Crni Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 5 hours ago, Žilee said: Kakvi sve strucnjaci pišu ovde ,stati pa gledati 😂😂 Od postojanja foruma, ovakvi upisi su ubedljivo najcesce stancovani. Ujedno i najgluplji postovi. 3
Crni Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 5 hours ago, rodriguez said: ovo ćelafuto sam ja doneo ovde How yes no
Leo Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 12 hours ago, Kosjan Willavić said: Jubilarni stoti put- od koga smo mi izgubili onomad, sunce ti jebem Pritom, plus 14 na 8 min do kraja. 1
Žilee Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 6 hours ago, Crni said: Od postojanja foruma, ovakvi upisi su ubedljivo najcesce stancovani. Ujedno i najgluplji postovi. Sto ,pronasao si se u moru strucnjaka?
Sector Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ne razumijem zašto se i dalje kuka na to od koga smo izgubili kad se u međuvremeno pokazalo zbog čega je došlo do toga. 3
Losmi17 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 23 minutes ago, Sector said: Ne razumijem zašto se i dalje kuka na to od koga smo izgubili kad se u međuvremeno pokazalo zbog čega je došlo do toga. Zbog cega?
Sector Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 8 minutes ago, Losmi17 said: Zbog cega? Strmoglav pad u igri nakon pauze koji je rezultirao seriji loših izdanja, toliko loših da se i KKP ogrebao. U narodu poznato i kao implementacija. 4
Losmi17 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 1 minute ago, Sector said: Strmoglav pad u igri nakon pauze koji je rezultirao seriji loših izdanja, toliko loših da se i KKP ogrebao. U narodu poznato i kao implementacija. Mislio sam da imas nesto opipljivo. Meni je O'bradovic zasluzan za vase poraze, uz nekako i prirodan pad forme. Ali mi je i dalje utisak da ste morali dobiti 2 od 5 (kkp, valensija, hapoel, barsa, paris). Da ste dobili nesto, mozda bih i pomislio da ova vam je ta godina. Ovako su svi nagovestaji da je proslogodisnji plasman ovogodisnji maksimum. 3 1
Čočo Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Da danas pobedom završimo godinu pa da se fokusiramo na početak nove godine sa pobedom u EL. Ima dovoljno vremena da ekipa odmori i trenira. Pa da vidimo protiv Efesa da li će Saša tvrdoglavo da fura svoju priču ili će promeniti pristup. 3
Miki28 Lakers in 5 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 3 minutes ago, Mile1 said: Veceras celafuto kuva Sta kuva?
Sinnerman Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 hour ago, Losmi17 said: Zbog cega? Ahaaaaa, očekivao si da će da kaže jer je meč prodat 😂😂😂 1
chimamoneke Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Večeras Sale da ubaci Grejma 35 minuta u igru pa makar imao sut 1/22 i izgubili 30 razlike da vidimo konacno da ga razigramo malo i Deda da dobije bonus za partiju protiv Zalgirisa da odmori 2 meseca na Maldivima jer je tamo sad lepo vreme i sto bi se umarao u ovom rasporedu Mada ne sumnjam da ce ćelavi na terenu dobiti 20-25 minuta da dobacuje loptu saigracu pored ljudskom oku neshvatljivom brzinom kad bude otvoren na šutu Edited 3 hours ago by chimamoneke 1
Mile1 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, Урош19 said: Topic sve odvratniji iz dana u dan. Slazem se, spominjanje Zach LeDay-a bas ne prilici ovom topiku 1
Miloš 52 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Čekamo, biće novog matreijala za analizu posle Cedevite večeras.
Žilee Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 13 minutes ago, Mile1 said: Slazem se, spominjanje Zach LeDay-a bas ne prilici ovom topiku Inace podsmevanje Saleta isto prilici topiku.
Sinnerman Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 hour ago, Урош19 said: Topic sve odvratniji iz dana u dan. Milenko ili Nikola? 1 hour ago, Mile1 said: Slazem se, spominjanje Zach LeDay-a bas ne prilici ovom topiku Zašto ga onda spominješ?
chimamoneke Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ispascu kontradiktoran i realno je da mozda za Saleta preterano sve sto smo pisali ovih dana pogotovo ja i to je verovatno produkt besa a i želje da ovaj tim pobedjuje Stojim i dalje apsolutno iza priče o minutazi Dede, Kaline i Grejma ali ovoj ekipi treba podrška sad upravo veća nego ikad jer mogu da iznesu mnogo. I bas bi voleo da napunimo Pionir večeras da i oni to vide 1
Recommended Posts