forumko topic Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago I ja mislim da Bolomboj neće igrati danas, jer bi narušio koncepciju implementacije. Zašto menjati oprobani recept, koji funkcioniše pritom. 2 1
Fromthecorner Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Kaze Odzelej bolji od njega, Motejunasa i Izundua na petici 🙂 Edited 3 hours ago by Fromthecorner 1
Shunsuke Nakamura Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Baš teška utakmica. Milano je sad kompletan. Ovako kad pogledaš na papiru imaju sve. Mislim da je i Guduriću lakše kad ima više opcija pa on iskoči iz drugog plana. Nije baš igrač kom odgovara velika potrošnja, ali zato je baš opasan kao sekundarni kreator na terenu. Edited 3 hours ago by Shunsuke Nakamura
Dzo23 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Armani toplo - hladno, što je karakteristično za njih nekoliko sezona unazad, ali treba reći da su uhvatil formu i da trenutno igraju dobro. Takođe treba biti pošten i reći da su oni putujuća bolnica ali sad su se kompletirali. Objektivno imaju bolje igrače od nas na svim pozicijama, i u boljoj su formi. Naša prednost je iskusniji trener. Sve u svemu šanse su nam jako male imajući u vidu kako smo odigrali prethodnih 4-5 utakmica. Lorenco-Manion Brooks Gudura i Bolmaro od 1 do 3 pokrivaju Shields 2/3 Leday - Riči Nebo - Booker Edited 3 hours ago by Dzo23
aleksa7 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Док год Чима Монеке облачи дрес Звезде, она има шансу да победи сваку утакмицу. Његов став је феноменалан, енергија заразна, стил игре јединствен, а допринос било кроз статистику или кроз детаље који се не огледају у њој немерљив. За 460 минута колико је провео на терену ове сезоне, ми смо на +66. За 380 минута колико није, -50. Нека се сачува фаулова против оног љигавца и нека поведе саиграче ка брејку са не више од 3-4 минута одмора по полувремену. 🤞 1 hour ago, Mile1 said: Jago u plusu u +/- kategoriji Прихватио бих и позитивну нулу! 🙌 5
propolis Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 5 minutes ago, Dzo23 said: Armani toplo - hladno, što je karakteristično za njih nekoliko sezona unazad, ali treba reći da su uhvatil formu i da trenutno igraju dobro. Takođe treba biti pošten i reći da su oni putujuća bolnica ali sad su se kompletirali. Objektivno imaju bolje igrače od nas na svim pozicijama, i u boljoj su formi. Naša prednost je iskusniji trener. Sve u svemu šanse su nam jako male imajući u vidu kako smo odigrali prethodnih 4-5 utakmica. Lorenco-Manion Brooks Gudura i Bolmaro od 1 do 3 pokrivaju Shields 2/3 Leday - Riči Nebo - Booker Zaboravio si Elisa koji igra fantastično.
Dzo23 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Just now, propolis said: Zaboravio si Elisa koji igra fantastično. Nije igrao poslednjih nekoliko utakmica, pa zbog toga nisam načisto da li je povređen ili igra samo italijansku ligu.
sinisat5 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 hour ago, Don Dusko said: Da se na KK live nece polivati govnima igraci. S obzirom da se broj optimista povećava goriće live tema 🙂
Chaos Is Me Posted 2 hours ago Author Posted 2 hours ago Igra Ellis i rekao bih da ima i značajniju ulogu nego Lorenzo i Mannion.
JPM Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 hour ago, Sector said: Ne leži nam Milano. Jedno vreme su ležali više nego Asvel. 1
Estrella Roja Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Protiv Armanija imamo više pobeda u Milanu nego u Beogradu tako da ih dobijamo večeras 4
Žilee Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 hours ago, Mile1 said: Nisu krivi igraci kriv je celafuto Ma jok ,sto su krivi Kodi Jago i Devonte sto ne znaju da organizuju pozicioni napad a vode se kao plejevi. A tek sto nemamo jednog igraca koji ume ledjima da sazida to je tek misaona imenica.
Tex_Willer Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, propolis said: Zaboravio si Elisa koji igra fantastično. Elis nije u neka pretnja u el
Sinnerman Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Nama pogotovo. Mi smo poznati po tome da nam je retko ko pretnja. Ima samo jedan zajeb, mi smo sebi najveća pretnja.
Igor_ Posted 53 minutes ago Posted 53 minutes ago 36 minutes ago, Tex_Willer said: Elis nije u neka pretnja u el Pretnja nije Jago, Elis jeste pretnja. Nama nikad ni Mado lo nije bio pretnja. Odlicnih meceva na obe strane je imao Elis, jako zahvalan igrac. 2
Žilee Posted 31 minutes ago Posted 31 minutes ago (edited) Nama nisu pretnja Bruks Gudura i kompanija,nas redovno prangijaju Rici Bolmaro Manion Tonut itd...bice zamiljivo kako cemo mi da branimo pik Gudure i Niba na primer 🫣 Edited 30 minutes ago by Žilee 1
mindgame Posted 27 minutes ago Posted 27 minutes ago Ja koji sam po prirodi optimista i koji uvek kaže da ćemo pobediti mislim da veceras ništa optimisticno i dobro nećemo videti, gubimo glat u drugoj četvrtini. Nemoj da se lozimo džabe, trenutno bi izgubili od Asvela po formi 1
Dobar Los Milos Posted 1 minute ago Posted 1 minute ago 19 hours ago, spanac2 said: Prvo je bilo bez Dobrića, sada je tu. Pa mora neko i da ih prati do aerodroma....
Recommended Posts