Čočo Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ja ne znam odakle se provlači ta priča da nemamo akcije i da se igra samo ISO košarka. Voleo bih neko upućeniji koji se bavi time da me demantuje. Samo protiv Pariza smo u prvih nekoliko napada imali nekoliko različitih akcija što uspešnih, što neuspešnih.
Leo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ako je Dobric spreman, veceras u jednom trenutku ocekujem zajedno u petorci Dobrica, Davidovca i Jaga, mozda i Kalinu. Nek nas se Turci plase od ubojitog srpskog oruzja. 2
Taki Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 23 minutes ago, Leo said: Ako je Dobric spreman, veceras u jednom trenutku ocekujem zajedno u petorci Dobrica, Davidovca i Jaga, mozda i Kalinu. Nek nas se Turci plase od ubojitog srpskog oruzja. Nisi lud onda gledati utakmicu kad su ti takva ocekivanja
liv7 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Mislim da cemo pobediti veceras.Svi uslovi su tu.Epska blamaza protiv katastrofalnog Pariza u proslom kolu,smanjena ocekivanja navijaca,protivnik koji nas redovno,a neretko i ubedljivo pobedjuje,vruc gostujuci teren..kad na to dodamo Obradovicevu implementaciju svojih ideja,posle koje lici na Sfera iz najmracnijeg perioda,mentalitet ekipe koja,na zalost,najbolje igra tek kad se to od nje najmanje ocekuje..pobeda ne moze izmaci.I ne,nisam ironican.Zaista mislim da cemo pobediti Efes.
Taki Posted 50 minutes ago Posted 50 minutes ago 26 minutes ago, liv7 said: vruc gostujuci teren. ? Znaci ako dobijemo to ce biti jer se ne ocekuje? Znaci krenula su ogradjivanja ako slucajno dobijemo da to ne bude jer smo dobro odigrali, Obradovic dobro pripremio utakmicu,nego eto nace se razloga.. , cesto se zapitam na kom sam forumu.. 1
Recommended Posts