liv7 Posted yesterday at 09:11 AM Posted yesterday at 09:11 AM Secam se izjava nasih fudbalera posle brojnih neuspeha,u poslednjih 30 godina.Omiljena fraza im je bila- "da se pogledamo u oci"...posle toga bi naravno,nastupili jos gori,neretko i katastrofalni rezultati.Evo,sad se i ovde na forumunto priziva..Ovde je sve jasno-kad trener javno proziva igrace,a i igraci njega,tu vise popravljanja nema.Obradovic je izgubio ovu ekipu nepovratno.U glavama igraca je sve jasno.On je bivsi.Ostaje samo da se razbistri i kod onih koji vode klub.Nadam se sto pre. 13
DijametralnoSuprotan Posted yesterday at 09:13 AM Posted yesterday at 09:13 AM 2 hours ago, mister-no said: Kakvo crno bušenje, jbt kao grobari ste.. Ni tamo ga nema, niti je bilo. Kao narod smo skloni mitovima i teorijama, umesto da se pogleda istini u oči. Momci se bore, nerviraju, vidi se frustracija i kod njih. Nvora je takav igrač, deluje nonšalantno i kad se gubi, i kad se pobeđuje, i gde god igra.. Samo sad bode oči na -30. Nema tu nikakvog bušenja. Samo trener. Tada su ga busili Loyd, Terry i O'Bryant sada ga buse CMM, Nwora i Butler. Vazi. Jedino sto deluje izbuseno to je nasa igra, koja lici na probusen kurton i to je licno zasluga Obradovica. Definitivno je sve pocelo porazom u derbiju i to ne mislim na teren. Deluje da je tu bilo necega u svlacionici nakon meca. Od tada je krenuo ISO ball, Obradovic koji ne zna kud udara, koje petorke sparuje, koje igrace ubacuje a koje sklanja, uloge je poremetio i na kraju izgledamo kao prvih par utakmica kod Sfera samo sto mislim da je problem drugaciji. Treba ga sklonti jer je ocigledno da ne zna da resi ovu novonastalu situaciju i bice samo gore. 14
No name Posted yesterday at 09:23 AM Posted yesterday at 09:23 AM Najbolje smo igrali dok ovaj nista nije čačkao. Čim je preuzeo da implementira usledio je potop. Sinoć su ponovo dva centra Izundu i D.Mo...ukupno igrali 22 min, a ostatak kupio Odzelej na poziciji 5. To je prvo implementiro. Yago je iz nepoznatih razloga uveden u stalnu rotaciju , I tu dolazimo do problema. Momak je miss mech u odbranu, non stop ga targetiraju, šut nema, prodor ne koristi. Sramota je da on bude u kombinaciji pre Grejma i Miljenovica. Obradović ovde pravi veliki razdor plus odvratne izjave da neko nesto ne razume. Nisam ocekivao da ovoliko bude pogubljen, a sve je počelo od derbija što mu NIKAD ne treba zaboraviti. Tu je krenuo sunovrat. CMM ima zagarantivne minute, što mora da se koriguje. Ako ga ide nije problem ni 35 min. Ovo sto on trenutno igra je katastrofa. Ne koristi prodor, šut nema, u odbrani statira. Mora da uključi Grejma. Mora da ga pusti da igra u ABA pa onda u EL. Ako ništa drugo u odbranu je dobar, a sa većom minutazom docice u bolja napadačka igra . Miljenovic mora da igra 7-8 min u EL kao sa početka sezone, da mu se nadje uloga. Kad god je igrao bio dobar. Brz, agresivan igrač, ima telo, visinu...prodor koristi....sasvim legitimno za 10 min...Mora yago da ispadne iz bilo kakve rotacije. ZAKUCAJ KALINICA DO 15 MIN.....AMAN LJUDI....to je kancer ekipe....troši minute , nista ne daje....ubijaju nas preko njega, ali doslovno....taj čovek siluje ceo tim. Važi za nekog defanzivca ali je ubedljivo najgori na terenu . Čemu njegova igra? Treba ga svesti na 10-12 min....na prvo izivljavanje, negodovanje, poslati na klupu. Njegova nervoza, greške, statiranje su najveći problem. Covek vuče ceo tim na dole. Glumi autoritet, a najgori je na terenu. Nerealno negativnu energiju stvara. Prvo što treba uraditi je uključiti Grejma, I Miljenovica , Yago Aut. Kalinic na 10 min. A ne kao Sinoć 25. Odzelej na poziciju 4, a ne na 5. Momka je uništio Obradović. Razgovor sa Nworom oko igranja u odbrani...Mora opet da se traži zajednistvo, što je Obradović izgubio. Ono što je tomovic uradio u jednom meču, ona sinergija između igrača, to je Obradović izgubio negde usput. 9
