drakon1 Posted Wednesday at 11:16 PM Posted Wednesday at 11:16 PM 12 hours ago, Markoss said: Valensija nas je kao i Pariz bukvalno izgazila. Meni je utisak da su oni u svakom napadu imali nekog samog na sutu za 3, a onda i pod kosem hvatali skokove. Bas dva sramotna poraza za Obradovica, uz onaj derbi. Inicijalno imamo dobru ekipu, ali nama su ova dva tima toliko ogolili mane da bukvalno vise ne znam sta da ocekujem. Bold 1: Utisak te ne vara. Naš ™ su pored kriminalnih postotaka sa linijie slobodnih bacanja i u šutu za tri poena i nemoć branjenja protivnikovog šuta za tri poena. Ima tu utakmica kad protivnika ide šut preko mere i pored dobre odbrane, ali ovo što redovno gledamo (u zadnje vreme posebno) je skupljanje u reketu na ulasku protivničkog igrača gde idu trojica da ga zatvore, a ovaj dodaje na krilo saigraču koji je ostao sâm kao duh. To što mi takve poklone u vidu otvorenih šuteva redovno ne koristime, ne znači da je i protivnik isto toliko nesposoban. Jedan EFES kao prošle sedmice nam se dogadja 1 u 10 utakmica gde te protivnik čašćava promašajima u serijama. Bold 2: Paris i Valencia su njegovi porazi, ali ona sramotna tragikomedija protiv KKP je druga dimenzija. Nisam bio za Obradovića, cenim što je napravio finu seriju na početku. ali ova tvrdoglavost je već previše. Isto tako i osionost u toku perioda dobrih rezultata nije nešto što mi se svidjalo. Ali, kad imaš rezultat, niko to ne zamer. Kad padneš, onda ti se takvi hvalospevi o svojoj ekipi i sopstvenom radu obiju o glavu i budeš predmet podrugivanja. Nije neznalica, daleko bilo. To je neozbiljno tvrditi, jer on ipak ima i Albu i Monaco iza sebe, gde je imao solidne ili velike uspehe. Ali, bojim se da nismo fit on za nas i mi za njega. Neće on nigde, ali ne svidja mi se ovo. 3
drakon1 Posted Wednesday at 11:26 PM Posted Wednesday at 11:26 PM 11 hours ago, Guru said: Mi ne igramo small ball zbog napada, nego zbog odbrane, jer su nam trenutno centri 35-ogodišnji Motiejunas koji je spor kao puž i ne može da se odvoji od parketa i Izundu - košarkaški nepismen igrač koji defanzivno ne zna gde udara i mašina je za pravljenje faulova. Znači hteli ne hteli moramo da improvizujemo (makar dok Bolomboj ne uđe u rotaciju), samo je onda neophodno da te petorke spolja imaju sajz i fizikalnost, što znači CMM, Nwora, a možda i Dobrić, a ne Jago i Grejem, a ni Davidovac protiv ekipa koje imaju brze i dinamične bekove, dobar protok lopte i igraju up tempo košarku. Tačno, ali onda je možda pametna ideja da se Motiejunasu ne naredjuje da iskače na 8 metara od koša, jer tamo najčešće nema nikakve vajde od njega osim što pravi besmislene faulove. A, kad kaska za igračem u prodoru na koš i kad saigrači skupljau u reketu, onda je uvek jedan protivnički igrač slobodan na šutu za tri. Izundu iskače, ali se brže vraća pod koš. Ali, i on pravi bezvezne faulove (gde god stigne, po celom terenu).
HAMMER Posted yesterday at 07:43 AM Posted yesterday at 07:43 AM samo mi mozemo da liferujemo cupavog a zadrzimo celavog...
forumko topic Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 34 minutes ago, HAMMER said: samo mi mozemo da liferujemo cupavog a zadrzimo celavog... Kako bismo u toj podeli kategorisali šefa stanice? Ćelavi reponja?
