Nini3112 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 2 minutes ago, Dzo23 said: Logično. Dobiće nešto veće minute protiv Beča, i onda od Dubaia će krenuti i u EL. Ne vidim samo razlog da ga vode onda i maltretiraju,jebem li ga
Čočo Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 5 minutes ago, Nini3112 said: Ne vidim samo razlog da ga vode onda i maltretiraju,jebem li ga Rekao je Saša da ekipa nema vremena za trening. Pretpostavljam da zbog toga idu svi, da bi koliko toliko iskoristili da treniraju zajedno. 6
sinisat5 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 6 minutes ago, Nini3112 said: Ne vidim samo razlog da ga vode onda i maltretiraju,jebem li ga Da,mogao je skoknuti do Amerike,nije odavno bio.. 1
Sinnerman Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 hour ago, Erik Kartmen said: Treba biti realan i priznati da smo mi nerealni 😆 to je opšti zaključak svih naših upisa ovdje. Mi smo ekipa koja za 14 svojih godina u EL nema nijednu pobjedu u plej ofu, uz tu nesreću da nas je zapao sistem koji je znatno komplikovaniji i teži od prethodnog, ali to ne mijenja stvar i dalje moramo da pređemo prvi korak, dok maštamo o peharu. Prodavac magle i girosa ti li si? To da li smo mi za 14 godina imali pobedu u plejofu ili nismo za ovu našu situaciju je beznačajno. Imamo ozbiljan budžet čak i za evropske standarde i ulazak u plejof je minimum minimuma. Da nam je kliknuo Greem, F4 ekipa lagano. To sam rekao ja ali što je bitnije rekli su mnogi nepristrasni ljudi iz i oko košarke. Takođe mogu sad da nađem moje postove iz novembra/decembra gde sam rekao za Izundua da je nebrušeni dijamant i da smo sa njim mnogo zajebanija i oštrija ekipa. Isto tako kada se povredio komentarisao sam koliko nam nedostaje kakav god bio što se tiče faulova. Hapoel je pobio sve te tvrdnje da je potrebno vreme i prirodan sled događaja. Evo ih lome sve u EL, doveli su dva preozbiljna igrača, Micića i Brajanta, neke igrače na granici EC/EL i neke zadržali. Pariz prošle sezone isto. Valensija ove sezone. To su sve ekipe koje su do juče peglale Eurocup.
Summerfunk Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 hour ago, Erik Kartmen said: Treba biti realan i priznati da smo mi nerealni 😆 to je opšti zaključak svih naših upisa ovdje. Mi smo ekipa koja za 14 svojih godina u EL nema nijednu pobjedu u plej ofu Rekao jednom jedan Janis Sferopolus... Ali ga svi izvređaše 😄😭 1
quentin Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 25 minutes ago, Nini3112 said: Prijatelj koji zivi tamo kaze da je cuo da smo i veceras bez Bolomboja. Prokleta je Amerika, i doktori što ne da daju Bokiju da igraaaaaaa!
Taki Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 18 minutes ago, Summerfunk said: Rekao jednom jedan Janis Sferopolus... Ali ga svi izvređaše 😄😭 A sad se pocese i kaciti tabele sa brojem pobjeda u play ofu,poce se i to brojati, sta covjek uradi..
Cavani Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 27 minutes ago, Sinnerman said: Prodavac magle i girosa ti li si? To da li smo mi za 14 godina imali pobedu u plejofu ili nismo za ovu našu situaciju je beznačajno. Imamo ozbiljan budžet čak i za evropske standarde i ulazak u plejof je minimum minimuma. Da nam je kliknuo Greem, F4 ekipa lagano. To sam rekao ja ali što je bitnije rekli su mnogi nepristrasni ljudi iz i oko košarke. Takođe mogu sad da nađem moje postove iz novembra/decembra gde sam rekao za Izundua da je nebrušeni dijamant i da smo sa njim mnogo zajebanija i oštrija ekipa. Isto tako kada se povredio komentarisao sam koliko nam nedostaje kakav god bio što se tiče faulova. Hapoel je pobio sve te tvrdnje da je potrebno vreme i prirodan sled događaja. Evo ih lome sve u EL, doveli su dva preozbiljna igrača, Micića i Brajanta, neke igrače na granici EC/EL i neke zadržali. Pariz prošle sezone isto. Valensija ove sezone. To su sve ekipe koje su do juče peglale Eurocup. Hapoel ima povlasceni status u svemu, nije neki primer. Valensija ne sme da ih docekuje pred punom halom, Dubai ih docekuje u Sarajevu, Turci ko zna gde. Imaju protekciju sa svih strana. Uz to imaju ludu srecu da su im svi najvazniji igraci zdravi.