srlepajce Posted yesterday at 09:57 AM Posted yesterday at 09:57 AM Ja ne primecujem nekakvu zlu krv medju igracima (Kodi, Batler, Nvora pre svih) ali vrlo je moguce da je poremecena hemija forsiranjem Jaga a sada i klupiranjem Grejema. Koliko sam skapirao Grejema sva trojica znaju od ranije i ovde se drze skupa uz Cimu 4
Sinnerman Posted yesterday at 10:02 AM Posted yesterday at 10:02 AM (edited) Nema boljeg momenta nego da otac nacije sedne na užarenu klupu, da pokaže svo svoje umeće i autoritet. Da pojedincima podeli par šamara jer što da ne. Edited yesterday at 10:03 AM by Sinnerman 1 3
Summerfunk Posted yesterday at 10:04 AM Posted yesterday at 10:04 AM (edited) 9 minutes ago, srlepajce said: Ja ne primecujem nekakvu zlu krv medju igracima (Kodi, Batler, Nvora pre svih) ali vrlo je moguce da je poremecena hemija forsiranjem Jaga a sada i klupiranjem Grejema. Koliko sam skapirao Grejema sva trojica znaju od ranije i ovde se drze skupa uz Cimu Pa da, to tako uglavnom i ide 😄 Većina njih se tu zna, igrali su ranije zajedno pa su i sad dobri. I drže se zajedno. Trener očigledno šilji kurac nad Grejemom i ovi to vide. Znaju da oni mogu biti sledeći. Na to dodaj što se Moneke i Saša još od ranije "ne slažu" (ali ajde, ne mislim da je ništa ozbiljno i da je to rešena svar uveliko), pa onda izjava da jebeni Yago bolje razume igru od Grejema, da imaš dva centra a onda 20 minuta na centru uzme Odželej, dok Motejunas posle utakmice kaže da mu nije jasno zašto je igrao samo 5 minuta... Strašne stvari su se desile ovde. Od one ekipe sa početka, hemije, dizanja u nebesa, zakaziavanja apartmana u Atini, pa do toga da izgledamo kao prekoputaši, kao raspuštena banda koja zna da joj je se sezona uveliko gotova. Meni nije jasno zašto juče nije dao Grejemu da igra ako je cela poenta bila da se šuta za tri. Realno gledano, on je najbolji uz Batlera tu pa je presedeo celu utakmicu. Miljenović koji je za par sekundi ili minuta pokazao da želi, opet biva klupiran iz utakmice u utakmicu. Ne zna Saša gde tera, vidi se. Ima nešto u tom prezimenu Obradović 😄😄 Demagogija, bacanje igrača pod bus, nije on kriv, sudije, umor, povrede... Edited yesterday at 10:07 AM by Summerfunk 2
srlepajce Posted yesterday at 10:11 AM Posted yesterday at 10:11 AM Quote Osećam se poraženo, zbunjeno... Jednostavno moramo da shvatimo šta se dešava. Trenutno nismo tim. U ovom trenutku nismo tim i na nama je da to rešimo. Ovo su usponi i padovi tokom sezone. Rekli smo da će sezona biti kao rolerkoster i mi smo sada na najnižoj tački. Moramo da se pobrinemo da se što pre izvučemo iz ovog pada...", rekao je Moneke za "Meridijan Sport" i složio se sa Motiejunasom da Zvezda ne izgleda trenutno kao tim, dodavši uz to da je potrebno manje pitanja i više odgovora. Znamo da je Moneke emotivac, a tako je bilo i posle debakla u Kaunasu: "Iskreno, nisam ni besan - samo sam tužan. Stidim se. Imam osećaj da smo razočarali milione ljudi. Ovo je čisto razočaranje. Nije čak ni bes, već razočaranje, sramota - sve zajedno", dodao je Nigerijac. Kako će se Zvezda podići? Odbrana je najveći problem Crvene zvezde u poslednje vreme, primila je više od 200 poena u "duplom kolu", a tek slede tri vrlo teška gostovanja: Olimpiji iz Milana, Monaku i Virtusu. "Odbrana je stvar želje, truda i poverenja u saigrače iza sebe - da znaš da možeš da zadržiš svog igrača, ali i da, ako ne uspeš, neko čuva tvoja leđa. Mi trenutno nemamo to poverenje jedni u druge. To utiče na naš napad, a naš napad utiče na odbranu. Sve deluje isprazno, obeshrabrujuće - i za gledanje, ali i za igranje", rekao je Moneke i zaključio da samo na jedan način ekipa može da se vrati na pravi put: "Jedini način da to saznamo jeste u budućnosti, kada se budemo osvrnuli unazad. Trenutno se samo oseća užasno. Nadam se da jeste prelomni trenutak, ali voleo bih da nikada nismo morali da dođemo do ove tačke da bismo to saznali - ili da bismo se tome nadali. Tako se osećam". Evo i Cimine izjave nalik DM 9
