mindgame Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Da neko kaže izgubite 60 razlike od manekena iz Milana i da će pritom Saša napustiti našu klupu, bez razmisljanja bih prihvatio i jako mi je zao sto se to neće desiti jer smo mi čudan klub i neće me začuditi nimalo ako ih dobijemo tamo. 1 1
Small Owl Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago (edited) Naravno da ih nećemo dobiti tamo, nabice nas ko volove. Prvi uslov da dobijes jeste da vjerujes da mozes dobiti a meni se čini da ni igrači ni trener, trenutno, ne vjeruju u to. Niz pobjeda smo ostvarili osakaćeni, bez 7-8 igrača, gdje nisi morao razmisljati ko je prva, ko druga a ko treća dvojka ili plej...Gdje su se igrači skupili, riljali pošteno, znalo se ko kosi, ko vodu nosi. Sad mi izgleda da se ne zna nista, sve linije su pokidane. Cijela utakmica je prosla u nekoj tenziji. Od Bosne primiti skoro 100 poena kući je ono..tragikomično. Meni ne izgleda da ovdje postoji izlaz. Edited 10 hours ago by Small Owl . 9
berti Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Saša sam otici nece, taman izgubili 10 narednih utakmica. On ne vidi svoju krivicu uopšte. Mozda planira da kao prezimenjak promeni celu ekipu na leto. Uprava mora da reaguje hitno jer kada kod nas krene nizbrdo, povratka nema. 10
YAO Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 7 hours ago, Disfruto said: Na konferenciji za novinare se moglo cuti da su igraci krivi, ali ajde nista sto se nije moglo ocekivati od egomanijaka Moglo se cuti i da je utakmica protiv Efesa odigrana pazi sad perfektno. 7 1
Sector Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 8 hours ago, Zadnji vezni said: CMM i Kalina se raspadaju ali bez obzira gule po 25+ i imaju status Božanstva kod SO. Ali bitno je da kenjamo po Grejemu koji ima status Pionira i ništa gori nije od Kalinića. CMM je prosječan PG i kao što je 99% nas ovdje pričalo, sa njim u ovakvoj ulozi nećemo daleko u EL. Ipak, treba reći da smo sve one pobjede ostvarili mahom na njegovim krilima, koliko god da je ta forma bila neodrživa. Kalina realno odavno ne igra ništa i ne bi smio da ima ovakav status a ima ulogu ekvivalentnu onoj kad je bio u prajmu, iako nije ni 5% od tog igrača. Još ta njegova nervoza koje se vjerovatno odražava i na ostale igrače. Sa domaćim igračima ista priča svake sezone, kako god da se zove trener. Nema više Čovića ali je sve isto. Pravi Devonte Graham vjerovatno negdje i dalje leži sa čizmom na nozi. Ovo je neki dvojnik kog su pokupili sa basketa. Ne vidim ni naznaku da bi on mogao da nam pomogne, iako ga radije gledam na parketu nego Yaga što govori samo o Brazilcu. 7
propolis Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Grejem je previše ishajpovan igrač jer on u Nba nije odigrao ništa više od regularne sezone, čak i kad su Pelikansi ušli u PO njemu su minuti iz regularnog dela sa 28mpg pali na 10mpg. Iz Nba ga se sećam kao vozača tenka u San Antoniu kada su tankovali za Vembija. Karijerno ukupan procenat FG ima 36% tako da svaka čast onome koje napalio masu da će on biti lider ove ekipe. 6 1
McLeod Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Nije ni Kendrik Nan bio nista vise od cetvrtog beka u rotaciji, Batler ni toliko. To sto si opisao je otprilike NBA karijera Majka Dzejmsa. 3 2
forumko topic Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Čekamo da prođe Kup, pa će onda da razmišlja o odlasku. Čuo da se dele bonusi za Radivoja.
Volter Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Ruku na srce Grejem jeste malo toga pokazao, skoro pa ništa, al broj utakmica u NBA i brojke koje je imao u jednoj sezoni, svakako nisu zanemarljive i govore da se ipak ne radi o lošem igraču. Ima i krivice Obradovića. Dešavalo se na jednoj utakmici da je zamenio Grejema posle 3 minuta, sinoć posle 4 minuta u drugom poluvremenu iako momak nije štetovao. Time em pokazuješ nepoverenje prema momku, em mu nabijaš dodatni pritisak jer momak kapira da mu se meri svaka greška, i najmanji propust na terenu, pa i promašaj, može ga koštati odlaskom na klupu. Sinoć je napravio onaj faul na šutu kad nismo bili u bonusu i odmah klupa. Slična priča i sa Miljenovićem. On je tip igrača kome je potrebna konstantnost, nije on taj kvalitet gde će odigrati jednu utakmicu, pa ne igrati naredne tri i onda očekivati da na sledećoj da doprinos. Kog mog su dovodili Jaga, sve njegove minute mogao je imati Miljenović i danas bi možda imali korisnog igrača rotacije.