Taki Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 5 minutes ago, Cavani said: Hapoel ima povlasceni status u svemu, nije neki primer. Valensija ne sme da ih docekuje pred punom halom, Dubai ih docekuje u Sarajevu, Turci ko zna gde. Imaju protekciju sa svih strana. Uz to imaju ludu srecu da su im svi najvazniji igraci zdravi. Ja sam ubjedjen da nema sanse da oni odu na f4
Cavani Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Imaju sansu naravno, prvi su na tabeli, ako ostanu imace najlaksi put do tamo. 1
Chaos Is Me Posted 4 hours ago Author Posted 4 hours ago Opšte je poznato da Hapoel igra sa 6 igrača na terenu i da su za njih koševi niži, a piju i neke droge da budu zdravi (dobro, Vasa i Ennis propustili par doza). Verovatno su i Pariz gurali prošle sezone da uđe u PO sa bottom 3 budžetom.
Sinnerman Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Dobri su ti argumenti, posebno ovaj o povlašćenom položaju. Spoiler Za časopis Treće oko
Cavani Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) -Efes im je domacin u Moraci, -Fener im je domacin u Minhenu, -Dubai kao izrazita domacica u Sarajevu, -Valensija kao izrazita domacica pred praznim tribinama. Pola lige docekuju u Sofiji, pola lige docekuju kuci pa kako se kome zalomi. Jeftin sarkazam na stranu, imaju povlastice na granici regularnosti. Edited 3 hours ago by Cavani 12
TB Told Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Svaka odluka o igranju na neutralnom terenu i bez publike protiv Hapoela i Makabija je bila dobrovoljna odluka domaćina kao posledica političkih razloga. Naravno da je to olakšalo izraelskim klubovima, ali se iz napisanog da zaključiti da je neko iz EL branio klubovima da igraju pred svojom publikom, što nema veze sa istinom.
JPM Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Nije im niko branio ali su ih stavili u nezahvalan polozaj i povecao bezbednosne rizike samo da bi izraelski tim igrao evroligu. 2
m0k1 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Takodje treba uzeti u obzir i to da su oni polovinu sezone odigrali bez prednosti domaceg terena. Ipak je to veci minus nego sto su 3-4 gostovanja odigrali bez prisustva publike. Pa prvi Makabi je zaredjao 4:0 mislim od povratka u Tel Aviv tako da je vrlo verovatno da bi imali bolji skor da nisu polovinu sezone igrali u Pioniru. Na stranu to sto se slazem da ih je trebalo izbaciti iz EL do daljnjeg, ali nije im nista bilo olaksano + su oni posteno zaradili svoje mesto u EL tako sto su osvojili EC a ne kao Dubai (zbog love) ili Partizan svojevremeno (na ime Zeljka Obradovica) ili Zvezda pre 2 godine jer su odlucili da i drugoplasirana ekipa u Aba ligi ipak treba da igra EL...
Petkovic Miroslav97 Posted 40 minutes ago Posted 40 minutes ago Veceras “navijamo” za Lijon, Partizan i Baskoniju.
Žilee Posted 17 minutes ago Posted 17 minutes ago Ide Devonte veceras dvocifren 🫡( ne bude ni u sastavu veceras)
bodo Posted 13 minutes ago Posted 13 minutes ago (edited) Kakav je status Bokija večeras? Sad je Đurović rekao da je Zvezda osim Bokija kompletna. Edited 9 minutes ago by bodo
Recommended Posts