Teleći sač Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 51 minutes ago, Markoss said: Meni je odlicna ova marketinska ideja da se zovu bivsi igraci, pogotovo stranci, da dobiju aplauz koji zasluzuju i budu gosti na tekmi. Nadam se MWillu, Djenki, Nelsonu, Kinziju, treba zvati i Perperoglua, Mo Fajea, Nejta Voltersa, Diona Thompsona, Treja Tompkinsa, KC Riversa, itd itd. Za klasu iznad FK kojem je maksimum da Pavle Mensur i Trojpec zovu na utakmicu za Javorom nekim idiotskim skecom. Kacam procito Tompson setio sam se Rajana Tompsona, namah sam se slogiro, evo jedva pisem drhcucim rukama. 3
djura.net Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 7 hours ago, Markoss said: Meni je odlicna ova marketinska ideja da se zovu bivsi igraci, pogotovo stranci, da dobiju aplauz koji zasluzuju i budu gosti na tekmi. Nadam se MWillu, Djenki, Nelsonu, Kinziju, treba zvati i Perperoglua, Mo Fajea, Nejta Voltersa, Diona Thompsona, Treja Tompkinsa, KC Riversa, itd itd. Za klasu iznad FK kojem je maksimum da Pavle Mensur i Trojpec zovu na utakmicu za Javorom nekim idiotskim skecom. Uh, mnogo bih voleo da vidim Omara Thomasa, ostavio je mnogo dobar utisak na mene svojevremeno. A pre neki dan sam se setio i Ricarda Marsha (ako se tako, bese, zvao), kakav je zanimljiv igrac to bio u onim 'crnim' danima. 7
Dobar je Dzontra... Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 7 hours ago, Markoss said: Meni je odlicna ova marketinska ideja da se zovu bivsi igraci, pogotovo stranci, da dobiju aplauz koji zasluzuju i budu gosti na tekmi. Nadam se MWillu, Djenki, Nelsonu, Kinziju, treba zvati i Perperoglua, Mo Fajea, Nejta Voltersa, Diona Thompsona, Treja Tompkinsa, KC Riversa, itd itd. Za klasu iznad FK kojem je maksimum da Pavle Mensur i Trojpec zovu na utakmicu za Javorom nekim idiotskim skecom. Za nas matorije, moze Skuni Pen i Kiza (Obina Ekezie)? Edited 3 hours ago by Dobar je Dzontra... 7 1
zemljoradnik Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 33 minutes ago, djura.net said: Uh, mnogo bih voleo da vidim Omara Thomasa, ostavio je mnogo dobar utisak na mene svojevremeno. A pre neki dan sam se setio i Ricarda Marsha (ako se tako, bese, zvao), kakav je zanimljiv igrac to bio u onim 'crnim' danima. A sezonska 1000 din 😎 1 2
Čočo Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Sutra po kladionicama smo favoriti. Imam dobar osećaj da ćemo odigrati dobar meč. Kompletni smo i nema više izgovora. Odbrana mora da se vrati na nivo od pre par nedelja jer sutra sa odbranom koju igramo u poslednje vreme nema šta da tražimo u Parizu. 1
Petkovic Miroslav97 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 49 minutes ago, djura.net said: Uh, mnogo bih voleo da vidim Omara Thomasa, ostavio je mnogo dobar utisak na mene svojevremeno. A pre neki dan sam se setio i Ricarda Marsha (ako se tako, bese, zvao), kakav je zanimljiv igrac to bio u onim 'crnim' danima. Rikardo Marš, Dzamar Jang i čuveni Entoni Majls sa 60% masnoće u telu! 😁😁 3 1
NMX Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Kad Nelson nije došao na tekmu sa Olimpijakosom ne mora ni da dolazi 7
Bad Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Nek dodje Demijan Fišbek da izgori i nebo i zemlja, taman da mu damo zaostale plate sto je prevedeno na danasnju vrednost oko 500 evra. 2
Four Elements Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 51 minutes ago, zemljoradnik said: A sezonska 1000 din 😎 Kupio 4 te godine... ko veli, nece se bace. 1
Bejn Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 10 hours ago, Stefi88 said: Da samo Batlera i Nworu... Nwora je trojka. Da je na trojci ne bi Kalina igrao 30+ minuta. 1 1
Chaos Is Me Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago Graham nije čisti šuter, za razliku od Canaana. Graham je šuter iz driblinga, a Canaan opaljuje iz svih pozicija. Graham vidi teren i solidan je pnr igrač, Canaan nije kreator za druge niti mu je dribling jača strana. Dosta različiti igrači, sve u svemu, zajedničko im je samo što su niski i što vole da opale preko ruke. 2
Sector Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Koji je argument da je Nwora SG, osim što to igra spletom okolnosti (Carter, Canaan) u CZ?
perikle Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Grejem je u nba imao 42% za 3 iz catch and shoot i ispod 30% iz driblinga... Just saying. 1
Smrtokapa Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, Petkovic Miroslav97 said: Rikardo Marš, Dzamar Jang i čuveni Entoni Majls sa 60% masnoće u telu! 😁😁 To je bila košarka, a ne ovo sad sa nekakvim Dubaijem, Abu Dabijem I Finskom zemljom košarke!
forumko topic Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 46 minutes ago, Chaos Is Me said: Graham nije čisti šuter, za razliku od Canaana. Graham je šuter iz driblinga, a Canaan opaljuje iz svih pozicija. Graham vidi teren i solidan je pnr igrač, Canaan nije kreator za druge niti mu je dribling jača strana. Dosta različiti igrači, sve u svemu, zajedničko im je samo što su niski i što vole da opale preko ruke. Poenta je da sam mislio da nam više nedostaje igrač tipa Bolomboja, nego Kenan, pored Grejema i Batlera, koji takođe mogu da opale iz svih pozicija.
Petkovic Miroslav97 Posted 10 minutes ago Posted 10 minutes ago 1 hour ago, Smrtokapa said: To je bila košarka, a ne ovo sad sa nekakvim Dubaijem, Abu Dabijem I Finskom zemljom košarke! Ne ponovilo se. 😁 Marš je bio umetnik, Majls baš debeo, Dzamar Jang muke sa trenerom koji viče na njega. Život mu je skratio Mihajlo Uvalin 😂
Don Dusko Posted 9 minutes ago Posted 9 minutes ago 1 minute ago, Petkovic Miroslav97 said: Dzamar Jang Duhovni otac Dvejna Washigtona.
Recommended Posts