DameTime Posted yesterday at 10:18 AM Posted yesterday at 10:18 AM 1 hour ago, Čočo said: Igrali smo najbolju košarku u Evroligi mesec dana. Isti ovaj tim. Što ne znači automatski da ste F4 tim. S obzirom na kvalitet rostera, naravno da ćete imati periode kada igrate odličnu košarku. Međutim, F4 ekipe podižu formu kako sezona odmiče i najbolju košarku će igrati u aprilu i maju. Od ostalih stvari, čovek bi pomislio da je Saša nešto naučio sa Mike Jamesom. Koja je poenta ovog prevaspitavanja Grahama? Mora pustiti čoveka da igra, kad je već doveden kao najveće pojačanje. Ne mislim da se ovde radi o egu, jednostavno se igrači ne osećaju komforno u ulogama koje im je istumbao. 1
Dropkick Murphys Posted yesterday at 10:22 AM Posted yesterday at 10:22 AM Šta god mi pisali ovde, ne dobijemo li bar jednu u naredna 3 gostovanja, ode Saša brže nego što je došao. A Armani, Monako i Virtus će biti vraški teško dobiti u ovom trenutku. Imao je i Sferopulos aktivnih 0-2, pa je svilen gajtan pritegnut, a Drčela mi izgleda kao lik koji nema problema do to uradi nekoliko puta u toku sezone, ako će smiriti masu, naročito na eventualnom skoru 11-13. Lično, nisam se ni ložio, pa mi ovo i ne pada teško, jer sve sam ja to već video...i ovu šumu i ovu reku. 5 2
Kosjan Willavić Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Just now, Dropkick Murphys said: Šta god mi pisali ovde, ne dobijemo li bar jednu u naredna 3 gostovanja, ode Saša brže nego što je došao. A Armani, Monako i Virtus će biti vraški teško dobiti u ovom trenutku. Imao je i Sferopulos aktivnih 0-2, pa je svilen gajtan pritegnut, a Drčela mi izgleda kao lik koji nema problema do to uradi nekoliko puta u toku sezone, ako će smiriti masu, naročito na eventualnom skoru 11-13. Lično, nisam se ni ložio, pa mi ovo i ne pada teško, jer sve sam ja to već video...i ovu šumu i ovu reku. Nekako, nas raspad u januaru dodje kao Zikina dinastija na RTS, iznenadjeni putari i sezona slava. Vesnici meseca 2
Tex_Willer Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 19 minutes ago, Sinnerman said: Nema boljeg momenta nego da otac nacije sedne na užarenu klupu, da pokaže svo svoje umeće i autoritet. Da pojedincima podeli par šamara jer što da ne. Ako bi krenulo loše odmah ide priča strani plaćenici žele moj rad da ruše, platio ih je blokadersko-fašistički pokret predvođen piculicevim pulenima. Jaka je Zvezda izdazace ona do kraja, NEMA PREDAJE... 5
srlepajce Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 23 minutes ago, Summerfunk said: Pa da, to tako uglavnom i ide 😄 Većina njih se tu zna, igrali su ranije zajedno pa su i sad dobri. I drže se zajedno. Trener očigledno šilji kurac nad Grejemom i ovi to vide. Znaju da oni mogu biti sledeći. Na to dodaj što se Moneke i Saša još od ranije "ne slažu" (ali ajde, ne mislim da je ništa ozbiljno i da je to rešena svar uveliko), pa onda izjava da jebeni Yago bolje razume igru od Grejema, da imaš dva centra a onda 20 minuta na centru uzme Odželej, dok Motejunas posle utakmice kaže da mu nije jasno zašto je igrao samo 5 minuta... Strašne stvari su se desile ovde. Od one ekipe sa početka, hemije, dizanja u nebesa, zakaziavanja apartmana u Atini, pa do toga da izgledamo kao prekoputaši, kao raspuštena banda koja zna da joj je se sezona uveliko gotova. Meni nije jasno zašto juče nije dao Grejemu da igra ako je cela poenta bila da se šuta za tri. Realno gledano, on je najbolji uz Batlera tu pa je presedeo celu utakmicu. Miljenović koji je za par sekundi ili minuta pokazao da želi, opet biva klupiran iz utakmice u utakmicu. Ne zna Saša gde tera, vidi se. Ima nešto u tom prezimenu Obradović 😄😄 Demagogija, bacanje igrača pod bus, nije on kriv, sudije, umor, povrede... gubis 30 razlike i kao ne verujes mu cisto siljenje patke Ona prica da je Semi bolji od DM pa brate to se ne prica na kzs
