Jump to content

Recommended Posts

Posted
54 minutes ago, Dzo23 said:

3. Gdje se izgubila ona energija, odbrana i tranzicija, koja je krasila ekipu dok je redala pobjede u areni? 

Tranzicija iskautirana jer su timovi svesni da kad nam je zatvore to je 80% posla.

Odbrana je ocekivano losija jer svi timovi unapredjuju svoj napad sto vise vremena prodje.

Sve posledica nam je napad zakucan na dno EL.

• Like 1
Posted
6 hours ago, Krle said:

Mozda je malo i do drugih ekipa i trenera koji su nas skautirali i pronasli mane koje imamo, pa je sad teze da se igra. Ili je samo i uvek iskljucivo kriv trener koji je po pravilu neznalica i prevara i niko nam ne odgovara pa daj da promenimo 7 trenera u sezoni

Skautiralo nas...ijujuju.. sram ih bilo. Ćelavi je nemač pojma. Gori nego što je bio prošli put. Kasno je za promenu. 

• Like 1
Posted

Ja bih se osvrnuo na jednu stvar koja mi mnogo bode oči. Onaj period osim dobre odbrane i iz toga dosta dobar napad, mi smo odokativno bili ekipa koja je izvlačila veliki broj faulova u napadu i možda bili i u samom vrhu po tome. Sad kako je krenulo sve nizbrdo, loša obrana, neorganizovan napad, sad imamo i totalno obrnutu situaciju gde smo verovatno u vrhu po napravljenim faulovima u napadu po utakmici. Kako nas je sve milovalo pre mesec dana tako je sad krenulo sve nizbrdo. Nadam se od nove godine da ćemo uhvatiti neku sredinu i tako gurati do kraja sezone. Ta sredina će biti dovoljna za sve trofeje i bar plej in u EL. 

Posted

Juče sam pisao da volimo da uletimo u ritam protivnika pa se posle čupamo, nadao sam se da se neće desiti sinoć... Videli smo kako se to završilo.

Po mom mišljenju ovaj meč nam kalibriše očekivanja za ovu sezonu, jeste da u ovoj EL svako pobedjuje svakoga, ali ovakav meč se mora rešiti ako si za veće domete. Mi očigledno za to nismo. Ja se bar neću nervirati više.

Problema ima mnogo na obe strane terena, da ne ponavljam već šta su svi pisali. Na osnovu onoga što smo videli do sada nemam neku veru da Saša to ume da reši. Kako vreme odmiče i što više igrača imamo mi izgledamo sve lošije, a petorke su bizarnije.

Posted
2 hours ago, Nellthe said:

Boze me sacuvaj i sakloni sta se ovde pise, sad odjednom ova ekipa ima jedva dva EL igraca, i par granicnih i tesko da moze i do plejina.

Ljudi moji igramo ternutno ko kurac, to stoji. Ali mi smo ekipa koja je imala najvise povrijedjenih igraca, u jednom trenutku 9 (mozda i 10?) i nama igraci igraju van pozicija zbog toga. 

Mi smo zamjenili i trenera nakon drugog kola i starta 0-2.

Dajte molim vas.

Realnost nije briga na koju se obaziremo, ili šta već kažu komšije

• Like 1
Posted

realnost je takva da imamo u našim redovima igrača koji je sposoban svakome ali baš svakome ubaciti 20+ a kako smo imali priliku videti i pri tom razigravati suigrače. dosta vas je već to spomenulo ovde da mu treba dati ključeve tima u ruke i s tim se apsolutno slažem i po meni je to ključno i nužno ako želimo iskorak u EL. kad se konačno kompletiramo imat ćemo vrlo dobar tim na okupu a onda je na treneru da to maksimalno iskoristi. tu će se videti da li je ili nije dorastao zadatku.

• Like 1
Posted

A mozda je realnost da ovaj tim Zvezde nit je toliko dobar da nanize Real, Fener, Oly, Pao i Monako nit je toliko los da biva nabijen od Pariza il chokea +16 protiv Partizana u raspadu nego je negdje izmedju tih krajnosti? Prica da su dva trenera sa renomeom F4 EL neznalice i amateri je jednostavno suluda. 

• Like 6
Posted (edited)

Vidim da mnogi porede Kodija i Batlera tj stavljaju im uloge kao ili/ili 

Mi najbolje izgledamo sa obojicom na terenu

Hteli mi da priznamo ili ne ali mi bez Kodija ne igramo odbranu, ne slabu, ne losu nego ona ne postoji

Nije mi jasno ni zasto se odustalo od Kodija, Batlera, Nvore u petorci i to je lepo izgledalo u par navrata

Ono sto me najvise nerviralo u Sferinom mandatu su ocigledne rotacije kako bi se nasli minuti za sve a to mi se cini da i Sasa primenjuje pa otud Deda i otud bojazan kako ce to tek izgledati kad se vecina vrati

Edited by srlepajce
Posted

Batler kad jevu igri odbrana puca na njemu. To je toliko ocigledno. Svaki put on ispadne.

