Estrella Roja Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Što mučna, ne igramo sa Žalgirisom pa da gledamo rvanje grčko-rimskim stilom. Ja mislim da će ovo biti jedna lepotica od igre gde oba tima i ne pomišljaju na odbranu i očekujem našu pobedu od tipa 99:87.
rodriguez Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago dramite ka neke zadušne babe večeras plitak potok, ne priznajem ništa ispod 20 razlike 1
Blade Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Da se utakmica dobro pripremi je kljucno, a motiva ne sme da fali. Mi protiv njih u zvanicnim takmicarskim utakmicama i dalje ne znamo kako izgleda pobeda. I sada se secam kako sam bio besan posle onog poraza u Areni u Aba ligi, negde pre godinu dana, malo vise. Dolazi nam ekipa koja ce nas shvatiti ozbiljno, ali ako se nada pobedi, ima sve osnove za to. Nase je da nametnemo svoj ritam i uz veliku pomoc ,,Delija", odbranimo svoj teren.
Four Elements Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Mislim da bi sve ove povratnike (Bolomboj, Rivero, Carter, Canaan) trebalo kroz ABA polako uvoditi u ritam, jer sada ide kljucni deo u EL i nema se vremena ni prostora za eksperimentisanje. Svi su jako dugo odsustvovali, treba im vremena da se vrate u formu iako su svi kvalitetni igraci, a kroz ABU nam sad takodje idu jaci mecevi gde bi valjalo odmarati nosioce koliko god je moguce. Ako se neko pokaze i ranije da moze da doprinese i u EL naravno, ali realno Carter i Bolomboj ne verujem da ce pre pocetka sledece sezone moci da dodju na max, kad prodju kroz kompletne pripreme, Canaan vrv i ide na kraju sezone dok je za Rivera misterija sta ce biti. 1
Dzo23 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Strašno su potentna ekipa. Imaju pregršt odličnih igrača. Vidićemo šta je stručni štab spremio. Ebuka kaže da smo ih skautirali pa da vidimo.
Vitalic Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 8 minutes ago, Four Elements said: Mislim da bi sve ove povratnike (Bolomboj, Rivero, Carter, Canaan) trebalo kroz ABA polako uvoditi u ritam, jer sada ide kljucni deo u EL i nema se vremena ni prostora za eksperimentisanje. Ne verujem da se u klubu razmišlja u tom pravcu.
Nini3112 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 49 minutes ago, Estrella Roja said: Što mučna, ne igramo sa Žalgirisom pa da gledamo rvanje grčko-rimskim stilom. Ja mislim da će ovo biti jedna lepotica od igre gde oba tima i ne pomišljaju na odbranu i očekujem našu pobedu od tipa 99:87. Iako oba tima igraju na veliki broj poena mislim da ce veceras biti teska utakmica
Crni Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 1 hour ago, Nini3112 said: Iako oba tima igraju na veliki broj poena mislim da ce veceras biti teska utakmica Plitak potok 1
Čočo Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago (edited) Sad posle ovakvog tenisa i meča, naložen, krećemo da srušimo i tu Arenu! 🔥❤️ Edited 8 hours ago by Čočo 8 1
Petkovic Miroslav97 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Krecemo na tekmu, odavno nije bila ovakva pozitivna energija na nekom KK meču. Paket piva, dlanovi i glas da ih poguramo ka pobedi. Napred Zvezda! 5 1
Čočo Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Izgleda da Petrušev definitivno propušta meč večeras. Nema opuštanja ali odlična vest za nas. 💪 1
Geronimo Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) Obicno u ovakvim momenentima sledio nam je hladan tush. Bilo bi bas lepo da ga izbegnemo :) Edited 5 hours ago by Geronimo 6 2
Kosjan Willavić Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ja se od naredna tri meca Dubaija najvise pribojavam. Hapoel je u losoj situaciji , ovo sto pricaju da je puklo izmedju Vase i Itudisa itd. Ne bi valjalo da veceras prekinemo odlicnu seriju, imamo ogromnu sansu u narednom periodu. Moramo biti pametni 4
spajk32 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ne znam da li ce menjati semafor.. nadam se da nije validan.. Kod nas u sastavu(po semaforu) Plavsic, Nedeljkovic, Bolomboj, nema Odzeleja i Jaga(koji se zagreva, zato mislim da nije pravo stanje stvari na semaforu) Za Dubai piše da je Filip u sastavu..
The_Big_S Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Na semaforu u Areni nema Odželeja… ali nema ni Jaga a on se uredno zagreva.. Al zato je tu Plavša brat Izvinjavam se.. mislim da se neko zajebava sa semaforom.. Sada su izbacili sastav sa Kenanom, Karterom i Riverom 😵💫
Creed Bratton Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Oficijalni sastavi se pojavljuju na semaforu oko 40 minuta pre meca 1
mindgame Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Filip se zagreva, a semafor nije tacan ljudi koji vam je ? Na semaforu piše da je Rivero u sastavu pa nije
Petkovic Miroslav97 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Petrušev na zagrevanju, informacija iz Arene 27 minutes ago, spajk32 said: Ne znam da li ce menjati semafor.. nadam se da nije validan.. Kod nas u sastavu(po semaforu) Plavsic, Nedeljkovic, Bolomboj, nema Odzeleja i Jaga(koji se zagreva, zato mislim da nije pravo stanje stvari na semaforu) Za Dubai piše da je Filip u sastavu..
wing Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Vlada Djurović se definitivno nikad nije pojavio u studiu spreman, sa apdejtovanim informacijama o timovima...povredjenim igračima. Voditelj više ne zna kako da ga zaustavi i objasni da igrač kojim nas plaši ne igra večeras...plus tripuje da je jedan Bertans još uvek onaj iz 2020-e a da je Prepelić juče uzeo evropsko zlato sa Slovenijom. Ok...ne bi sad ništa lomio preko kolena...da ipak sačekamo kraj sezone. Možda i ubode neŝto. 2 1
Žilee Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ljudi zar niste shvatili da je Dubai isto tako uradio dan pred utakmicu sa nama,rekli su da Bertans propusta do mesec dana on bata igrao sutradan ,Avramovic je bio diskutabilan pa nas natrpao...dok ne izadje 12 njihovih ne veruje te nista 2
Recommended Posts