Kosjan Willavić Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 27 minutes ago, Summerfunk said: Pa da, to tako uglavnom i ide 😄 Većina njih se tu zna, igrali su ranije zajedno pa su i sad dobri. I drže se zajedno. Trener očigledno šilji kurac nad Grejemom i ovi to vide. Znaju da oni mogu biti sledeći. Na to dodaj što se Moneke i Saša još od ranije "ne slažu" (ali ajde, ne mislim da je ništa ozbiljno i da je to rešena svar uveliko), pa onda izjava da jebeni Yago bolje razume igru od Grejema, da imaš dva centra a onda 20 minuta na centru uzme Odželej, dok Motejunas posle utakmice kaže da mu nije jasno zašto je igrao samo 5 minuta... Strašne stvari su se desile ovde. Od one ekipe sa početka, hemije, dizanja u nebesa, zakaziavanja apartmana u Atini, pa do toga da izgledamo kao prekoputaši, kao raspuštena banda koja zna da joj je se sezona uveliko gotova. Meni nije jasno zašto juče nije dao Grejemu da igra ako je cela poenta bila da se šuta za tri. Realno gledano, on je najbolji uz Batlera tu pa je presedeo celu utakmicu. Miljenović koji je za par sekundi ili minuta pokazao da želi, opet biva klupiran iz utakmice u utakmicu. Ne zna Saša gde tera, vidi se. Ima nešto u tom prezimenu Obradović 😄😄 Demagogija, bacanje igrača pod bus, nije on kriv, sudije, umor, povrede... Da li je neko primetio u jednoj kontri da Batler kao da namerno nije dodao Jagu koji je bio sam kao duh, vec Nvori koji je imao igraca na sebi ako me secanje dobro sluzi. 7
Blade Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Ja se zbog onog, tacnije onakvog poraza sinoc, osecam toliko lose i sada, da razmisljam da uzmem par dana bolovanja. 1 1
Summerfunk Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago (edited) 6 minutes ago, srlepajce said: Ona prica da je Semi bolji od DM pa brate to se ne prica na kzs Neko je napisao da je u jednom trenutku DMo prišao pomoćniku i pitao "je l sam ja u startnoj petorci?" i ovaj kao klimne glavom, gde DM-o nije verovao da jeste. Mislim da polako sve puca, čak i igrač kojeg Saša izuzetno ceni mu je juče rekao da ovaj ne zna gde udara. A Sašino upoređivanje ko je od koga bolji... Pa šta i da očekuješ kad za jednog Grejema kažeš da ne razume igru kao Yago, kojeg smo poslali u favelu, pa ga vratili posle par dana. Kog ćeš svakako gledati da se rešiš prvom prilikom. Gotovo sad. Ili je bivši na kraju sezone ili kroz prvih par kola EL. Samo mu ne treba dati da odstrani igrače i dovede svoje, najebaćemo tako. Edited 23 hours ago by Summerfunk
Сандро Лаки Ђентиле Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Велики Воки Костић је својевремено искомпоновао на текст Бране Црнчевића песму "Иду дани" са стиховима "До поноћи мрак се рађа, а по води тоне лађа" и "По кравама млеко пева, а на шпорет загорева". Лађа незадрживо тоне и млеко је загорело. Не знам зашто је добитни рецепт морао да се мења, али промењен је и то је резултирало овим. Свлачионица је изгубљена, играчи више не верују ни у себе, ни једни другима, а ни тренеру који не зна где удара и баљезга глупости нарушавајући притом тимску хемију. Нешто мора да се мења, а плашим се да, ако се не промени сад, или бар после серије гостовања, биће касно на нивоу сезоне, не само у Евролиги, него и у другим такмичењима. Извињавао сам се и посипао пепелом после серије победа, али осећај ме ипак није преварио на основу првог мандата.
