Jump to content

Recommended Posts

Posted

Strasan posao radi Drcela. Videcemo da l ce sportski sektor da isprati to.

Jer nesto slicno je bilo u kkp, pa je sportski sektor bas zakazao.

• Like 1
  • Love 1
  • Ha-ha 3
  • Pumpaj! 1
Posted

Evroligaši se polomiše da nađu i dovedu dobrog centra a mi dupetom nismo mrdnuli a dobili najboljeg centra Evrolige. ❤️

• Like 1
  • Love 2
Posted
21 minutes ago, fradler said:

Moneke visoka temperatura, upitan za Efes...

Mi smo ukleti, nemam drugo objasnjenje.

Koliko je Moneke propustao utakmicu u Baskoniji?

Posted
3 minutes ago, ojzibb66 said:

Mi smo ukleti, nemam drugo objasnjenje.

Koliko je Moneke propustao utakmicu u Baskoniji?

U poslednjoj sezoni u Evroligi - 1.

U ACB  - 5.

Ako ne laže četdžipiti 😄

Posted
1 minute ago, Summerfunk said:

U poslednjoj sezoni u Evroligi - 1.

U ACB  - 5.

Ako ne laže četdžipiti 😄

a kod nas?

Posted

Valjda moze skinuti temperaturu do petka. Nece moci trenirati al mislim da i nece biti nekog treninga ovih novogodisnjih dana. 

• Like 1
Posted
7 minutes ago, Igor_ said:

Bicemo kraci za jednog coveka u strucnom stabu. Fener mu je dao preporuku da bude prvi trener. Puno srece. 

Ozbiljan udarac za tim. Saša i onako ne zna gde bije u poslednje vreme. Sećam se jedne situacije skoro sa neke utakmice kad je Tomović sugerisao Saši da zove proveru neke situacije u baš bitnom momentu i Saša uradi to i pogodi. Okreće se ka klupi i klimne glavom Tomi kao zahvalnost. Hvala Tomo, vrata su mu uvek otvorena. ❤️

• Like 5
Posted
Just now, Čočo said:

Ozbiljan udarac za tim. Saša i onako ne zna gde bije u poslednje vreme. Sećam se jedne situacije skoro sa neke utakmice kad je Tomović sugerisao Saši da zove proveru neke situacije u baš bitnom momentu i Saša uradi to i pogodi. Okreće se ka klupi i klimne glavom Tomi kao zahvalnost. Hvala Tomo, vrata su mu uvek otvorena. ❤️

To je bio celendz za nesportski faul nad batlerom u derbiju. 

• Like 1
Posted
11 minutes ago, Borky said:

Valjda moze skinuti temperaturu do petka. Nece moci trenirati al mislim da i nece biti nekog treninga ovih novogodisnjih dana. 

Ti izgleda nisi imao nikoga u blizoj familiji sa ovim gripom. Ako se vrati do Valensije ja zadovoljan.

• Ha-ha 1
Posted
6 minutes ago, Don Dusko said:

Msm da je protiv Monaka bila situacija.Tipa 2+1 za Jamesa prinaceno u faul pre suta.

Mozda i to. 

Zasluzio je Tomovic da se oproba kao prvi trener, mozds nije najbolji trenutak za nas ali jbg. 

• Like 1
Posted

Srećno Tomi i da nam se jednom vrati. Hvala za Fener posebno, dugo će se pamtiti ta utakmica. Čuo sam sa svih strana da je u pitanju sjajan tip, gubitak za klub koji nam nije trebao, ali ima još ljudi u stručnom štabu koji znaju posao pa se nadam da se neće previše osetiti.