Sector Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Dolazili su u Evropu Ameri sa dosta većom reputacijom od Nunna pa nisu dali ni približan doprinos. Svi su oni kocka i ne znaš na čemu si. Ameri sa evro iskustvom su svakako neuporedivo sigurnija varijanta. Evo vidjeli smo kako je igrao FIBA LŠ Carter a kako igra NBA Graham ili još gore Dinwiddie. Svakako bih izbjegavao ove olinjale Amere iz NBA kakvu god reputaciju da imaju, ubuduće. 10
Blade Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Amerikacima bez evropskog iskustva neke stvari mozes da odbijes na nenaviknutost, ali neke i ne mozes, koliko god da si razuman.
McLeod Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) To je sve manje bitno, samo je cinjenica da i taj pedigre iz NBA u EL je jedan od najboljih. Da li ce biti bolji od nekog ko nikad nije igrao NBA je druga prica. Najveci pedigre od svih Amera u EL trenutno ima Dzabari Parker, pa jbg. Edited 7 hours ago by McLeod 1
Summerfunk Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 3 hours ago, berti said: Saša sam otici nece, taman izgubili 10 narednih utakmica. On ne vidi svoju krivicu uopšte. Mozda planira da kao prezimenjak promeni celu ekipu na leto. Uprava mora da reaguje hitno jer kada kod nas krene nizbrdo, povratka nema. Uprava je reagovala i dovela istog tog Sašu Obradovića. Nemoj sad uprava da reaguje, oni jesu reagovali. Meni je i dalje nejasno da u jebenom klubu i dalje imaš brda istih ljudi koji su bili tu u 2020. koji su mogli reći kakav je to čovek i trener. Pre svega čovek. Ajde, trenerski se nadogradio sigurno. I opet su došli na ideju da ga angažuju. Sad da se istrpi do kraja sezone pa videti šta će. Da li da menja pola tima ili da menjaju trenera. Znajući nas, dobiće polu odrešene ruke da odjebe pola tima i dovede svoje igrače. Onda će klasika da fasuje otkaz u 3 kolu gde će doći novi trener koji će imati onu našu klasičnu "nisam ja selektovao ekipu" gde moraš da ga pustiš godinu/dve da odradi prelazne rokove. Svakako se nadam da će Saša nekako da izvuče ekipu iz kanala i da se ukotrljamo u taj plej in. Ako stvarno ne bude uspeo da dobije ostale konkurente za plej in, neka sam podnese ostavku. Jedino bi bilo fer. Barem ako je pravi Zvezdaš.
berti Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Zvezdaštvo... To postoji kod običnog sveta. Na višem nivou, jok.
JPM Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 2 hours ago, YAO said: Moglo se cuti i da je utakmica protiv Efesa odigrana pazi sad perfektno. Rekao je da je protiv Efesa bilo perfektno? Tim rečima? Svašta... ne da nije bilo perfektno nego je bilo onako osrenje uz katastrofalni raspad Efesa od polovine prve četvrtine do početka zadnje. Mogli smo da ih nabijemo 60 razlike. Tek kad je Vajler Beb ubacio par trojki oni su se osvestili. Jedina ekipa koja igra gore od nas i Partizana trenutno je Efes.
Petkovic Miroslav97 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 7 minutes ago, berti said: Zvezdaštvo... To postoji kod običnog sveta. Na višem nivou, jok. Ninković Miloš jedan je od nas!
