allahu!!! janaj da spremi deonice do leta, nwori 51%, butleru 49%
Big Ticket Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Мени су вазда драже овакве крвава кољена побједе! Браво Звездо! ❤️ 13 1
BriJones Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 1 minute ago, Mile1 said: Kakvo je suvo blago Odzelej kako je veceras izrudario za pobedu zajedno sa Kalinom slažem se i mislim da je u ovoj razlici +- ključ pobede 5 1
liv7 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Fantasticna igra i vazna pobeda.Hapoel je odigrao dobro,nisu se videli tragovi "krize"...imaju kvalitetniju ekipu i boljeg trenera..ALI...vecears smo mi bili bolji🥳.interesantno je kako je prestalo da ih "kenja" kad smo zategli odbranu.. 1 1
FireKeeper Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Najdraze mi je sto ju je Kalina strpao na kraju. i to jubilarni poeni 26 1
nunilo Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 2 minutes ago, BriJones said: slažem se i mislim da je u ovoj razlici +- ključ pobede Ja mislim da je kljuc uz rudarenje Semija, Kaline ... sto je Cima presedeo na klupi 4/4 jer danas nije bio faktor za tu odluku da pohvalim Saleta da ne bude da ga samo kudim. 18
Milko Miller Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 1 minute ago, BriJones said: slažem se i mislim da je u ovoj razlici +- ključ pobede Evo primera kakav impact mozes da imas i kad bukvalno sem zicera svaki sut promasis.
Erik Kartmen Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Da vas sad čujem da kažete nešto protiv Dozeta i Bagzija 💪💪💪
Урош19 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Uf koji bi nam tek skor bio da Sale nije izgubio svlačionicu pre mesec dana 14
bodo Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago (edited) Srećom da je Sale stavio Monekea na klupu jer je bio večeras najslabiji pojedinac kod nas. Semi možda nije bio napadački efikasan ali je izrudario u obrani šta nam je i donelo preokret. Zajedno sa Kodijem , Bokijem i Kalinom. I sjajna zadnja četvrtina Nwore. Edited 10 hours ago by bodo 10
Estrella Roja Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Ovo u 4/4 je bio granit. Dozvolili smo protivniku da poentira samo 2 puta, pored toga nisu videli koš do 2 minuta pred kraj. Da ne pominjem da su smo ih potpuno nadskakali, 23 skoka više smo imali Bravo Zvezdo ❤️🤍 3
Don Dusko Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Just now, Урош19 said: Uf koji bi nam tek skor bio da Sale nije izgubio svlačionicu pre mesec dana 7
Crni Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Pa me salje u cigansku skolu, da ja gledam Batlera i Nvoru... Kada umrem i ostavim telo, Nek mi Dzoel odrzi opelo... 4 8 2 1
Nikom nista Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 2 minutes ago, bodo said: Srećom da je Sale stavio Monekea na klupu jer je bio večeras najslabiji pojedinac kod nas. Semi možda nije bio napadački efikasan ali je izrudario u obrani šta nam je i donelo preokret. Zajedno sa Kodijem , Bokijem i Kalinom. I sjajna zadnja četvrtina Nwore. Evo Djurović k...a o Monekeu... Tako da nema zime za nas i za njega 😀 2
bodo Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Just now, Nikom nista said: Evo Djurović k...a o Monekeu... Tako da nema zime za nas i za njega 😀 Pa loš je bio večeras.ništa manje ništa više.evo možda protiv Maccabija bude najbolji. 1
JPM Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 8 minutes ago, FireKeeper said: Najdraze mi je sto ju je Kalina strpao na kraju. i to jubilarni poeni I lepa posveta Evrolige, mora se reci. 10 1
Recommended Posts