NMX Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Možda nam igra nije ni za krivi kurac ali nam je isti makar jedan centimetar veći nego komšiluku Quote Partizan je u Evroligi debitovao u drugom njenom izdanju, u sezoni 2001/02, Crvena zvezda je to učinila znatno kasnije, u sezoni 2013/14. Crno-beli su članovi elitnog evropskog klupskog takmičenja, računajući i ovu, 17. sezonu, crveno-beli igraju svoju 12. sezonu u Evroligi. Quote Iako ima pet sezona više, Partizan je odigrao tek osam utakmica više od Crvene zvezde (342). I ima manje trijumfa od crveno-belih, 138, Zvezda je zaključno sa onim protiv Efesa u Istanbulu sakupila 143 pobede. Inače, večiti rivali su u aktuelnu sezonu ušli potpuno poravnati po broju trijumfa (132:132). Quote Partizan u Evroligi (342 utakmice): Kod kuće: 96-72 Na strani: 42-130 Neutralni teren: 0-2 Ukupno: 138-204 Crvena zvezda u Evroligi (334 utakmice): Kod kuće: 95-73 Na strani: 48-118 Ukupno: 143-191 1
Žilee Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Posle Valensije sam se nacitao svakakvih gluposti od toga da je kriv Nesa Ilic ,Sale ,domaci igraci kada igraju,domaci igraci kada ne igraju,Jago ,pa sto igra ovaj a sto ne igra onaj u principu vi bi da nama igraju 3 4 igraca 40 minuta,a posle kad se isti ti povrede ide prica opterecenost. E pa ovako,ne zelim da branim nikog ali ovo ismevanje i vredjanje Saleta mi vise ide na k. Nas najveci problem evo vec par sezona je taj sto mi nemamo kreativne PG. Evo krenite sada redom po tabeli EL(zanemarite ovih 4 5 ekipe koje su poslednje mada i oni imaju bolje) svako u ekipi ima kreativniju PG liniju od nase(izuzetak su Oly i mozda Fener).Nasa uprava umesto da reaguje i dovede nekog kreativnog igraca ,ne mi vracamo oteranog Jaga koji pojma nema da organizuje pozicioni napad kao i Kodi i Devonte. I onda dodju kvazi navijaci i pricaju kako Sale nema pojma,covek im nacrta akciju sve lepo objasni(garamtujem zivotom) ali ova nasa PG linija nije sposobna da to odradi i onda sve se svali na Saleta kako je on kriv. Ubedjen sam da imamo najgori pozicioni napad bas zbog toga sto su na PG antikreativni igraci. To je bio problem i prosle godine,ali smo imali Filipa koji je sa niskog posta mogao da pokrpi to pa je delovalo to malo bolje. Sve u svemu ,nikog od ovih trenutno ne bih zadrzao na PG sledece sezone.A Saletu i ekipi puna podrska. 🫡 5
discerza Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 14 hours ago, Disfruto said: Uloga mu je promenjena tako sto mu je verovatno receno da ne dize 7+ trojki po mecu, a on sad preskace otvorene suteve. To nije trenerova krivica. Gde su prodori? Gde je ta famozna odbrana juce bila? Gde su asistencije? Izgleda moze da igra samo ako ima dozvolju da digne svaki napad trojku. U svakom slucaju imamo kvalitetnije resenje na 1 i zove se Jared Butler. ajmo od prvog, gde je odrbana. Vec su pisali forumasi pre mene... razlika je pravljena kad nije bio na terenu.. tacnije sredina prve i kraj trece cetvrtine. Nije na odmet da se malo bolje pogleda pre nego sto se ista napise. sto se tice napada, ja realno ne vidim neki problem tu, mi smo u svakom mecu imali produkciju u napadu, problem je odbrana. Mi smo Pao, Real i ostale dobili na odbranu. Ja nemam problem da Batler bude prva violina, niti vidim da se Kodi ima problem sa tim, radi covek za ekipu, rilja u odbrani, prejuce u prvom imao 2 prodora (jedan zavrsio kosem, drugi slobodna bacanjje), imao 3 assistencije shodno loptu u rukama i ako je on nas najveci problem onda ... i zadnje utakmice su njegova krivica eto nek ga zakuca "strucnjak" za klupu pa da popravimo rezultate i igru 2
Chaos Is Me Posted 22 hours ago Author Posted 22 hours ago Yago ne sme da igra u EL osim ako je baš teško moranje i nema ko drugi. U dobrani ga targetiraju kao što su ranije Tea ili Nedovića. Graham je sitan ali je mnogo čvršći i nije toliki problem na toj strani, čak je sposoban da uhvati loptu iznad obruča. Dakle, kada CMM ne hobluje parket (a čini mi se da ipak pronalazi kakvu takvu hemiju sa Butlerom i da se njegova uloga primetno smanjuje), plejmejker treba da bude Butler, a kada nije on, prenosilac lopte treba da bude Miljenović koji je i mnogo kompatibilniji za petorke sa Grahamom (i uz njih treba da bude Nwora kao najsposobniji strelac). Činjenica je da je Graham napadački apsolutno grozan za sada, ali Yago nije ništa bolji. Midžet koji ima 20% za 3 u EL i koji je defanzivni krater nema šta da traži na parketu pored ostalih opcija. Za Grahama postoji makar nada da nije nepovratno ispran (washed) i da će se dići, za Yaga znamo šta mu je plafon a on nije vezan za play off EL. Hajde za početak da Saša složi te rotacije pa tek onda možemo da kritikujemo pojedinačno igrače koji igraju loše uprkos tome što su rotacije smislene. Reče neko nakon prethodnog kola da ne vidi nikog od donjih 10 ekipa kako upadaju u play in osim Dubaija ako Musa proigra, međutim ja mislim da i Armani i Virtus i Dubai pa možda i još neki mogu lagano da nas preskoče ako nastavimo ovako. 16
forumko topic Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Meni se čini da se Armani i Virtus sada polako podižu, dok mi i Žalgiris padamo, tako da je sve moguće.
