Jump to content

Recommended Posts

Posted
51 minutes ago, Markoss said:

Meni je odlicna ova marketinska ideja da se zovu bivsi igraci, pogotovo stranci, da dobiju aplauz koji zasluzuju i budu gosti na tekmi. Nadam se MWillu, Djenki, Nelsonu, Kinziju, treba zvati i Perperoglua, Mo Fajea, Nejta Voltersa, Diona Thompsona, Treja Tompkinsa, KC Riversa, itd itd.

Za klasu iznad FK kojem je maksimum da Pavle Mensur i Trojpec zovu na utakmicu za Javorom nekim idiotskim skecom. 

Kacam procito Tompson setio sam se Rajana Tompsona, namah sam se slogiro, evo jedva pisem drhcucim rukama. 

• Ha-ha 3
Posted
7 hours ago, Markoss said:

Meni je odlicna ova marketinska ideja da se zovu bivsi igraci, pogotovo stranci, da dobiju aplauz koji zasluzuju i budu gosti na tekmi. Nadam se MWillu, Djenki, Nelsonu, Kinziju, treba zvati i Perperoglua, Mo Fajea, Nejta Voltersa, Diona Thompsona, Treja Tompkinsa, KC Riversa, itd itd.

Za klasu iznad FK kojem je maksimum da Pavle Mensur i Trojpec zovu na utakmicu za Javorom nekim idiotskim skecom. 

Uh, mnogo bih voleo da vidim Omara Thomasa, ostavio je mnogo dobar utisak na mene svojevremeno. A pre neki dan sam se setio i Ricarda Marsha (ako se tako, bese, zvao), kakav je zanimljiv igrac to bio u onim 'crnim' danima.

• Like 6
Posted (edited)
7 hours ago, Markoss said:

Za nas matorije, moze Skuni Pen i Kiza (Obina Ekezie)? 

Edited by Dobar je Dzontra...
  • Like 5
  • Love 1
Posted
33 minutes ago, djura.net said:

Uh, mnogo bih voleo da vidim Omara Thomasa, ostavio je mnogo dobar utisak na mene svojevremeno. A pre neki dan sam se setio i Ricarda Marsha (ako se tako, bese, zvao), kakav je zanimljiv igrac to bio u onim 'crnim' danima.

A sezonska 1000 din 😎

• Thanks 1
  • Ha-ha 2
Posted

Sutra po kladionicama smo favoriti. Imam dobar osećaj da ćemo odigrati dobar meč. Kompletni smo i nema više izgovora. Odbrana mora da se vrati na nivo od pre par nedelja jer sutra sa odbranom koju igramo u poslednje vreme nema šta da tražimo u Parizu. 

• Like 1
Posted
49 minutes ago, djura.net said:

Rikardo Marš, Dzamar Jang i čuveni Entoni Majls sa 60% masnoće u telu! 😁😁

• Like 2
  • Love 1
Posted

Nek dodje Demijan Fišbek da izgori i nebo i zemlja, taman da mu damo zaostale plate sto je prevedeno na danasnju vrednost oko 500 evra.

• Ha-ha 1
Posted
10 hours ago, Stefi88 said:

Da samo Batlera i Nworu...

Nwora je trojka. Da je na trojci ne bi Kalina igrao 30+ minuta.

• Like 1
  • WOW 1
Posted

Graham nije čisti šuter, za razliku od Canaana. Graham je šuter iz driblinga, a Canaan opaljuje iz svih pozicija. Graham vidi teren i solidan je pnr igrač, Canaan nije kreator za druge niti mu je dribling jača strana. Dosta različiti igrači, sve u svemu, zajedničko im je samo što su niski i što vole da opale preko ruke.

• Like 2
Posted
1 hour ago, Petkovic Miroslav97 said:

Rikardo Marš, Dzamar Jang i čuveni Entoni Majls sa 60% masnoće u telu! 😁😁

To je bila košarka, a ne ovo sad sa nekakvim Dubaijem, Abu Dabijem I Finskom zemljom košarke!

Posted
46 minutes ago, Chaos Is Me said:

Graham nije čisti šuter, za razliku od Canaana. Graham je šuter iz driblinga, a Canaan opaljuje iz svih pozicija. Graham vidi teren i solidan je pnr igrač, Canaan nije kreator za druge niti mu je dribling jača strana. Dosta različiti igrači, sve u svemu, zajedničko im je samo što su niski i što vole da opale preko ruke.

Poenta je da sam mislio da nam više nedostaje igrač tipa Bolomboja, nego Kenan, pored Grejema i Batlera, koji takođe mogu da opale iz svih pozicija.