Losmi17 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Strasan posao radi Drcela. Videcemo da l ce sportski sektor da isprati to. Jer nesto slicno je bilo u kkp, pa je sportski sektor bas zakazao. 1 1 3 1
božija noga Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Kakav poklon za novu godinu bre. Puno srce. Edited 3 hours ago by božija noga 10
Phobia Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 4 minutes ago, Sector said: Kad se vraća U. Plavšić ? to ce biti poklon za sledecu Novu godinu 1
Čočo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Evroligaši se polomiše da nađu i dovedu dobrog centra a mi dupetom nismo mrdnuli a dobili najboljeg centra Evrolige. ❤️ 1 2
mindgame Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 4 minutes ago, Phobia said: to ce biti poklon za sledecu Novu godinu više će biti namenjeno danu žalosti nego kao poklon
Don Dusko Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 17 minutes ago, Sector said: Kad se vraća U. Plavšić ? Pa ne dolazinam Krampus valjda.
The_Big_S Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 29 minutes ago, Phobia said: to ce biti poklon za sledecu Novu godinu Za Srpsku
ojzibb66 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 21 minutes ago, fradler said: Moneke visoka temperatura, upitan za Efes... Mi smo ukleti, nemam drugo objasnjenje. Koliko je Moneke propustao utakmicu u Baskoniji?
Summerfunk Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 minutes ago, ojzibb66 said: Mi smo ukleti, nemam drugo objasnjenje. Koliko je Moneke propustao utakmicu u Baskoniji? U poslednjoj sezoni u Evroligi - 1. U ACB - 5. Ako ne laže četdžipiti 😄
suptil Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Summerfunk said: U poslednjoj sezoni u Evroligi - 1. U ACB - 5. Ako ne laže četdžipiti 😄 a kod nas?
Igor_ Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Bicemo kraci za jednog coveka u strucnom stabu. Fener mu je dao preporuku da bude prvi trener. Puno srece. 3
Borky Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Valjda moze skinuti temperaturu do petka. Nece moci trenirati al mislim da i nece biti nekog treninga ovih novogodisnjih dana. 1
Chaos Is Me Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago Papi Rivero naravno najgore odeven na ceremoniji, latinosima kao da je generalno hirurškim putem odstranjen osećaj za bilo kakvu estetiku.
Čočo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 7 minutes ago, Igor_ said: Bicemo kraci za jednog coveka u strucnom stabu. Fener mu je dao preporuku da bude prvi trener. Puno srece. Ozbiljan udarac za tim. Saša i onako ne zna gde bije u poslednje vreme. Sećam se jedne situacije skoro sa neke utakmice kad je Tomović sugerisao Saši da zove proveru neke situacije u baš bitnom momentu i Saša uradi to i pogodi. Okreće se ka klupi i klimne glavom Tomi kao zahvalnost. Hvala Tomo, vrata su mu uvek otvorena. ❤️ 5
Igor_ Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, Čočo said: Ozbiljan udarac za tim. Saša i onako ne zna gde bije u poslednje vreme. Sećam se jedne situacije skoro sa neke utakmice kad je Tomović sugerisao Saši da zove proveru neke situacije u baš bitnom momentu i Saša uradi to i pogodi. Okreće se ka klupi i klimne glavom Tomi kao zahvalnost. Hvala Tomo, vrata su mu uvek otvorena. ❤️ To je bio celendz za nesportski faul nad batlerom u derbiju. 1
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Msm da je protiv Monaka bila situacija.Tipa 2+1 za Jamesa prinaceno u faul pre suta. 1
VISOKOLETAC Posted 57 minutes ago Posted 57 minutes ago 11 minutes ago, Borky said: Valjda moze skinuti temperaturu do petka. Nece moci trenirati al mislim da i nece biti nekog treninga ovih novogodisnjih dana. Ti izgleda nisi imao nikoga u blizoj familiji sa ovim gripom. Ako se vrati do Valensije ja zadovoljan. 1
Igor_ Posted 54 minutes ago Posted 54 minutes ago 6 minutes ago, Don Dusko said: Msm da je protiv Monaka bila situacija.Tipa 2+1 za Jamesa prinaceno u faul pre suta. Mozda i to. Zasluzio je Tomovic da se oproba kao prvi trener, mozds nije najbolji trenutak za nas ali jbg. 1
Chaos Is Me Posted 3 minutes ago Author Posted 3 minutes ago Srećno Tomi i da nam se jednom vrati. Hvala za Fener posebno, dugo će se pamtiti ta utakmica. Čuo sam sa svih strana da je u pitanju sjajan tip, gubitak za klub koji nam nije trebao, ali ima još ljudi u stručnom štabu koji znaju posao pa se nadam da se neće previše osetiti.
Recommended Posts