Sector Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Kako pada Žalgiris kad su dobili Hapoel u gostima i to na kraju rutinski? Ja bih volio da mi tako padnemo. U ovom momentu plej in nije baš realan, kad vidimo nas i konkurenciju. Vidjećemo u kakvom će izdanju biti Bolomboy i Rivero kad zaigraju ali nama ovdje treba i Carter po meni za išta ozbiljnije. 2
NikadProtivŽelimira Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Pod pretpostavkom da nijedna od 9 prvoplasiranih ekipa ne padne, potrebno je da jedan od Olimpije, Virtus, Dubai ili Makabi bude na +1, +2, +3 u odnosu na vas u ovom trenutku. Poprilično dobra pozicija, Virtus će se sigurno koprcati i čupati, ali mislim da je jedina realna pretnja Olimpija, ali ko još može u potpunosti da se uzda u njih. Po pravilu ne mogu ostati zdravi niti u nekom dužem periodu u kontinuitetu, tako da mislim da su vam pozicije 7-10 i dalje u sasvim realnom dosegu. 1 1
Diogen Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Graham je zivi primer koliko glava generalno a narocito kod sutera igra ulogu i moze da ubije samopouzdanje. I dalje mislim ili se bar nadam da ce suterski proraditi i pogadjati u kontinuitetu samo sto nisam siguran da ce ga SO rehabilitovati, jer njegove metode su blago recene cudne a on je uvek imao tendenciju da se selektivno odnosi prema igracima i bude pristrasan prema favoritima, a Graham od prvog dana ocigledno nije na toj listi. Covek ciji su suterski procenti za FT / 2 pts. /3 pts. karijerno na 81,2 / 37,1 / 35,4 %, i covek koji je pre 4 godine igrao NBA sezonu sa preko 18 pts. po utakmici a znao i da se ozbiljno zapali pa strpa i 40 poena pa o kojem god NBA timu da je rec (konkretno Brooklinu) jednostavno sa 30 godina ne moze da bude bivsi suter, vec samo suter u psihickom kanalu. Za poredjenje, stats iz ove EL sezone za FT / 2 pts. / 3 pts. su mu na nivou 20 / 16,7 / 25 %. Samo pogled na FT procenat dovoljno govori u prilog tome da mu se mora pruziti prilika i biti strpljiv da izadje iz tog kanala, jer bih i ja bolje sutirao slobodna od tih njegovih kriminalnih 1 od 5 na nekom terenu iza zgrage. Ono sto hocu da kazem, je da je prosto nemoguce da je on zaboravio da sutira i da bi mogao da bude pakleno pojacanje i da isporuci svoje za nekih 15 mpg. Da je bivsi, ne bi ni protiv Oly nedavno sutirao 3/5 doduse u prilicno one way utakmici u nasu korist, ali to samo znaci da on moze ali se tesko bori sa tim da "mora". Zato mislim da bi u ABA morao da ima mnogo vecu minutazu i tako se kroz laske utakmice uvede u ritam, umesto sto Jago i tamo dobija vise prilike kao da se radi o najvecem propektu kluba. Bas steta, i za Devontea i za nas... 10
JPM Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 37 minutes ago, NikadProtivŽelimira said: Pod pretpostavkom da nijedna od 9 prvoplasiranih ekipa ne padne, potrebno je da jedan od Olimpije, Virtus, Dubai ili Makabi bude na +1, +2, +3 u odnosu na vas u ovom trenutku. Poprilično dobra pozicija, Virtus će se sigurno koprcati i čupati, ali mislim da je jedina realna pretnja Olimpija, ali ko još može u potpunosti da se uzda u njih. Po pravilu ne mogu ostati zdravi niti u nekom dužem periodu u kontinuitetu, tako da mislim da su vam pozicije 7-10 i dalje u sasvim realnom dosegu. Po ovome kako sad igramo skoro sigurno ne. Ovo sto sad Zvezda igra je potpuno divljastvo bez glave i repa. Na cist talenat skorera i improvizaciju, i na zelju koja jedina nije upitna sve vreme. 1
