Čočo Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Ja ne znam odakle se provlači ta priča da nemamo akcije i da se igra samo ISO košarka. Voleo bih neko upućeniji koji se bavi time da me demantuje. Samo protiv Pariza smo u prvih nekoliko napada imali nekoliko različitih akcija što uspešnih, što neuspešnih. 2
Leo Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Ako je Dobric spreman, veceras u jednom trenutku ocekujem zajedno u petorci Dobrica, Davidovca i Jaga, mozda i Kalinu. Nek nas se Turci plase od ubojitog srpskog oruzja. 4
Taki Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 23 minutes ago, Leo said: Ako je Dobric spreman, veceras u jednom trenutku ocekujem zajedno u petorci Dobrica, Davidovca i Jaga, mozda i Kalinu. Nek nas se Turci plase od ubojitog srpskog oruzja. Nisi lud onda gledati utakmicu kad su ti takva ocekivanja
liv7 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Mislim da cemo pobediti veceras.Svi uslovi su tu.Epska blamaza protiv katastrofalnog Pariza u proslom kolu,smanjena ocekivanja navijaca,protivnik koji nas redovno,a neretko i ubedljivo pobedjuje,vruc gostujuci teren..kad na to dodamo Obradovicevu implementaciju svojih ideja,posle koje lici na Sfera iz najmracnijeg perioda,mentalitet ekipe koja,na zalost,najbolje igra tek kad se to od nje najmanje ocekuje..pobeda ne moze izmaci.I ne,nisam ironican.Zaista mislim da cemo pobediti Efes. 1 1
Taki Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 26 minutes ago, liv7 said: vruc gostujuci teren. ? Znaci ako dobijemo to ce biti jer se ne ocekuje? Znaci krenula su ogradjivanja ako slucajno dobijemo da to ne bude jer smo dobro odigrali, Obradovic dobro pripremio utakmicu,nego eto nace se razloga.. , cesto se zapitam na kom sam forumu.. 3
Petkovic Miroslav97 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Kakva je situacija u Efesovom rosteru? Lojd je preskočio poslednje dve.
wing Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 26 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said: Kakva je situacija u Efesovom rosteru? Lojd je preskočio poslednje dve. Anadolu Efes Istanbul Jordan Loyd Ready Round 19 Upper respiratory infection and back issue P.J. Dozier Ready Round 19 Played in the domestic league Saben Lee Uncertain Round 19 New signing Vincent Poirier Game-time Round 19 Undisclosed Red Star Belgrade Codi Miller-McIntyre Uncertain Round 19DNP in Saturday's domestic contest due to a "minor injury" Jordan Nwora Uncertain Round 19DNP in Saturday's domestic game due to a "minor injury"Ognjen Dobric Uncertain Round 19 Back injury. Travels with the team Joel Bolomboy Out - Out at least until January Ankle injury ovde nema Čime a stranica se apdejtuje na dnevnom nivou... Edited 3 hours ago by wing
Losmi17 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Sanse su vam minimalne. Pritom nikad niste dobili Efes u gostima. Jedino da dodje Mek i potvrdi ovo moje, tad bih vec pomislio da mozda i ima nekih sansi za vas...
crni96 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Nadam se da će doći dan da i taj Efes padne na strani. Oni i Žalgiris na strani su mi kao da idemo Denveru. Uvijek je bilo lupanja, vidit ćemo večeras. Nadam se da ćemo imat više od 2. raspoložena igrača inače...
