Igor_ Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 13 minutes ago, Stefi88 said: A gde ide Toma? Lokomotiva. 3
vinogradskaopera Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Bas mi je drago zbog Tome, ko zna koliko bi mu se prilika ukazalo da bude 1. trener, a mozda i kod nas zavrsi u buducnosti
Tunis Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 5 minutes ago, vinogradskaopera said: Bas mi je drago zbog Tome, ko zna koliko bi mu se prilika ukazalo da bude 1. trener, a mozda i kod nas zavrsi u buducnosti Ovo nam je win-win situacija, neka stiče samostalno iskustvo, i ako se dobro pokaže eto njega nazad. Naravno da mi je žao što sada nije tu, ali dugovorčno ovo može biti dobar potez za nas. 1
Borky Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 1 hour ago, VISOKOLETAC said: Ti izgleda nisi imao nikoga u blizoj familiji sa ovim gripom. Ako se vrati do Valensije ja zadovoljan. Sta je? Neka specijalna gripa? Moja bliza familija ima samo obicne gripove, jbg nismo toliko moderni.
Урош19 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Profi sportistu koji živi zdravo i trenira grip sigurno neće pokositi kao prosečnog Srbu. Najbolje sad do dana zaljubljenih da bude bolestan.
quentin Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ako ne bude igrao Moneke nemamo šta da tražimo u Turskoj. Kad nema njega u rosteru izgledamo kao da nam fale još tri igrača.
forumko topic Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Jebote, kukate za Monekeom, kao da nemamo adekvatnu zamenu.
Sector Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Fascinantno da temperaturu zakači trenutno vjerovatno jedini nezamjenljiv igrač u rosteru.
Leo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 22 minutes ago, quentin said: Ako ne bude igrao Moneke nemamo šta da tražimo u Turskoj. Kad nema njega u rosteru izgledamo kao da nam fale još tri igrača. Tu je Davidovac da odigra 25. min. Mozda i Dobric bude spreman, bice to dobro.
forumko topic Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 15 minutes ago, Sector said: Fascinantno da temperaturu zakači trenutno vjerovatno jedini nezamjenljiv igrač u rosteru. Neće grom u Davidovca 1
Recommended Posts