Sector Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ajde suzdržite se mračenja i negative, makar do poraza u Turskoj. 1 2
Don Dusko Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 4 minutes ago, Geronimo said: Rutinski, a Cedevita nije truba (nije ni bauk, daleko od toga). Igralo se brze, uspeli smo malo da trcimo i sve je bilo lakse. Stefan Miljenovic je odlican karakter. Treba da drzi casove svim Ilicima i Simanicima ovog sveta. Grejm mora da nadje igru za EL, a Jago je ko nacrtan ABA igrac. Dobijes +20 a na Live temi u ritmu post-post-pljuc-post-pljuc. Neki dvopetinski takt... Nastavlja se i na glavnoj. Ajd pa da otreznimo Efes drugog dana nove godine! Ja reko nesto na lajvu utihnulo. Nije ni 50 postova ispisano. Znaci me like it. 1
kokodakalo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Pre nego sto napisete celafuto da trazite dozvolu od rodrigueza 1 3
K.Dot Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ne želim nikome da rušim sneška ali ovo što je Cedelimpija odigrala veceras je nekoliko nivoa ispod Spartaka npr. Ništa posebno drugačije ili bolje nisam video u odnosu na naše utakmice do sada osim što naravno mnogo lakše igramo kada protivnik ne igra odbranu i ne cilja posebno naše igrače u napadu. Ali opet, svako može da uživa u čemu god želi, ako neko misli da nakon ove pobede idemo u Atinu, meni je to okej. 1 3 1 1
Урош19 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 29 minutes ago, YAO said: Tesko ce se Grejm vratiti u formu sa malom minutazom. Danas dobar ali malo minuta da bi pokazao sve. Možda zbog duge pauze nema kondicije da cepa 30 minuta, ko će ga znati. Obradović i pomoćnici sigurno znaju bolje od nas. Edited 1 hour ago by Урош19 1
Petkovic Miroslav97 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 18 minutes ago, kokodakalo said: Pre nego sto napisete celafuto da trazite dozvolu od rodrigueza .. Jer on je doneo taj nadimak ovde, iako isti datira još iz prvog mandata 😁
Mile1 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Trebala nam je jedna ovakva utakmica, a za kraj su sve upotpunili Aleksej i Ognjen koji su upisali prve seniorske poene. Ono sto imam da kazem za Nedeljkovica da dolazi iz prave porodice koji su ga vaspitali kako treba uz to uporan i voljan da radi na sebi. Nadam se da cemo konacno izbaciti nekog igraca iz omladinskog pogona. Samo neka rade kako treba a mogu vam reci da ih je Nwora uzeo pod svoje i da ih usmerava kako treba 2
Problem sa licnim greskama Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Uzivanje je ovo bilo od pocetka do kraja. Drago mi je da je ipak naroda bilo u hali. Atmosfera bas pozitivna, osetili su to i igraci. Kod trojke Simjana eksplozija odusevljenja ❤️ Treba ovo koristiti za nastavak sezone. Jako lepo vece.
Petkovic Miroslav97 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Od Radošića naši izgleda digli ruke. Nedeljković i Stojković su bili u rotaciji, Simjanovski( moćno mu zvuči prezime 😁 ) je neki novi klinac. Drago mi je da su tu, trebaće nam za KLS i Kup Koraća
No name Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Posle dužeg vremena jedna utakmica koja je odigrana od prvog do poslednjeg minuta. Od samog starta videla se želja i motiv što do sada u aba ligi to nismo videli. Šut, protok lopte, intezitet odbrane, sve je bilo na nivou. Kad je nešto dobro onda to treba i pohvaliti. Jedina zamerka bi bila na samo 14 minuta Grejma. Igrao je dobar meč, I mislim da je mogao minimum 25 . Ovo je idealna prilika da i on uhvati ritam, kada krene drugi deo kako u ABA tako i u EL. Sad ide Euroliga. Kako znamo i umemo moramo krenuti da pobedjujemo inace ce onaj nas dobar skor do pre 15-20 dana krenuti da se urušava. Imamo samo JEDNU pobedu na strani i to pod vođstvom Tomovica u Istanbulu. Pobedu nad Makabijem u pioniru ne racunam kao ostala gostovanja.. Mora mnogo mnogo bolje i više na strani, a nije da nismo imali šansu i bili blizu na nekim utakmicama poput meča u Izraelu protiv Hapoela, pa na derbiju... 3
