Jump to content

PRIMA - beginning of an era (KKCZ 2025/26)

Recommended Posts

Posted
49 minutes ago, Sector said:

Jedva čekam da vidim šta nam je večeras spremio ćelavi implementor.

Ti si gori mazohista od mene... :smiley53:

Ako opet vidim petorku gde su zajedno Jago, Deda i Grejem ili neke varijacije, raniću se... 

• Ha-ha 1
Posted
1 minute ago, Sector said:

Je li vam palo ikad na pamet da riječ ISO u košarci predstavlja skraćenicu za Isolation Sasa Obradovic?

Ili uvod u njegovo predstavljanje?

Ja, Sasa Obradovic..

Posted
31 minutes ago, Issey said:

Ti si gori mazohista od mene... :smiley53:

Ako opet vidim petorku gde su zajedno Jago, Deda i Grejem ili neke varijacije, raniću se... 

Yago-Dobrić-Kalina-Davidovac-Plavšić. Ovo bih voleo da vidim jednom. A za ful srpsku petorku onda Miljenović-Dobrić-Kalina-Davidovac-Plavšić. Da budemo maltene jedina ekipa koja je izvela ful domaću petorku! NEK SE PRIČA PO RAZNIM INSTAGRAM STRANICAMA. Plus nam je i trener domaći. Čovićev vlažan san. 

Posted

U zadnje vreme se svodimo na iso basket i igramo na koš više (iako doduše uglavnom više bude u našem košu, ali ok, makar se držimo taktike).

Zato večeras imamo šansu jedino uz odličan šut sa distance, neku vintage partiju Nwore i CMM-a, ili možda neke statement partije Monekea i Butlera.

Ako opet krene jurnjava rezultata od 1/4 biće ovo dugo veče… A pošto su veliki izgledi da tako i bude ja sam već spremio Ranisan i Aspirin, tako da igre mogu da počnu🤕

Posted
2 minutes ago, Kosjan Willavić said:

I da dobijemo nekako veceras , Virtus i Monako ce nam se usrati u zivot. Jako je bitno dobiti makar jedan od ta tri meca, a veceras jesu najbolje sanse

Milano je bolja ekipa od Virtusa. Oni su imali dosta problema sa povredama. Sad su kompletni i to je druga priča. 

• Like 1
Posted

Realno, na neki način nam i jeste ovo "utakmica sezone", iako svakako ima još dosta da se igra posle. Večeras bi trebalo da vidimo jel jesmo ili nismo, ako opet doživimo neki rutinski/ubedljiv poraz, teško se čemu možemo nadati i na naredna dva gostovanja. 

Da ne pominjem da bi to bio treći uzastopni poraz od verovatno direktnih konkurenata za bilo koju poziciju u top 10. Imali bismo lošiji međusobni i od Valensije i od Žalgirisa i od Milana, sa sve 0-2 protiv Valensije i Milana što bi nas bacilo u kastatrofalnu situaciju za bilo koji potencijalni krug sa nekom od tih ekipa. 

Jebiga, sad ili nikad, vreme je za reakciju. 

• Like 1