Čočo Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 16 minutes ago, Diogen said: Graham je zivi primer koliko glava generalno a narocito kod sutera igra ulogu i moze da ubije samopouzdanje. I dalje mislim ili se bar nadam da ce suterski proraditi i pogadjati u kontinuitetu samo sto nisam siguran da ce ga SO rehabilitovati, jer njegove metode su blago recene cudne a on je uvek imao tendenciju da se selektivno odnosi prema igracima i bude pristrasan prema favoritima, a Graham od prvog dana ocigledno nije na toj listi. Covek ciji su suterski procenti za FT / 2 pts. /3 pts. karijerno na 81,2 / 37,1 / 35,4 %, i covek koji je pre 4 godine igrao NBA sezonu sa preko 18 pts. po utakmici a znao i da se ozbiljno zapali pa strpa i 40 poena pa o kojem god NBA timu da je rec (konkretno Brooklinu) jednostavno sa 30 godina ne moze da bude bivsi suter, vec samo suter u psihickom kanalu. Za poredjenje, stats iz ove EL sezone za FT / 2 pts. / 3 pts. su mu na nivou 20 / 16,7 / 25 %. Samo pogled na FT procenat dovoljno govori u prilog tome da mu se mora pruziti prilika i biti strpljiv da izadje iz tog kanala, jer bih i ja bolje sutirao slobodna od tih njegovih kriminalnih 1 od 5 na nekom terenu iza zgrage. Ono sto hocu da kazem, je da je prosto nemoguce da je on zaboravio da sutira i da bi mogao da bude pakleno pojacanje i da isporuci svoje za nekih 15 mpg. Da je bivsi, ne bi ni protiv Oly nedavno sutirao 3/5 doduse u prilicno one way utakmici u nasu korist, ali to samo znaci da on moze ali se tesko bori sa tim da "mora". Zato mislim da bi u ABA morao da ima mnogo vecu minutazu i tako se kroz laske utakmice uvede u ritam, umesto sto Jago i tamo dobija vise prilike kao da se radi o najvecem propektu kluba. Bas steta, i za Devontea i za nas... Ja se ne sećam kad je kod nas došao šuter koji je izašao iz kanala kada upadne. 6
JPM Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 5 minutes ago, Čočo said: Ja se ne sećam kad je kod nas došao šuter koji je izašao iz kanala kada upadne. Obično krenu u drugu stranu, pa prokopaju do Kine... 1
The_Big_S Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Neverovatno je da veliki broj ekipa hvata formu posle nove godine... uigravaju se.. igraju sve bolje, samo mi strmoglavo svake godine letimo nezadrživo ka dole
JPM Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 4 minutes ago, The_Big_S said: Neverovatno je da veliki broj ekipa hvata formu posle nove godine... uigravaju se.. igraju sve bolje, samo mi strmoglavo svake godine letimo nezadrživo ka dole Bajern kurčinela, Efes kurčinela, Pariz kurčinela, Partizan kurčinela, Zvezda kurčinela, Baskonija kurčinela, Panatinaikos ozbiljno štuca. Ovde samo Hapoel i Valensija drže standardno formu. Ne vidim mnogo timova u dobroj formi sad. Nije naravno opravdanje nikakvo za nas, samo kažem. 4
forumko topic Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 1 hour ago, Sector said: Kako pada Žalgiris kad su dobili Hapoel u gostima i to na kraju rutinski? Ja bih volio da mi tako padnemo. U ovom momentu plej in nije baš realan, kad vidimo nas i konkurenciju. Vidjećemo u kakvom će izdanju biti Bolomboy i Rivero kad zaigraju ali nama ovdje treba i Carter po meni za išta ozbiljnije. Ali su izgubili od Virtusa. I mi smo razbili Efes u gostima, takođe rutinski.
