Čočo Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Ja ne znam čemu pomama oko Grejma? Čime je zaslužio minute? Osim prve utakmice protiv Olimpijakosa on je sve ostalo u debelom minusu, ni bacanje ne može da pogodi. Trči kao Kenan i samo šut koji mu takođe skandalozan u procentima. Da prenese loptu može i Miljenović. To što je 2019.godine odigrao poslednji put ozbiljniju utakmicu u NBA mu nije kredit da dobije minute na tu staru slavu. Sve okej, dobar momak, ćuti i radi ali mora u prvoj sledećoj kada zaigra da pokaže nešto više od šuta za tri (kojeg ni nema trenutno) jer je on doveden da igra pleja a ne bek šutera. Kad krene da probija protivnike, ide na ulaz, deli asistencije i uz to pogadja dobiće i minute. Jago kakav god da je radi to što treba jedan plej da radi. I tu se slažem sa Sašom da bolje razume šta se od njega traži. Edited 3 hours ago by Čočo 5 1
The_Big_S Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Poručuje nam Čima na instagramu da je dobro 💪🏻💪🏻💪🏻 14 4
Nellthe Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 7 minutes ago, Placebo Lone star said: Moneke je macka.Ne brinem se ja za tu momcinu.💪💪💪Nadam se da je sve ok. Napisao je na instagramu "I am Good" 3
Brajant Danston Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 3 minutes ago, JPM said: Ružna situacija sa Devonteom. Nije kurcobolja vec potpuno nerazumevanje od strane trenera. Sale jebote bog, ako decku ne ide, NACRTAJ MU sta da radi, uvedi ga mentalno u tim. Decko zna kosarku. Nije nerazumevanje, nego sujeta. Nevezano za to što ga nimalo ne cenim kao trenera, Saša Obradović je izuzetno sujetan čovek. 1
Sinnerman Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 5 minutes ago, Nellthe said: Napisao je na instagramu "I am Good" Možda mu je tastatura otkucala duplo slovo o, meni se stalno dešava da duplira slova. 4
Perkos2 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Postajete dosadni u mržnji prema Saši Obradoviću, ko ne prati KKCZ pomislio bi da se tamo tuku i kolju u ekipi a da trener ničim izazvan jednog igrača od 15-17 koliko ij imamo baš mrzi i ne dozvoljava mu da igra. Očito je da ovde piše dosta sportski neobrazovanih pošto se već danima čitaju gluposti. 26 2 3
JPM Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 6 minutes ago, Brajant Danston said: Nije nerazumevanje, nego sujeta. Nevezano za to što ga nimalo ne cenim kao trenera, Saša Obradović je izuzetno sujetan čovek. Pa to. Nerazumevanje uloge trenera kroz neku vrstu pedagogije. Lik je pun sebe. Cuj Jago razume bolje od Grejema... Vazi. Svi ostali su blesavi, ali Sale ga je provalio. 1
leki bg Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 6 minutes ago, JPM said: Pa to. Nerazumevanje uloge trenera kroz neku vrstu pedagogije. Lik je pun sebe. Cuj Jago razume bolje od Grejema... Vazi. Svi ostali su blesavi, ali Sale ga je provalio. Jago je, nazalost, trenutno igrac koji daje bitno veci doprinos od Grejema. Presedeo je i Jago utakmice, plafon mu je nizak, to je sto je, ali za ono sto je Devonte igrao - ne zasluzuje minute. Ne zato sto se ne trudi, ne zato sto je los momak, nego jednostavno ne doprinosi/steti ekipi dok je na parketu. 11
K.Dot Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago A kako to tačno Jago doprinosi? Možda ima neka kolona koju on puni u statistici? Možda u odbrani, čuva protivničke bekove zbog svoje brzine ili je to možda šut za 3, posto eto Grejem ne može vola da ubode ali zato Jago samo cepa mrežicu. Meni je Jago ok lik, nije sklon incidentima, barem ne javno ali to što on igra može da igra onda Miljenović, ako već dižemo ruke od Grejema, treba onda forsirati Miljenovića, značilo bi nam i za reprezentaciju.
nunilo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Kako li je D-Mo stigao iz Zadra do Skandinavije da brani rukomet za Nemacku? Nemam reci, cudotvorac covek! 1
leki bg Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, K.Dot said: A kako to tačno Jago doprinosi?Možda u odbrani, čuva protivničke bekove zbog svoje brzine ili je to možda šut za 3, posto eto Grejem ne može vola da ubode ali zato Jago samo cepa mrežicu. Meni je Jago ok lik, nije sklon incidentima, barem ne javno ali to što on igra može da igra onda Miljenović, ako već dižemo ruke od Grejema, treba onda forsirati Miljenovića, značilo bi nam i za reprezentaciju. Necemo skretati sa teme sa Miljenovicem. Jago je ono sto jeste, EC igrac, ali asistira, agresivan je, siguran je na prenosu, pogodio je i tu bitnu trojku protiv Milana. Ovakav Devonte nije ni za EC.
