Losmi17 Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Strasan posao radi Drcela. Videcemo da l ce sportski sektor da isprati to. Jer nesto slicno je bilo u kkp, pa je sportski sektor bas zakazao. 1 1 4 2
božija noga Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago (edited) Kakav poklon za novu godinu bre. Puno srce. Edited 20 hours ago by božija noga 12
Phobia Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 4 minutes ago, Sector said: Kad se vraća U. Plavšić ? to ce biti poklon za sledecu Novu godinu 1
Čočo Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Evroligaši se polomiše da nađu i dovedu dobrog centra a mi dupetom nismo mrdnuli a dobili najboljeg centra Evrolige. ❤️ 2 5
mindgame Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 4 minutes ago, Phobia said: to ce biti poklon za sledecu Novu godinu više će biti namenjeno danu žalosti nego kao poklon
Don Dusko Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 17 minutes ago, Sector said: Kad se vraća U. Plavšić ? Pa ne dolazinam Krampus valjda.
The_Big_S Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 29 minutes ago, Phobia said: to ce biti poklon za sledecu Novu godinu Za Srpsku
ojzibb66 Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 21 minutes ago, fradler said: Moneke visoka temperatura, upitan za Efes... Mi smo ukleti, nemam drugo objasnjenje. Koliko je Moneke propustao utakmicu u Baskoniji?
Summerfunk Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 3 minutes ago, ojzibb66 said: Mi smo ukleti, nemam drugo objasnjenje. Koliko je Moneke propustao utakmicu u Baskoniji? U poslednjoj sezoni u Evroligi - 1. U ACB - 5. Ako ne laže četdžipiti 😄
suptil Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 1 minute ago, Summerfunk said: U poslednjoj sezoni u Evroligi - 1. U ACB - 5. Ako ne laže četdžipiti 😄 a kod nas?
Igor_ Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Bicemo kraci za jednog coveka u strucnom stabu. Fener mu je dao preporuku da bude prvi trener. Puno srece. 1 2 3
Borky Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Valjda moze skinuti temperaturu do petka. Nece moci trenirati al mislim da i nece biti nekog treninga ovih novogodisnjih dana. 2
Chaos Is Me Posted 18 hours ago Author Posted 18 hours ago Papi Rivero naravno najgore odeven na ceremoniji, latinosima kao da je generalno hirurškim putem odstranjen osećaj za bilo kakvu estetiku. 5
Čočo Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 7 minutes ago, Igor_ said: Bicemo kraci za jednog coveka u strucnom stabu. Fener mu je dao preporuku da bude prvi trener. Puno srece. Ozbiljan udarac za tim. Saša i onako ne zna gde bije u poslednje vreme. Sećam se jedne situacije skoro sa neke utakmice kad je Tomović sugerisao Saši da zove proveru neke situacije u baš bitnom momentu i Saša uradi to i pogodi. Okreće se ka klupi i klimne glavom Tomi kao zahvalnost. Hvala Tomo, vrata su mu uvek otvorena. ❤️ 13 1
Igor_ Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Just now, Čočo said: Ozbiljan udarac za tim. Saša i onako ne zna gde bije u poslednje vreme. Sećam se jedne situacije skoro sa neke utakmice kad je Tomović sugerisao Saši da zove proveru neke situacije u baš bitnom momentu i Saša uradi to i pogodi. Okreće se ka klupi i klimne glavom Tomi kao zahvalnost. Hvala Tomo, vrata su mu uvek otvorena. ❤️ To je bio celendz za nesportski faul nad batlerom u derbiju. 2
Don Dusko Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Msm da je protiv Monaka bila situacija.Tipa 2+1 za Jamesa prinaceno u faul pre suta. 3
VISOKOLETAC Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 11 minutes ago, Borky said: Valjda moze skinuti temperaturu do petka. Nece moci trenirati al mislim da i nece biti nekog treninga ovih novogodisnjih dana. Ti izgleda nisi imao nikoga u blizoj familiji sa ovim gripom. Ako se vrati do Valensije ja zadovoljan. 1 1
Igor_ Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 6 minutes ago, Don Dusko said: Msm da je protiv Monaka bila situacija.Tipa 2+1 za Jamesa prinaceno u faul pre suta. Mozda i to. Zasluzio je Tomovic da se oproba kao prvi trener, mozds nije najbolji trenutak za nas ali jbg. 7
Chaos Is Me Posted 17 hours ago Author Posted 17 hours ago Srećno Tomi i da nam se jednom vrati. Hvala za Fener posebno, dugo će se pamtiti ta utakmica. Čuo sam sa svih strana da je u pitanju sjajan tip, gubitak za klub koji nam nije trebao, ali ima još ljudi u stručnom štabu koji znaju posao pa se nadam da se neće previše osetiti. 4
Recommended Posts