Dzo23 Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Isto je bilo i za Nejpira. Proigraće, samo što nije...Iako je odmah bilo jasno da neće, i da je to promašaj. Jasno je da ne mogu tek tako da ga liferuju zbog plate koja je preko milion sigurno, ali sve je bolje nego da te kanali iz utakmice u utakmicu. Naravno, nije samo Graham sporan. Tu je i Jago, koji prije svega zbog svojih 175 cm ne može da igra na ovom nivou. Jedan je Kampaco, jbg... Davidovac, koji apsolutno ništa ne doprinosi. Niti poentira, niti igra odbranu, niti skače, niti prodire...Jedno veliko ništa. Za početak da se ova tri igrača sklone. Neka igraju aba ligu ako već moraju biti tu. A treba reći da kako smo proširili rotaciju izgubili smo prepoznatljivu igru.
Žilee Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 3 minutes ago, The_Big_S said: Neverovatno je da veliki broj ekipa hvata formu posle nove godine... uigravaju se.. igraju sve bolje, samo mi strmoglavo svake godine letimo nezadrživo ka dole Koje su to ekipe uhvatile formu ? Osim Valensije i Hapoela niko nije ove sezone nesto ubedljiv osim ove dve ekipe? Pao i Oly stucaju sa najvecim budzetima ,a mi ovde ocekujemo da dominiramo kao da smo svake godine na F4 .Aj spustite se malo i budite realni nekad.Mi kako god igramo i sta god radimo vama nesto ne valja.Ja sam jos napocetku sezone rekao kroz plej in u play off ja prezadovoljan.Donosite neke zakljucke posle jedne utakmice,onda posle druge opet neke pete zakljucke ,prosto neverovatni ste.
The_Big_S Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 18 minutes ago, Žilee said: Koje su to ekipe uhvatile formu ? Osim Valensije i Hapoela niko nije ove sezone nesto ubedljiv osim ove dve ekipe? Pao i Oly stucaju sa najvecim budzetima ,a mi ovde ocekujemo da dominiramo kao da smo svake godine na F4 .Aj spustite se malo i budite realni nekad.Mi kako god igramo i sta god radimo vama nesto ne valja.Ja sam jos napocetku sezone rekao kroz plej in u play off ja prezadovoljan.Donosite neke zakljucke posle jedne utakmice,onda posle druge opet neke pete zakljucke ,prosto neverovatni ste. 19 minutes ago, JPM said: Bajern kurčinela, Efes kurčinela, Pariz kurčinela, Partizan kurčinela, Zvezda kurčinela, Baskonija kurčinela, Panatinaikos ozbiljno štuca. Ovde samo Hapoel i Valensija drže standardno formu. Ne vidim mnogo timova u dobroj formi sad. Nije naravno opravdanje nikakvo za nas, samo kažem. Napisao sam posle NG hvataju formu .. dižu.. ne da su uhvatile... 1
Diogen Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago (edited) 30 minutes ago, Dzo23 said: Isto je bilo i za Nejpira. Proigraće, samo što nije...Iako je odmah bilo jasno da neće, i da je to promašaj. Samo sto u ta dva slucaja postoji jedna, ali ogromna i jako bitna razlika. Nejpir je od dolaska oponasao neku zvezdu i glumio ludilo, treninge je otaljavao, nije birao utakmice u smislu da se nije cimao ni u jednom takmicenju jer je stalno igrao u nekoj drugoj brzini, i sve u svemu uglavnom nas je cascavao svojim prisustvom. Graham je susta suprotnost svemu tome. Svi pa i SO jako pohvalno pricaju o njegovom odnosu prema timu, zalaganjima na treningu, i generalno se vidi da on zeli i da se trudi i da je samopouzdanje/glava problem a ne njegov odnos prema ekipi. Zato i zasluzuje sansu, a strpljenje prema njemu nam se moze visestruko isplatiti. Uostalom, sta uopste dobijamo time sto on NIJE na terenu, da makar razigravamo Miljena, vec gledamo Jagisu kako briljira u takmicenju u kojem je ocigledno zalutao zajedno sa Dedom, i od cijih minuta na terenu koristi imaju samo protivnici. Al' dobro, bitno da se neko ko je u NBA znao da strpa preko 30 poena klupira, jer pobogu, plata... Super sto Deda opravdava svojih skoro pa milion, a o Jagisinom odnosu ulozeno/dobijeno i da ne govorim... Edited 20 hours ago by Diogen 4 1 2
