Jump to content

PRIMA - beginning of an era (KKCZ 2025/26)

Recommended Posts

Posted (edited)

" Pritom ih nikad nismo dobili u gostima...? "

Ovo je uvek ozbiljan argument jer 15 godina i Zvezda i Efes imaju isti roster i istog trenera.

Edited by wing
  • Like 1
Posted

Bice ovo lagana pobeda. Takav osecaj imam jos pre meca sa Parizom da nas oni rutirniraju a onda dobijami Efes. 

• Like 1
  • Love 1
  • Ha-ha 1
Posted
39 minutes ago, Igor_ said:

Bice ovo lagana pobeda. Takav osecaj imam jos pre meca sa Parizom da nas oni rutirniraju a onda dobijami Efes. 

Ja sam baš suprotno mislio, lagana pobeda nad Parizom, težak poraz od Efesa.

Jedino zbog čega sam optimističan ali bukvalno jedino je što mi po nekoj tradiciji te prve mečeve u Evroligi posle NG igramo dosta dobro i retko ih gubimo. Neka bude tako i sada, ali baš nisam optimista za večeras.

Posted

Nije katastrofa kad te natrpa Bobua Loyd Kordinije i da ne nabrajam ali kad te natrpa smrdljivi Smits i Osmani ubip bih se iste sekunde

Op op Batler starter 

Posted

Garbage time u gostima celo drugo poluvreme. I to je sve sto treba znati o ovoj utakmici.

Rutinska pobeda protiv katastrofalnog Efesa ali mi smo se pitali od prve do poslednje sekunde utakmice. Nwora se lepo popisao ponbivsem klubu.

Sale je dobro spremio utakmicu, manite se pljuvanja. Prva pobeda ikada u gostima Efesu.

Valensiju cemo ugaziti u Pioniru.

Bravo, Zvezdo!

• Like 17
  • Love 2
Posted (edited)

Davidovac i Jago nemaju kvalitet da budu u 12 ovde, a kamoli da igraju, ali avaj, zasto ne bi imali trenera koji ce da se inati zdravom razumu ne bi li pokazao da on vise i bolje zna od svih i svakog.

Sem toga, dobro smo odigrali, ali se Efes bas raspao. Nista nisu mogli da ubace. Mada i mi smo usli motivisano, bas od starta je nekako haslovanje bilo, tako da sam odmah bio u fazonu da mozemo da dobijemo. Posle kad su ovi krenuli da mase, bilo je lagano. 

Kakav statement Nvorice. Lepo ga je gledati ovako kad namesti ruku.

Edited by Markoss
  • Like 12
Posted
1 hour ago, tejlor said:

Bicemo zadovoljni za 2 sata.

Verujem da ce momci pokazati staru sliku iz one serije.

Ni manje ni vise.

Svaka cast Sasi i igracima, nema se sta kome zameriti, svi su doprineli, i to je najbitnije.

Jedino mi nije jasno zasto Grejm nije mogao dobiti minute.

• Thanks 1
Posted
5 minutes ago, Don Dusko said:

Ajmo sad svi u glas: Sale odlazi!Sale odlazi!

Picka celava,sto nije bilo 30 i sto nije igrao Grejem. Statement pobeda, mene su jedino nrrvirale izgubljene lopte. Nvora, Moneke i Odzelej pregazili Efes kao plitak potov, fenomenalne partije

• Like 3