Petkovic Miroslav97 Posted 52 minutes ago Posted 52 minutes ago Efes nismo nikad pobedili tamo čini mi se, nisam proveravao. Bili smo baš blizu kad su nas ukrali za cist faul nad Cirbesom kad je švaba plodio evroligim. Vreme je da se vrati 😎
Guru Posted 45 minutes ago Posted 45 minutes ago Miljenović ima izuzetan odnos prema igri, želja, energija i fokus na obe strane terena su uvek prisutni, po učinku je među boljim i konstantnijim igračima u ABA ligi, a i već u kontinuitetu pokazuje neke opipljive kvalitete - agresivan je slasher, iznuđuje dosta faulova i često ide na liniju za slobodna bacanja - odakle ima oko 90% realizacije (segment u kome smo najlošiji u EL), legitimni je kombo bek sa solidnim ball handlingom i bazičnim plejmejkingom, pogođa trojke u pristojnim procentima, agresivan je i požrtvovan u odbrani, aktivan u skoku... Sve ovo pišem zato što zaista ne razumem šta još on treba da uradi da bi dobio stabilnih 10-15 minuta u EL, posebno u situaciji kada ovoliko spamujemo p&r za koji je ipak potrebno minimum dva ball handler-a u petorci u svakom trenutku... I onda pored petorice koje plaćamo i koji su u ovom trenutku spremni da igraju, mi se odričemo dvojice i tvrdoglavo držimo CMM-a na 30 mpg i forsiramo Nvoru kao startnu dvojku (bez da koristimo prednost u fizikalijama koje ima u odnosu na većinu mečapova). Dobro, ubacivanje Jaga u EL rotaciju zaista nije neophodno, al' Miljenović na osnovu prikazanog zaslužuje da dobije šansu kao četvrti (proper) bek u rotaciji, recimo kao deo second unita sa Grejemom. 13 2 2
liv7 Posted 41 minutes ago Posted 41 minutes ago Lepa,revijalna utakmica.Dobro je sto su Kodi I Nwora odmorili,i sto se niko nije povredio.Igru je besmisleno i komentarisati,jer je ABA nekoliko nioa ispod Evrolige.Nadam se da pobedama iduce nedelje,imamo bolje igrace i od Efesa i od Valensije.. 1
liv7 Posted 33 minutes ago Posted 33 minutes ago 4 minutes ago, Guru said: Miljenović ima izuzetan odnos prema igri, želja, energija i fokus na obe strane terena su uvek prisutni, po učinku je među boljim i konstantnijim igračima u ABA ligi, a i već u kontinuitetu pokazuje neke opipljive kvalitete - agresivan je slasher, iznuđuje dosta faulova i često ide na liniju za slobodna bacanja - odakle ima oko 90% realizacije (segment u kome smo najlošiji u EL), legitimni je kombo bek sa solidnim ball handlingom i bazičnim plejmejkingom, pogođa trojke u pristojnim procentima, agresivan je i požrtvovan u odbrani, aktivan u skoku... Sve ovo pišem zato što zaista ne razumem šta još on treba da uradi da bi dobio stabilnih 10-15 minuta u EL, posebno u situaciji kada ovoliko spamujemo p&r za koji je ipak potrebno minimum dva ball handler-a u petorci u svakom trenutku... I onda pored petorice koje plaćamo i koji su u ovom trenutku spremni da igraju, mi se odričemo dvojice i tvrdoglavo držimo CMM-a na 30 mpg i forsiramo Nvoru kao startnu dvojku (bez da koristimo prednost u fizikalijama koje ima u odnosu na većinu mečapova). Dobro, ubacivanje Jaga u EL rotaciju zaista nije neophodno, al' Miljenović na osnovu prikazanog zaslužuje da dobije šansu kao četvrti (proper) bek u rotaciji, recimo kao deo second unita sa Grejemom. Jedino da pozelimo za novu godinu od deda mraza da ubedi trenera da usvoji(umalo da kazem inplementira 😁)ovaj tvoj zdravorazumski predlog.CMM I Batler u prvoj petorci,Miljenovic i Grejem u drugoj,Nwora samo na 3...da dodam...moze i da povede sa sobom Jaga..treba neko i da izbacuje poklone iz sanki ,Jagisa ima odgovarajuce gabarite,taman za sanke..
Petkovic Miroslav97 Posted 19 minutes ago Posted 19 minutes ago Yago je naš brat, koliko god da nije za EL kod njega ćeš uvek videti da igra sa 100% svojih mogućnosti. Nema bol u kurcu, nije sujetan. Imao je onu korektnu ulogu kad je iz Favele doleteo otpisan u Beograd i doprineo nekim pobedama u osakaćenom rosteru. Od mene će uvek imati maksimalno poštovanje, iako dokazano nije EL igrač. 1
Recommended Posts