Jump to content

Recommended Posts

Posted
5 minutes ago, vinogradskaopera said:

Bas mi je drago zbog Tome, ko zna koliko bi mu se prilika ukazalo da bude 1. trener, a mozda i kod nas zavrsi u buducnosti 

Ovo nam je win-win situacija, neka stiče samostalno iskustvo, i ako se dobro pokaže eto njega nazad.

Naravno da mi je žao što sada nije tu, ali dugovorčno ovo može biti dobar potez za nas.

• Ha-ha 1
Posted
1 hour ago, VISOKOLETAC said:

Ti izgleda nisi imao nikoga u blizoj familiji sa ovim gripom. Ako se vrati do Valensije ja zadovoljan.

Sta je? Neka specijalna gripa? Moja bliza familija ima samo obicne gripove,  jbg nismo toliko moderni.

Posted
22 minutes ago, quentin said:

Ako ne bude igrao Moneke nemamo šta da tražimo u Turskoj.

Kad nema njega u rosteru izgledamo kao da nam fale još tri igrača.

Tu je Davidovac da odigra 25. min. Mozda i Dobric bude spreman, bice to dobro.

Posted

Bolomboja mnogo volim, ali nemojte pogrešno da me shvatite, ovo sa njim sinoć mi deluje kao pokušaj da nas malo umire posle serije loših rezultata, i pripreme alibi za pakleni januar…

Deluje da su uspeli.. bar mene.

Mi ćemo svi biti u isčekivanju njegovog povratka i u fazonu “samo da se Bolomboj vrati, deremo redom”…

A dok on zaigra, eto u najboljem sl polovine februara gde će nam

ostati 10tak utakmica u EL..

Ja i dalje mislim da ćemo mi februar dočekati sa minusom pobeda, i da nam i Bolomboj teško može pomoći za nešto više od plej in-a

• Like 1
Posted (edited)

Kad Saša vidi kakvu je zver dobio u reketu brzo će da zaboravi na svoje pravilo adaptacije i učenja. Ako je istina a verujem da jeste da je već sada na 100% pripremljenosti ja ga očekujem već protiv Valensije. 💪

Edited by Čočo
  • Ha-ha 1
Posted
7 minutes ago, The_Big_S said:

Bolomboja mnogo volim, ali nemojte pogrešno da me shvatite, ovo sa njim sinoć mi deluje kao pokušaj da nas malo umire posle serije loših rezultata, i pripreme alibi za pakleni januar…

Mi ćemo svi biti u isčekivanju njegovog povratka i u fazonu “samo da se Bolomboj vrati, deremo redom”…

Ja i dalje mislim da ćemo mi februar dočekati sa minusom pobeda, i da nam i Bolomboj teško može pomoći za nešto više od plej in-a

Pa prica se vec mesecima da je ovo period njegovog povratka u BG, tako da “umirivanje” javnosti i nije bas prvenstveni razlog. 

• Like 5
Posted
20 minutes ago, Čočo said:

Kad Saša vidi kakvu je zver dobio u reketu brzo će da zaboravi na svoje pravilo adaptacije i učenja. Ako je istina a verujem da jeste da je već sada na 100% pripremljenosti ja ga očekujem već protiv Valensije. 💪

Daj Boze mada mi na ovoj slici gore deluje dosta osusen, da mu ipak treba jos snage i treninga za utakmice i dobru formu... a mozda je i samo Drcela predebeo pa mi se cini.

Posted
21 minutes ago, The_Big_S said:

Ne mislim da je neko štelovanje u smislu smirivanja navijača jer je njegov dolazak najavljen i dok smo bili u seriji pobjeda.

Ali svakako da ćemo morati drastično da popravimo nivo igara kako bismo uopšte bili u situaciji da nam Bolomboy može pomoći, eventualno Rivero i Carter kasnije.

• Like 1
Posted
9 hours ago, Borky said:

Sta je? Neka specijalna gripa? Moja bliza familija ima samo obicne gripove,  jbg nismo toliko moderni.

2 hours ago, Урош19 said:

Profi sportistu koji živi zdravo i trenira grip sigurno neće pokositi kao prosečnog Srbu. Najbolje sad do dana zaljubljenih da bude bolestan.

Posto je receno da ima visoku temperaturu, a to je u ovom slucaju oko 40, ne znam kako ga nece pogoditi. Vidim da je smesno oko ovog modernog gripa, ali meni bas i nije. Drago mi je da ste dobro i da cete kada odrastete da shvatite neke stvari.

• Like 1
Posted
10 minutes ago, Sector said:

Ne mislim da je neko štelovanje u smislu smirivanja navijača jer je njegov dolazak najavljen i dok smo bili u seriji pobjeda.

Ali svakako da ćemo morati drastično da popravimo nivo igara kako bismo uopšte bili u situaciji da nam Bolomboy može pomoći, eventualno Rivero i Carter kasnije.

Više sam mislio u smislu da ćemo se mi navijači baviti time kada će tačno Bolomboj zaigrati.. nagađati od utakmice do utakmice.. željno isčekivati.. i tako će nam u međuvremenu potencijalni porazi lakše i brže “proći”