forumko topic Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Plašili smo se ponovnog sukoba Obradovića i Monekea. Sad se sukobio sa svima, jer daje budalaste izjave i ubija moral igrača. Da se ne ljubimo. 5 1
bodo Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago (edited) Rekoh sam to i pre da mi se čini da smo se možda ogrešili o Tomovića šta mu nismo dali šansu do vodi prvi tim. Osim šta dobro poznaje ekipu doima se kao netko tko zna znanje i nema problema sa sujetom. Bar zasad. Edited 23 hours ago by bodo 6
Bode Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 2 hours ago, Čočo said: Sad kao ,, oni što su pomislili da smo F4 ekipa ". Pa bili smo F4 ekipa. Igrali smo najbolju košarku u Evroligi mesec dana. Isti ovaj tim. Ovaj tim je i dalje za F4 kad je posložen, kad se znaju uloge i kad nema eksperimentisanja. Imali smo neverovatnu energiju, igrali fizicki dobru kosarku, trcali kontre. Ali po cemu je ta igra bila prepoznatljiva u taktickom smislu? Za sta to protivnik nije imao resenja? Klasican hajp kada klub ili reprezentacija pobede par meceva, pa smo odmah sampioni univerzuma. Sve sto je usledilo je povratak u realnost, a to je da su neke ekipe tipa Barsa, Real, Fener i sl uhvatile prikljucak, a mi skliznuli tamo gde nam je po kvalitetu i mesto. Najbolju kosarku u EL ove sezone igraju Valensija, Monako i Barsa, sada sa Paksvalom. Hapoel takodje kao najkonstantniji. Valjda napravis rezultat, pa onda pricas, a ne obrnuto. I Fener je bio na 0-2, nakon toga na 2-4, ako se dobro secam. Igrali bledo i neubedljivo, ali bili strpljivi i metodicni, jer znaju da imaju kvalitet. A mi se u isto vreme busali u grudi kao King Kong. Bolno prizemljenje uz pad forme i igre i to je sve sto se desilo. Ajde da dodjemo sebi i probamo da se uguramo u to neko doigravanje. A da li je neka ekipa F4 ili ne, dokazuje se delima, a ne recima, kao uostalom i sve drugo u zivotu. 4
Stefi88 Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Kakva promena trenera na svaka 2-3 meseca, niti ima ko da se dovede niti je to normalno. Efes bi onda trebao vec Lasa da menja i Partizan Penjaroju.