Žilee Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago (edited) 21 minutes ago, The_Big_S said: Napisao sam posle NG hvataju formu .. dižu.. ne da su uhvatile... Posle NG je odigrano celih 2 kola i tebi je dovoljno to da napises da su ekipe u nekakvom podizanj forme? Idemo ovako poslednjih 5 kola:(u zagradi rezultat posle NG) Hapoel 3 2 (1-1) Valencia 4 1 (2-0) Fener 4 1 (2-0) Monaco 4 1 (2-0) Barsa 3-2 (1-1) Real 3-2 (2-0) Pao 3-2 (0-2) Oly 3-2 (1-1) Zalgiris 2-3 (1-1) Zvezda 2-3 (1-1) Virtus 3-2 (2-0) Milano 2-3 (1-1) Dubai 2-3 (0-2) Ja ovde ne vidim da su u nekoj formi ekipe pored nas? Ja samo ne znam odakle vama da je kiks izgubiti od Valencie koja je najbolja ove sezone uz Hapoel.? Poraz je bio ubedljiv ali kiks ni blizu toga iako smo igrali kuci. Edited 20 hours ago by Žilee 1
NikolaTest Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Nisam gledao Graham-a u NBA, pa mogu da pisem samo na osnovu ovog sto prikazuje u nasem dresu. Ja ne vidim da on ima dovoljno 'plejmejkinga' za evropsku kosarku. Organizacija napada je bas slaba za sada cak i ABA ligi. Pohvalno je sto se trudi i igra odbranu, valjda ce krenuti ti sutevi da ulaze pa da bude bar u ulozi Canaan-a. Minute na PG bi morali da se rasporede Butler i CMM. Ovaj drugi deluje da je u poprilicnom kurcu od kad ima manja ovlascenja. Jago neka odmara igrace u ABA ligi, za EL ozbiljnu ulogu svakako nije. Bolomoj ce resiti dosta stvari povratkom, ali PG pozicija me najvise brine... 1
Chaos Is Me Posted 20 hours ago Author Posted 20 hours ago 48 minutes ago, Dzo23 said: Isto je bilo i za Nejpira. Proigraće, samo što nije...Iako je odmah bilo jasno da neće, i da je to promašaj. Jasno je da ne mogu tek tako da ga liferuju zbog plate koja je preko milion sigurno, ali sve je bolje nego da te kanali iz utakmice u utakmicu. Naravno, nije samo Graham sporan. Tu je i Jago, koji prije svega zbog svojih 175 cm ne može da igra na ovom nivou. Jedan je Kampaco, jbg... Davidovac, koji apsolutno ništa ne doprinosi. Niti poentira, niti igra odbranu, niti skače, niti prodire...Jedno veliko ništa. Za početak da se ova tri igrača sklone. Neka igraju aba ligu ako već moraju biti tu. A treba reći da kako smo proširili rotaciju izgubili smo prepoznatljivu igru. Poređenja sa Napier situacijom su niđe veze. Napier je doveden kao mesija i glavni igrač. Od Grahama se u ovoj fazi sezone očekuje samo da bude solidan instant offense back up. Graham, za razliku od Napiera, nije "odsutan" na parketu i u svlačionici, samo je u lošoj formi i po prvi put van USA, što nije bio tad slučaj sa Napierom. Graham će ili proigrati (pa i kad proigra neće biti taj koji nam određuje sudbinu sezone) ili je njegovo vreme kao relevantnog košarkaša prošlo, što je sasvim moguće se obzirom da već 2 godine u principu i ne igra košarku čak ni na G league nivou. Ako su i postojala nadanja da ćemo gledati onog Grahama iz Hornetsa mislim da je sad jasno da od toga nema ništa, sada su nadanja samo da je bolji od Yaga što ne bi trebalo da je neki težak domet. 11
Recommended Posts