Jump to content

PRIMA - beginning of an era (KKCZ 2025/26)

Recommended Posts

Posted

Očekivano težak meč. I dalje puno osciliramo ali i dalje smo napadački potentni. Hapoel moramo dobiti kako znamo i umemo. Izundu je car.

• Like 3
Posted

Zajebana je ekipa Dubai, pune ruke poena, mogu da zatrpaju svakoga za čas, srećom pa odbranu igraju vrlo promenljivo. Ključnu razliku napravismo kada je Musa krenuo da siluje.

Zato smo mi kratko ćebe! Konačno ove sezone imamo i atletiku i tešku artiljeriju. Što je najbitnije ima još rezerve i možemo još bolje. Ne znam za vas, ja sam u euforiji! 

• Like 4
Posted (edited)

Osciliramo, ali je generalno dobra stvar sto umemo da privedemo tekmu kraju. To nam je cesto falilo prethodnih sezona.

Meni je 1/4 najbolja nasa cetvrtina u ovoj sezoni. Bukv cu da je odgledam u reprizi jos par puta.

Ebuka!

Edited by Markoss
  • Like 8
Posted

Odlična pobeda, bio je pad u igri u drugoj cetvrtini ali su momci dokazali da vodjstvo nije bilo samo rezultat kratkotrajnog naleta vec smislene i pozrtvovane igre i u napadu i u odbrani. Raduje igra Bolomboya, trebace mu jos vremena, ali za pocetak da bude tu za kvalitetnih 10 minuta i bice dovoljno.

• Like 3
Posted
1 minute ago, Don Dusko said:

image.thumb.png.b231f98f28a9cb8dabc4085cd04e47d5.png

image.thumb.png.44b98112d556693231e386d54ff707e9.png

Ovo su partije dostojne TOP3 centra u EL.

Po statistici i napadackom potencijalu da, ali ako vidimo da je Kamengele imao indeks 40, a jedan Dijuf indeks 31, onda vidimo i razlog sto je ovo prva evroligaska sezone Izundua sa 29. Sto naravno ne znaci da overall nije pun pogodak. 

• Like 1
Posted
8 minutes ago, Milko Miller said:

Po statistici i napadackom potencijalu da, ali ako vidimo da je Kamengele imao indeks 40, a jedan Dijuf indeks 31, onda vidimo i razlog sto je ovo prva evroligaska sezone Izundua sa 29. Sto naravno ne znaci da overall nije pun pogodak. 

Kabengele je zver koja moze da natrpa svakog - bukvalno sila. Nema to veze sa Ebukom toliko. Covek je legit EL centar, i odlican parnjak Bolomboju. Motejunas sem nekih specijala generalno nema sta vise da trazi. Dobar je momak, taman da odrzava hemiju na klupici i nek trpa ABA nejac.

• Like 11
Posted

Jednog sekunda nisam strepio iako je Dubai jako dosadan i neumoljiv bio sve vreme😏 ko zubna muka su.

Posle rapsodije u prvoj cetvrtini, ocekivano je bilo da padnemo, ali ne da potonemo u drugoj.

Ovo je utakmica u kojoj Motijunas ne treba da se skida, ne mislim da nam nije potreban, prosto treba birati meceve na kojima treba da igra, obzirom da je Bolomboj na srecu svih nas mnogo zivlji no sto je iko od nas mogao da zamisli, no o njemu docnije.

Ekipa je ponovo kliknula, ovaj put, za razliku od prvog dela sezone sa Saletom, podeljene su jasno uloge.

Obrni-okreni, Batler i Nvora ce napuniti kos protivnika do vrha, Kodi ce asistirati, Izundu ce se poigravati...

Veceras je nedostajao Moneke, odigrao u kontra ritmu, cesto vukavsi ceo tim za sobom.

Takodje nije se ni Odzelej naigrao, a navikli smo na njegov doprinos.

Pohvala Saletu sto je potpuno istisnuo Davidovca i nekako je pocetak ove serije krenula kad je ovaj prestao da bude bilo kakav faktor u Evroligi.

E sad, Buka je izgleda isao kod nekog druida, jer ovo sto on igra, to nije moguce, prosto se takav apgrejd ne desava ni na igrici.

Od fmpa- preko turske, do dominatnog centra evrolige.

Verujem da bi i ranije kliknuo, ali ga je sasekla ona pivreda bas protiv Dubaija.

Suvisno je pominjati Nvoru i Batlera, to su pretalentovani igraci i treba uzivati u luksuzu koji imamo da takve de vedete imamo u isto vreme u nasem klubu.

Bolomboj, verujem oniljeni igrac poslednje 3 god mnogih, podsetio zasto je armirani beton Zvezdinog reketa.

U prvoj utakmici dominirati snagom, skokom posle skoro god dana pauze, to mogu samo istinski ratnici, spartanci.

Sve je super, tim ima vrhunske momke, ali mirno spavam kad Bolomboj cuva nasu tvrdjavu.

• Like 13