srlepajce Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Te njegove izjave kad pohvali nekoga su mi imale smisla kao podrska Kodiju na pocetku kad je pohvalio angazovanje u odbrani i da su vredna 3-4 poena koja je imao. Mogu da razumem i sto je rekao da je najbolji igrac jer jedno vreme i jeste bio, vrtela se igra oko njega i najvise je "vukao". Ono sto mi je krajnje jajarski (koliko god mu je Jago drazi ili sta vec) je potcenjivanje Grejema i to nakon utakmice gde mu publika zvizdi. Isto i prica da je Semi bolji od Dm pa to se ne prica na kzs ni u ludilu Uvek se setim Duska kad nije zeleo da govori o pojedincima, cak i posle mamoje.ackih partija Petruseva 7
Summerfunk Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Koliko smo samo najgori navijači, ali bez zajebancije. Toliko ljudi je ovde, na tviteru, instagramu i ko zna gde još kačilo slike Saše Obradovića kako ljubi grb, kako izgovara da je ovo Zvezdino odelo, kako on voli Zvezdu i slično. Kunuli se u njega, terali Sferopolusa, pisali mu grozote svakake. I onda par meseci kasnije, isti ti "navijači" koji su kačili sve to za Sašu, kako treba da se vrati, da ispravi stvari iz prvog mandata, pa ljubljenje grba, pa ovo je njegov klub... su sinoć dostigli vrhunac gde i Saši žele smrt, žele mu sve najgore, vređaju ga baš na najjače, isto kao i Sferopolusa. I to isti ti ljudi koji su Sašu prizivali a terali Sferopolusa. Sad se priziva Radonjić uveliko. Samo on kažu može da nas spasi. S obzirom da je on Drčelina velika želja, nema sumnje da je Radonja sledeći trener. I opet će ljudi koji prizivaju Radonju da ga ponižavaju i vređaju kao Sferopolusa, pa sad i Sašu. Ludilo mozga. Umesto da isti ti ljudi sad stanu iza trenera za kog su botovali danima, nedeljama, kačili slike, video isečke, pisali kako je on selektovao ovu ekipu potajno, oni ga vređaju i ne planiraju da stanu. A ovde su neki pojedini ljudi govorili još onda da se Saša ništa promenio nije niti da je trener za nas. Ali džabe. Patetika je pobedila... Valjda je svima jasno da Saša NEĆE dobiti otkaz, jer opet kažem, čak i za naše standarde ciganisanja, bilo bi baš glupo. Dva trenera na platnom spisku, pa onda i treći... Ludilo. Ako sam ponudi ostavku, pretpostavljam da će se odbiti, ali je problem što više nemaš Tomu da makar on preuzme ekipu do kraja. Tako da vrlo verovatno Saša do kraja sezone, dobiće odrešene ruke koliko toliko da uradi selekciju i od-selekciju igrača i već u 3. kolu EL je novi trener Radonjić. Neka završi Saša šta je počeo, iskreno se nadam da će nekako da preokrene ovo i dođe makar do plej ina, jer mi nismo za bolje (trenutno). Imamo sledećih par gostovanja protiv direktnih protivnika za isti taj plej in, a juče nas je jedan od njih demolirao -32. 3
fradler Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 25 minutes ago, Kosjan Willavić said: Da li je neko primetio u jednoj kontri da Batler kao da namerno nije dodao Jagu koji je bio sam kao duh, vec Nvori koji je imao igraca na sebi ako me secanje dobro sluzi. Ma to je jos i bila rezonska odluka, pre ce na obrucu kontru 3 na 1 da zavrsi Nvora nego pigmej (koji je posle u jos laksoj situaciji promasio zicer). Nego se Nvora tu spetljao i nepotrebno zakomplikovao. 1
berti Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Tacno je da bi bio cirkus da opet smenimo trenera. Ali, jos veci cirkus je imati u ekipi Jaga. A najveci cirkus je što trener tog Jaga ubacuje u igru kada je egal utakmica i kada jurimo rezultat. Umesto da ga pusti u igru, ako vec mora a ne vidim zasto bi morao, samo kada i teoretski ne mozemo da izgubimo, on njega jos maltene i forsira. Sasa nije lud. Mozda je glup, ali i najveci tupson vidi da je Jago nesposoban za ovaj nivo kosarke. Nije ni totalni trenerski duduk, a i najveci pacer vidi mane Jaga. Znaci, Sasa tera inat. Ako se on ovde inati preko kluba, zasto bi neko imao obzira prema njemu uooste. Bolje cirkus u medijima i javnosti, nego cirkus na terenu. A mi bas tako izgledamo, kao gomila pajaca, sarlatana... 7
Bode Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 1 minute ago, srlepajce said: Te njegove izjave kad pohvali nekoga su mi imale smisla kao podrska Kodiju na pocetku kad je pohvalio angazovanje u odbrani i da su vredna 3-4 poena koja je imao. Mogu da razumem i sto je rekao da je najbolji igrac jer jedno vreme i jeste bio, vrtela se igra oko njega i najvise je "vukao". Cinjenica je da smo tada igrali najbolje, kada nas je Kodi vukao. On nije neki skorer, ali je u tim momentima bio fantastican. Ne znam koliko si primetio, zadnja 3-4 meca uopste ne uzima suteve, svega nekoliko po mecu. Ocigledno je da mu je skrenuta tu paznja, ali takodje je ocigledno da je to greska. Jer ne da mu ne prija to limitiranje, nego ga je potpuno ugasilo, a samim tim i nas. 5 2
Recommended Posts