Summerfunk Posted yesterday at 07:07 PM Posted yesterday at 07:07 PM 3 minutes ago, Admiral said: Uzasno je pocelo da me nervira sav prenos informacija oko povreda. Juce sale kaze igrace grem i cima… danas ipak nema cime Samo ne razmišljaš o tome šta on govori oko povreda i bude ti koliko toliko lakše. Uvek je isti šablon, pokidao ligamente ili imao prehladu - "tu je, nije to toliko strašno, radi, dan za danom, tempiramo povratak, dobar je, ističe se na treningu, očekujem ga uskoro, može na nogu...." Moneke je i sam u podkastu rekao da se bojao da nije ahilova, jer kaže da je i sam mislio da je to. Zato je Saša i konstatovao da nije to toliko strašno koliko se priča - što znači da neće baaaš skoro na teren. A i njemu Vujčin govori šta da kaže, nema druge. Verujem da bi on mjauknuo malo više, ali ovaj ne da.
Bejn Posted yesterday at 07:07 PM Posted yesterday at 07:07 PM Zaspao sam popodne i sanjam da su ih osakatili Batler i Grejem. Dobili smo posle produžetka.
Taki Posted yesterday at 07:11 PM Posted yesterday at 07:11 PM Nece biti lako, nadam se da je Obradovic nesto pripremio, njihovi igraci nekako imaju izrazene neke kvalitete ali svakom nesto fali, pa nadam se da smo se pripremili da zaustavimo te njihove kvalitete.
Čvarkov Posted yesterday at 07:13 PM Posted yesterday at 07:13 PM (edited) Ajde šta ste se u*akili. Idemo po pobedu. Samo da uđemo čvrsto i koncentrisano. Edit. @Čočo zar nemaš ti svirku večeras?! Edited yesterday at 07:18 PM by Čvarkov
Čočo Posted yesterday at 07:19 PM Posted yesterday at 07:19 PM 4 minutes ago, Čvarkov said: Ajde šta ste se u*akili. Idemo po pobedu. Samo da uđemo čvrsto i koncentrisano. Edit. @Čočo zar nemaš ti svirku večeras?! Imam. Još nije krenula. 😂 2 1
Taki Posted yesterday at 07:20 PM Posted yesterday at 07:20 PM Just now, Čočo said: Imam. Još nije krenula. 😂 E to je onda druga prica
wing Posted yesterday at 07:20 PM Posted yesterday at 07:20 PM (edited) ja računam na našeg derbi džokera...Džeda-ja jer ovo verovatno ide u tesnu završnicu. trebalo bi i da smo u prednosti po broju hladnih glava kada dodju cajtnot minuti. Napred Zvezdo 💪 Edited yesterday at 07:22 PM by wing
liv7 Posted yesterday at 07:20 PM Posted yesterday at 07:20 PM 23 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said: Miler-Mekintajer, Miljenović, Grejem, Nedeljković, Batler, Davidovac, Kalinić, Izundu, Pavlović, Motejunas, Nvora, Odželej Znaci,bas kako je Obradovic najavio kada je rekao da ima 9 zdravih igraca..nadam se da ce u rukama Miljenovica,Nedeljkovica,i Pavlovica tokom ove utakmice biti samo peskiri,a ne i lopta..Protivnik je objektivno favorit,ali bio je i Monako,Olimpijakos...treba verovati..
Igor_ Posted yesterday at 07:21 PM Posted yesterday at 07:21 PM 26 minutes ago, fradler said: Nije Moneke ni u sastavu, ali tu su Aleksej Nedeljković i Novak Pavlović Btw, šta nam je sa Radošićem? Izlazi drka se i ceka koledz na kraju sezone..
bodo Posted yesterday at 07:21 PM Posted yesterday at 07:21 PM 2 minutes ago, Čočo said: Imam. Još nije krenula. 😂 Ti čekaš da prvo naši zasviraju 😁 1
Čvarkov Posted yesterday at 07:22 PM Posted yesterday at 07:22 PM Just now, Igor_ said: Izlazi drka se i ceka koledz na kraju sezone.. Trebalo je da bude fudbaler. 1 2
Kooineeperk Posted yesterday at 09:29 PM Posted yesterday at 09:29 PM Pobedili smo sami sebe... Ali, bukvalno. Komsije ako se sete da kazu "hvala" na kraju sezone - sete se, ako ne - nikom nista. 3 1
Leo Posted yesterday at 09:29 PM Posted yesterday at 09:29 PM Cestitke Obradovicu! Prosao medeni mesec 1
NMX Posted yesterday at 09:30 PM Posted yesterday at 09:30 PM Sami pali, sami se ubili. Jbg. Sale prvi krivac CMM drugi krivac 3 1
dr sleep Posted yesterday at 09:31 PM Posted yesterday at 09:31 PM Sramota. Mrs u 3pm svi redom. Hebem vam vasu kosarku i sve. Sram vas bilo.
BriJones Posted yesterday at 09:31 PM Posted yesterday at 09:31 PM Gde je onaj što je pisao da ćemo ih pustiti?
Čočo Posted yesterday at 09:31 PM Posted yesterday at 09:31 PM Oni su sami odustali od sebe u 3/4. Sramotno izdanje i da smo pobedili. Sramotno. Ali idemo dalje. Imamo kvalitet.
Leo Posted yesterday at 09:32 PM Posted yesterday at 09:32 PM I jos kada se zaredjaju gostovanja silna... A cigani mastaju o F4 kao i svake sezone. KK Sledeca sezona!!
Giorgio II Posted yesterday at 09:33 PM Posted yesterday at 09:33 PM Bravo Sale! Tako je Sfero kad krene pritisak gubio kompas...nadamo se da ćeš ti , ipak, drugačije...za dobro svih nas. Ovo večeras je sramota
Sector Posted yesterday at 09:33 PM Posted yesterday at 09:33 PM Jbg, bili i ostali šupak evrolige. Da se šutamo u dupe ako uhvatimo plej in na kraju. Mada u suštini me boli kurac šta će se dešavati u nastavku sezone, za mene su pali ispit i mogu da pogube sve do kraja. 10 2
Don Dusko Posted yesterday at 09:33 PM Posted yesterday at 09:33 PM Za ovaj zadnji napad nemoj neko da je okrivio Butlera samo neka proba. Kalinic je zajebao.
Recommended Posts