berti Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 3 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said: Ninković Miloš jedan je od nas! Slazem se, ima ih još, ali ne baš mnogo. 1
Guru Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Čudno da Efes igra gore od nas jer su nedavno promenili trenera, a dobro je poznato da to donosi seriju od bar 5-6 pobeda samo na osnovu te neke šok terapije. 10 6 1
YAO Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 13 minutes ago, JPM said: Rekao je da je protiv Efesa bilo perfektno? Tim rečima? Svašta... ne da nije bilo perfektno nego je bilo onako osrenje uz katastrofalni raspad Efesa od polovine prve četvrtine do početka zadnje. Mogli smo da ih nabijemo 60 razlike. Tek kad je Vajler Beb ubacio par trojki oni su se osvestili. Jedina ekipa koja igra gore od nas i Partizana trenutno je Efes. "„Ne smemo da dozvolimo tolike oscilacije koje se dešavaju iz utakmice u utakmicu, iz jedne perfektne utakmice protiv Efesa do manje dobrih ili loših utakmica." Ovo moze Drcelicu da prica jedino i da on u to poveruje
JPM Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Pohvalno je ako je hteo da ohrabri igrače da umeju i da odigraju perfektnu utakmicu. Ako je to bio cilj, ok. Mada ja se stvarno nadam da se ljudi sećaju kako je to izgledalo i da za sve nas perfektna utakmica nije ona u kojoj ti se odbrana linije za 3 svodi na to da protivnik promaši otvoren šut. Previše je to priče. Nema nam druge nego da batalimo kritike, podržimo ekipu i nadamo se što pre da će se izaći iz krize. Kakva je situacija unutar ekipe pojma nemamo, nadam se da nisu u nekom hejtu međusobno. Ne deluje mi tako. Ne vidim kurcobolju, vidim nepovezanost, nerazumevanje, ali želja je tu. 5
Nellthe Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Kako vam se da pricati o tome da li ce Sasa otici ili dobiti otkaz, od toga nema nista. Covjek, kakav god da je trener i bla bla, dosao ja na ekipu koja je bila kao raspustena banda i imala skor 0-2 (pretpostavljam je tada prihvatio poziciju). Zaredale su se pobjede i sad smo se vratili na stanje prije njegovog dolaska, samo nismo 0-2, nego 11-10, i na 10om mjestu tabele. Kakvi god da smo injanci, dva trenera smjeniti u 2-3 mjeseca nema smisla, ni sa ekipne ni finanijske strane. Sa Sasom treba neko ozbiljno da poprica iz kluba, i sa igracima ili sta vec i da se malo trgnu. Ova ekipa, sa povratkom pravih centara Bolomboja i Rivera, i ako bog da Cartera (neko je pisao u martu) ima zaista veliki plafon. Da igramo ko kurac, igramo, moze li gore? Vjerovatno moze... Ali nadajmo se svi da ce biti bolje. 1
JPM Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 hour ago, Sector said: Svakako bih izbjegavao ove olinjale Amere iz NBA kakvu god reputaciju da imaju, ubuduće. Dok je god ovakva uprava, sipaće se ogroman novac bez ikakvog plana. Iskreno, Carter je ozbiljna anomalija za naš rezon dovođenja igrača u zadnje vreme. I Semi. Kapiram da je njih baš Sfero doveo. Ćacijima je bitna hleba i igara. Da se narod zamajava dok oni drpaju. Tako da su te pare male za ono što maskiraju. 13 minutes ago, Nellthe said: Kako vam se da pricati o tome da li ce Sasa otici ili dobiti otkaz, od toga nema nista. Ne primećujem previše poziva na smenu, mislim da je svima manje više jasno da bi to bio ogroman rizik bez nekog jasnog benefita. Treba pustiti Sašu da proba da izvuče tim. Smena dolazi u obzir na kraju cele takmičarske sezone, tad se podvlači crta. 1
forumko topic Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Saša možda i nije tako loš trener, koliko je loš pedagog i koliko unosi probleme svojim neodmerenim izjavama. To govori da mu je IQ low. 4
Nini3112 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 11 minutes ago, forumko topic said: Saša možda i nije tako loš trener, koliko je loš pedagog i koliko unosi probleme svojim neodmerenim izjavama. To govori da mu je IQ low. I koliko je tvrdoglav a to ga mozda i najvise koci. 1
NMX Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Quote Nažalost, česta je pojava da profesionalni sportisti dobijaju uvrede putem društvenih mreža, a to nije zaobišlo ni plejmejkera Crvene zvezde Kodija Miler-Mekintajera. Ovoga puta Miler-Mekintajer rešio je da uvrede objavi i da odgovori. „Glupi majmune, nadam se da će cela tvoja porodica dobiti rak“, glasila je sramna poruka na instagramu. Usledio je Kodijev odgovor: “Hej, nemoj da se kriješ iza Instagrama. Neko iz moje porodice jeste preminuo od raka i nemam problem da ti dam adresu kako bismo o tome razgovarali uživo. Kriješ se iza Instagrama misleći da to neću objaviti ili da neću odgovoriti. Sada znaš da grešiš. Javi mi ako želiš da ovo kažeš lično, a ne na Instagramu, i poslaću ti adresu”. Quote Potom se Zvezdin plejmejker još jednom oglasio: “Usput budi rečeno, veoma sam smiren. Ali s vremena na vreme moraš ljudima da staviš do znanja gde su granice. Večeras si ti primer. Gospodine, od čoveka si postao kukavica. Javi mi ako želiš da te reči izgovoriš lično i daću ti priliku za to”. Koliko želim da se ovakvi likovi ne iskontroliušu pa da ovo uživo kažu. Samo da su Kodiju tu Semi i Moneke, da ovakvog majmuna biju na smenu dva dana. 3
Recommended Posts