Sinnerman Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Voleo bih više nego išta da dobijemo, da napokon krenemo novu seriju pobeda, međutim dosadašnje iskustvo govori da što više imamo slobodnog vremena za "implementacije", sve smo gori. Tako da moja očekivanja nisu velika, a sreći mojoj neće biti kraja ako me ekipa razuveri i povrati ono poverenje koje sam imao u njih pre poraza u derbiju. 5
Žilee Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ljudi nimalo nece biti lako,ovo je efesu must win utakmica,ako ne dobiju mogu da se oproste od srzone vec sad,ovo im je utakmica da vade sezonu ,pogotovo jer mozemo sa njima da se koljemo u zavrsnici sezone kao prosle.Bice veoma zanimljivo ,verujem momci 🫡
Disfruto Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Ukoliko Poarie ne zaigra sanse ce nam biti mnogo vece Edited 2 hours ago by Disfruto
Princeton Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 7 minutes ago, Sinnerman said: Voleo bih više nego išta da dobijemo, da napokon krenemo novu seriju pobeda, međutim dosadašnje iskustvo govori da što više imamo slobodnog vremena za "implementacije", sve smo gori. Tako da moja očekivanja nisu velika, a sreći mojoj neće biti kraja ako me ekipa razuveri i povrati ono poverenje koje sam imao u njih pre poraza u derbiju. Drugim riječima, što Saša više ima vremena da vodi treninge, više prilike da pokvari ono što je mukotrpnim radom Tomović napravio. Makar da nauči kako Tomislav rotira, i kako pravovremeno poziva timeoute, gdje bi mu kraj bio. Samo šteta što TT ode u Lokomotivyy, mogao je Saša da stasa u dobrog trenera pod njegovim mentorstvom. Svašta i ovaj forum trpi.. 7
Tex_Willer Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 22 minutes ago, Princeton said: Drugim riječima, što Saša više ima vremena da vodi treninge, više prilike da pokvari ono što je mukotrpnim radom Tomović napravio. Makar da nauči kako Tomislav rotira, i kako pravovremeno poziva timeoute, gdje bi mu kraj bio. Samo šteta što TT ode u Lokomotivyy, mogao je Saša da stasa u dobrog trenera pod njegovim mentorstvom. Svašta i ovaj forum trpi.. Ima i do drugih trenera i ekipa, možda Sasi vise odgovaraju dupla kola, od 7-10 dana izmedju tekmi. Ja znam jednu ekipu kome ništa ne odgovara...
forumko topic Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Efes ima isti broj pobeda kao Pariz. Dakle, donji dom. Dakle, rutiniraće nas.
Petkovic Miroslav97 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) . Edited 1 hour ago by Petkovic Miroslav97
Sector Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Sviđa mi se što se vraća Kobra, da se malo redukuje minutaža Batleru i Nwori. Vjerujem da on, Kalina i Deki mogu da iznesu utakmicu večeras i da je to implementirano tokom ove pauze. 5
liv7 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, Princeton said: Drugim riječima, što Saša više ima vremena da vodi treninge, više prilike da pokvari ono što je mukotrpnim radom Tomović napravio. Makar da nauči kako Tomislav rotira, i kako pravovremeno poziva timeoute, gdje bi mu kraj bio. Samo šteta što TT ode u Lokomotivyy, mogao je Saša da stasa u dobrog trenera pod njegovim mentorstvom. Svašta i ovaj forum trpi.. Postaje izgleda,sve teze odbraniti Sasu i one koju mu omogucavaju da implementira svoje ideje,pa je doslo dotle da se ismejava covek koji nam je doneo jedinu pobedu u gostima ove sezone,i to protiv prvaka Evrope.Uzgred,pljucne se malo i Lokomotiva,inace bivsi klub Sase Obradovica.Ali dobro,uveren sam da pobedjujemo veceras,pa ce oni koji hvale S.O. moci to da rade i bez unizavanja Tomovica.
ojzibb66 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 2 hours ago, Losmi17 said: Sanse su vam minimalne. Pritom nikad niste dobili Efes u gostima. Jedino da dodje Mek i potvrdi ovo moje, tad bih vec pomislio da mozda i ima nekih sansi za vas... Pa vreme je da i taj Mančester Efes pukne u gostima kod kuće jednom, šta sad, šta?! Edited 1 hour ago by ojzibb66 1
Recommended Posts