JPM Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Yago ima loptu u rukama kada igra. Devontera Sale zakucao na poziciju 2. Neka da Yagu da igra dvojku pa da vidimo taj "doprinos". Prosto Grejem nije ni dobio fer šansu. Sale ne ume da ga koristi. Pokazivao je često bezobrazluk i zadrtost, a i kod pobede u Milanu, nešto se breca i demonstrativno odlazi od one novinarke, kao "ja nikad nisam sumnjao" i ne čeka dalja pitanja. Kao da ima 15 godina. 6
K.Dot Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 3 minutes ago, leki bg said: Necemo skretati sa teme sa Miljenovicem. Jago je ono sto jeste, EC igrac, ali asistira, agresivan je, siguran je na prenosu, pogodio je i tu bitnu trojku protiv Milana. Ovakav Devonte nije ni za EC. Pa i ja kažem, očigledno u klubu misle da je Grejem bivši igrač i da ne ne žele više da probaju ništa sa njim ali daj onda da forsiramo Miljenovica, imaćemo više koristi nego od Jaga kog smo vratili sa Kopakabane. Za početak Miljenović može da igra odbranu.
leki bg Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago @JPM stavljao ga je na keca gde je znao da izgubi loptu i na prenosu, na dvojku gde nije uspevao da probije blokove, masio otvorene trojke, igrao ABA, igrao kuci EL, u gostima...Devonteov plafon je mnogo veci od Jagovog, ne znam koliko desetina njegovih utakmica sam gledao u Hornetsima, nama treba Devonte I to je dovoljno 30% njega iz 2019.-2021., ali ovo sto je igrao do sada kod nas je strasno. 3
Čočo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Evo samo iz Evrolige jer je ona najmerodavnija: Grejm: Odigrao 7 utakmice 12 minuta u proseku 1/6 za 2 16% 6/24 za 3 25% 1/5 za 1 20% 1.3 skoka 1.1 asistencija 0.9 izgubljene 0.9 indeks Jago: 14 utakmica 6/23 za 2 26% 7/33 za 3 21% 13/14 za 1 93% 0.9 skoka 2.6 asistencije 1.3 izgubljene 1.7 indeks. Prosta statistika koja je na strani Jaga. Bar ona koja se vidi. Za plejmekera radi ono što treba. Edited 2 hours ago by Čočo
Čočo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Za plejmejkera i podosta da popravi asistencije. Jago ga šije. I dok je tako Jago će igrati a Devonte Grejem klupu. 1
MGinobili20 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Поједини људи овде толико презиру Сашу да је то невероватно. Наравно да постоје ствари које нису како треба али ајде мало људи. Нестварно ми је да га мрзите више него што га Гробари мрзе. 6
Nellthe Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Ok je to sve, ali koji kurac onda vodas Grahama da ti sjedi na klupi, izgleda bas bez veze. Nek ti ostane u BG i nek trenira dan i noc. Trebacemo dovesti sutra opet nekog iz NBA, pitace Grahama kako je dole, ovaj ce reci pa znas... Ps. Ne mrzim Sasu, samo mi ova situacija nije jasna. Edited 2 hours ago by Nellthe 6
Sinnerman Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Mi Devontea ne plaćamo 200k godišnje već će pre cifra imati još jednu nulu. Ako Obradović misli da može tako da ga otpisuje, onda neka ga plati iz svog džepa. Ta priča da će Devonte da se pokupi i ode je smešna. Dobro je plaćen i živi u dobrom gradu. Nwora je za Devontea izjavio da je ubica. To igrači jedan za drugog neće tek tako reći. Lik jeste u više navrata bio presmešan, međutim to i mnogo većim igračima ume da se desi kada padne samopouzdanje.
JPM Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 10 minutes ago, Nellthe said: Ps. Ne mrzim Sasu, samo mi ova situacija nije jasna. Ma mrziš ga. Jebiga, kod nas samo ekstrem. Ako nešto kritikuješ odmah ti neko nakači etiketu mrzitelja. Čuj molim te, mrzimo Sašu Obradovića. Lično me zabole cvetko, pričamo o treneru našeg tima a ne o Saši u privatnom životu... 1
NikolaTest Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago On 12/28/2025 at 10:20 AM, Čočo said: Prva petorka koja mora da ima 25+ minuta: Batler Grejm Nwora ... 1 hour ago, Čočo said: Ja ne znam čemu pomama oko Grejma? Čime je zaslužio minute? ... Nova godina -> novi Čočo 🙂 Salu na stranu, nisam se slagao tada da mora Greem da ima 25+, ali su mi i ove odluke Sase da ne igra ABA ligu ni minut bas nejasne.
NeprezniVozacF1 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kakav je to Sasa trener kada ne ume igracu sa dobrim pedigreom da nadje ulogu i uvede ga u sistem vec 3 meseca? Nego izvodi nesto za Jagom koji ne bi igrao ni u FMP. Nemoj da se zajebavamo vise ili nek radi posao za koji je zestoko placen ili da se pozdravljamo. Nije jedna pobeda protiv Armanija obrisala sve sto je zasrao do sad. Sportski pozdrav 1
Dzo23 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 minutes ago, NeprezniVozacF1 said: Kakav je to Sasa trener kada ne ume igracu sa dobrim pedigreom da nadje ulogu i uvede ga u sistem vec 3 meseca? Nego izvodi nesto za Jagom koji ne bi igrao ni u FMP. Nemoj da se zajebavamo vise ili nek radi posao za koji je zestoko placen ili da se pozdravljamo. Nije jedna pobeda protiv Armanija obrisala sve sto je zasrao do sad. Sportski pozdrav Saša nije doveo Grahama i iz aviona se vidi da nije po njegovom ukusu, niti da može nešto izvući iz njega. Graham je nekad bio dobar igrač u nba, ali to je nažalost bilo prije 5-6 godina. Stvarno ne znam šta ovi naši skautiraju pa dovedu igrače čiji zenit je prošao davnih dana. Batler je odlično pojačanje, u najboljim godinama. Graham s druge strane težak promašaj. 1 1
Sector Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Jeste Devonte loš ali ovo šta SO radi sa njim je komedija. Šta sad Yago i Kobrić mogu da imaju minute u EL a ovaj ne igra ni u gerbidžu protiv aba ligaša? Sprdnja. 2 1
Recommended Posts