Jump to content

PRIMA - beginning of an era (KKCZ 2025/26)

Recommended Posts

Posted (edited)

Kakve dvije vezane pobjede smo izvukli, au...❤️

Za razliku od Milana večeras smo imali mnogo duže periode dobre igre ruku na srce. 

Moneke i Nwora (jedan ponašanjem i izdizanjem iznad tima, drugi nonšalancijom u oba smjera) su ubacili ekipu u kontra ritam nakon savršenih 15 minuta. 

Nakon toga su nas ubacili u mašinu i do minut ipo pred kraj bili bolji tim. Tad je Dialo dao trojku i imali su 90-83. Onda je Batler dao trojku, Ebuka zakucao na odbitak, i Batler tesko polaganje s lijevom rukom za izjednačenje.

Ebuka nas je cijelo vrijeme držao u životu. Strašna njegova partija. Izdominirao je.

On i Odzelej su diskretni heroji gotovo uvijek. 

U produzetku otvaramo trojkom Nwore u poslednjoj sek napada nakon izlaznog pasa Monekea iz sredine. Pa onda u sledecem napadu solo minijaturom Nwora postiže drugu trojku i tu smo ih slomili. 

Baš na karakter i Cojones izvučeno. I dalje prevelike amplitude ali ide to na bolje. 

Saša je skratio rotaciju. Deda, Graham i Miljenovic su aut i skraćena rotacija je def nešto što paše ovoj ekipi. 

Edited by Dzo23
  • Like 1
Posted
3 minutes ago, BriJones said:

Kad spominjemo učinke, opet da ponovim.. sudije ovako da nastave i nebo je granica! 🤝

Expo sudije. Migel Angel Perez ove sezone na 5 utakmica nama sudio svih pet dobili i na svih 5 je bilo sjajno sudjenje (Fener, Monako, Olimpijakos, Virtus, Monako). 👏

• Like 3
  • Love 1
  • Ha-ha 2
Posted

Čestitke Obradoviću! Bili smo u užasnoj formi pred tri gostovanja, djelovalo je da nam sezona klizi iz ruku, ali dvije velike pobjede nas potpuno vraćaju u igru. Dobro je i za nas i za njega da smo pronašli rešenje za onu krizu. 

Ovo je bila bolja utakmice od one protiv Milana. Ne bih rekao da nam se igra svodila na ISO. Imali smo 27 asistencija, dosta asistencija za centre i generalno solidan broj lakih poena iz reketa. Pa i odbrana je bila korektna večeras. Moneke i Semi odlični u svič odbrani. 

• Like 14
Posted

a majko isusova popio sam vršac i galeniku u ova dva gostovanja ali nema veze, idemo jako i do samog kraja. najdraže mi zbog saše koji iznalazi ključne petorke u ključnim momentima.

btw, stvarno sam prijatno iznenađen izunduom. on je i u FMPu imao naznake megafizikalca ali nisam očekivao da će nabiti dovoljno leđne tehnike da postane 1on1 finisher. očekivao sam ga isključivo u ulozi rim runnera. on je stvarno dodao vrhunsku dimenziju, još samo malo disciplina sa faulovima da se odradi i čovek je spreman za svašta.

• Like 14
  • Love 9
Posted

Tek sam se sad iskulirao, kakav rolerkoster. Totalna ludnica. O kosarci kad odgledam reprizu...

Nego gde je bre Udruzenje trovaca i seratora?! Jel umeju da se raduju?! Ili cekaju da se jave kad izgubimo u Bolonji?

• Like 5
  • Thanks 7
Posted (edited)

Saletu ovaj put nemam ništa da zamerim (inače sam veliki stručnjak pa moje kritike imaju težinu). Ova utakmica je i pokazala da nekad nije do trenera, u trenucima kad lomiš protivnika i imaš šansu da mu još više ubiješ samopouzdanje, Moneke pravi niz bravura i vraća protivnika u igru. Svima je simpatičan, sjajan je ove sezone, al ima momente kad mu nisu sve koze na broju pa pravi brljotine. Na kraju i Kalinić za malčice da zakuva. Sale je pogotovo u finišu četvrtine i u produžetku majstorski vodio utakmicu. Vredna pobeda, najveća ove sezone. Igrali smo protiv tima koji je pre ove utakmice imao šest uzastopnih pobeda, osim rezultata, imali su i odličnu igru.