Ono sto sam se pribojavo od Grejama ispalo tacno na zalost, ocigledno je bilo htjeli mi to da priznamo ili ne. 

Posted
10 minutes ago, Ludi za Poli said:

A mozda je realnost da ovaj tim Zvezde nit je toliko dobar da nanize Real, Fener, Oly, Pao i Monako nit je toliko los da biva nabijen od Pariza il chokea +16 protiv Partizana u raspadu nego je negdje izmedju tih krajnosti? Prica da su dva trenera sa renomeom F4 EL neznalice i amateri je jednostavno suluda. 

Nisu obojica. Samo je ćelavi neznalica, amater i nemač pojma. Grk se pogubio krajem prošle sezone ali je za ovoga Ataman.

• Love 2
Posted (edited)
35 minutes ago, Bejn said:

Nisu obojica. Samo je ćelavi neznalica, amater i nemač pojma. Grk se pogubio krajem prošle sezone ali je za ovoga Ataman.

Grk je ispao iz filma kad se drugi put u sezoni u martu povredio Bolomboj. Dotle smo manje više bili druga najbolja odbrana EL.

Posle toga nije funkcionisalo da nas u igri bez centra brane Daum, Rokas, Kalinić i Brown III. 

Svejedno taj Sferov plejin ostade valjda treći najbolji rezultat KKCZ ikada u EL. To je možda prava mera ovog kluba, videćemo.

Edited by rodriguez
Posted

Ja sam ubeđen da ovi analitičari, komentatori i podkasteri (pre svega Luka i Kuzma, Plavšić, čak i Đurović) imaju uticaj na odluke Obradovića pa i kluba

Neki citati koje sam čuo od njih.

Ma mora da igra Dobrić.

Potrebna je jaka domaća osnova.

Davidovac je ključan za odbranu Zvezde zbog svoje inteligencije.

Kodi mora da preuzme odgovornost.

Za Kalinića uvek hvalospevi.

I uopšte stalno  vrte iste stvari tako da šira javnost jeste ubeđena u ovo pa su onda i odluke takve.

p.s.

I da dodam raspodela minutaže, to se uvek previše analizira kod nas zbog uticaja Dude Ivkovića koji je stalno to forsirao.

Posted
9 minutes ago, Glavonjic said:

Ja sam ubeđen da ovi analitičari, komentatori i podkasteri (pre svega Luka i Kuzma, Plavšić, čak i Đurović) imaju uticaj na odluke Obradovića pa i kluba

Neki citati koje sam čuo od njih.

Ma mora da igra Dobrić.

Potrebna je jaka domaća osnova.

Davidovac je ključan za odbranu Zvezde zbog svoje inteligencije.

Kodi mora da preuzme odgovornost.

Za Kalinića uvek hvalospevi.

I uopšte stalno  vrte iste stvari tako da šira javnost jeste ubeđena u ovo pa su onda i odluke takve.

p.s.

I da dodam raspodela minutaže, to se uvek previše analizira kod nas zbog uticaja Dude Ivkovića koji je stalno to forsirao.

Ili znaju sta su rekli retardi sa tribine pa drže liniju ili im je neko rekao da drže istu

Ono što Kuzmanović priča  kao da je njihov glasnogovornik

Posted (edited)

56 minutes ago, rodriguez said:

Kome nije muka od sinoć kao meni a zanima ga analiza kroz brojke, ima ovde svašta. Mora se skine za 6 dana. Nije ništa ilegalno.

https://limewire.com/d/aBXrT#7DYegIgN9w

Priznajem da je zanimljivo. Na prvi letimičan pregled , najefikasniju igru imamo sa Batlerom na parketu, čak nije ni značajno bitno ko su mu saigrači. ( Ili se možda varam). Bilo bi dobro pogledati (ako postoji) neka kumulativna statistika poslednjih 4-5 utakmica pa da se izvuku neki trendovi.

Edited by radoje
  • Thanks 1
Posted

Zanimljivo je čitati sve naše komentare pogotovo kad se stvari slegnu i glava bude mirnija. Za neke ima razumevanja,za neke nema, neke bi odmah menjali, neke bi trpeli do kraja sezona makar da ne pogode ni obruč. Svako ima svoj pogled kako bi trebalo tim da izgleda i kako da igra, ko smeta a ko treba da se istrpi. Na sve to znamo i kako radi klub, za koga rade analitičari i novinari. Previše smo u svemu tome, da malo ipak ovo gledamo kao sport bez raznih teorija.

• Like 1
Posted (edited)

Sve sto Kuzmanović priča je krajnje pogubno za klub i ako se uzima u razmatranje ozbiljno i Sale ne vidi da je Davidovac rupetina na obe strane terena i da Kalina nije sto je bio a i definitivno u losoj formi trenutno iz kog god razloga onda i ne treba da napredujemo i daj da ostanemo rekreativci sa svim domaćim igračima koji jednostavno nisu za ovaj nivo i da ne trošimo pare na Grejma/Batlera i slicne igrace

Naravno to stoji iskljucivo ako je to istina a sumnjam da jeste tj nadam se da nije

Edited by chimamoneke
  • Like 1