Bravo za stručni štab i igrače!

Edited by Volter
Posted

Bravo, bravo, bravo!!!

33 minutes ago, zvezdsusrcu said:

Kodi radio samo dobro?

Svaki napad drnda loptu i uvaljuje koske par sekundi pre isteka, gubi lopte direktno/indirektno. Da igra 20 minuta i da ne umislja da je Kobi. 
Veceras sramotan odnos prema Izundu i Batleru, forsiranje male petorke, a posle da se vadi kestenje iz vatre bez potrebe. Ok nekad, ali veceras kada imas ovakvog Izundu, pa csk i Moiejunasa, je vodjenje utakmice po sablonu bez ukljucivanja mozga. Neka zahvali momcima “trenercina” sto medju njima nema sujete, pa su izvukli ovo.

I to što kažeš...

Posted
14 minutes ago, Geronimo said:

Tek sam se sad iskulirao, kakav rolerkoster. Totalna ludnica. O kosarci kad odgledam reprizu...

Nego gde je bre Udruzenje trovaca i seratora?! Jel umeju da se raduju?! Ili cekaju da se jave kad izgubimo u Bolonji?

simpsons-homer-simpson.gif

• Ha-ha 2
Posted

Ušli smo u produžetak ali i pored toga je minutaža odlično rasporedjena. 
Da dobijemo Virtus koji tek sutra igra i biću prezadovoljan. Cenio sam 2 pobede na ovim gostovanjima, nadam se da cu da se zajebem. Zvezda bre! 

Posted

Ovaj mec mi je ucvrstio uverenje da je Ebuka zasluzio vecu minutazu na nekim mecevima. Uz sve mane, njegovo dovodjenje je pun pogodak. Veceras bolombojska partija, bio je ozbiljna napast na obrucu. Njegove ce sjene nocas lutati po monegaskom dvoru, plasiti gospodu.

• Like 7
  • Ha-ha 2
Posted (edited)
3 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said:

Ušli smo u produžetak ali i pored toga je minutaža odlično rasporedjena. 
Da dobijemo Virtus koji tek sutra igra i biću prezadovoljan. Cenio sam 2 pobede na ovim gostovanjima, nadam se da cu da se zajebem. Zvezda bre! 

Ne znam kako da ti kazem ali da Dobrić i Batler imaju skoro istu minutažu to mi je sve sem odlično raspoređene minutaže. Ali nećemo večeras o tome. 

Edited by Čočo
  • Like 1
Posted
1 minute ago, Kosjan Willavić said:

Ovaj mec mi je ucvrstio uverenje da je Ebuka zasluzio vecu minutazu na nekim mecevima. Uz sve mane, njegovo dovodjenje je pun pogodak. Veceras bolombojska partija, bio je ozbiljna napast na obrucu. Njegove ce sjene nocas lutati po monegaskom dvoru, plasiti gospodu.

Ni sekund u produžetku. Da smo izgubili ne smem ni da zamislim šta bi bilo na temi 🙂

• Like 1
Posted
7 minutes ago, Don Dusko said:

image.png.cd6a2e8b20e050ac2afc8ef7dcb664ad.png

Litra vinjaka od mene za ego Majka Dzejmsa ❤️ Vratio nas je u zivot kad je bilo najbitnije, ubedjen sam da je Sasa hteo da brani napad jer je znao da ce on da isiluje poslednji sut u kakvoj god neki saigrac poziciji bio

• Like 1
Posted
5 minutes ago, Čočo said:

Ne znam kako da ti kazem ali da Dobrić i Batler imaju skoro istu minutažu to mi je sve sem odlično raspoređene minutaže. Ali nećemo večeras o tome. 

Pogrešno si razumeo.
Mislim na to da se nisu previše istrošili pred još važniju utakmicu pred Virtus.