Jump to content

Recommended Posts

Posted
3 minutes ago, Admiral said:

Uzasno je pocelo da me nervira sav prenos informacija oko povreda. Juce sale kaze igrace grem i cima… danas ipak nema cime

Samo ne razmišljaš o tome šta on govori oko povreda i bude ti koliko toliko lakše. Uvek je isti šablon, pokidao ligamente ili imao prehladu - "tu je, nije to toliko strašno, radi, dan za danom, tempiramo povratak, dobar je, ističe se na treningu, očekujem ga uskoro, može na nogu...."

Moneke je i sam u podkastu rekao da se bojao da nije ahilova, jer kaže da je i sam mislio da je to. Zato je Saša i konstatovao da nije to toliko strašno koliko se priča - što znači da neće baaaš skoro na teren. A i njemu Vujčin govori šta da kaže, nema druge. Verujem da bi on mjauknuo malo više, ali ovaj ne da. 

Posted

Nece biti lako, nadam se da je Obradovic nesto pripremio, njihovi igraci nekako imaju izrazene neke kvalitete ali svakom nesto fali, pa nadam se da smo se pripremili da zaustavimo te njihove kvalitete. 

Posted
4 minutes ago, Čvarkov said:

Ajde šta ste se u*akili. :classic_biggrin: Idemo po pobedu. Samo da uđemo čvrsto i koncentrisano.

Edit. @Čočo zar nemaš ti svirku večeras?!

Imam. Još nije krenula. 😂

• Like 2
  • Ha-ha 1
Posted (edited)

ja računam na našeg derbi džokera...Džeda-ja jer ovo verovatno ide u tesnu završnicu.

trebalo bi i da smo u prednosti po broju hladnih glava kada dodju cajtnot minuti.

Napred Zvezdo 💪

Edited by wing
Posted
23 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said:

Miler-Mekintajer, Miljenović, Grejem, Nedeljković, Batler, Davidovac, Kalinić, Izundu, Pavlović, Motejunas, Nvora, Odželej

Znaci,bas kako je Obradovic najavio kada je rekao da ima 9 zdravih igraca..nadam se da ce u rukama Miljenovica,Nedeljkovica,i Pavlovica tokom ove utakmice biti samo peskiri,a ne i lopta..Protivnik je objektivno favorit,ali bio je i Monako,Olimpijakos...treba verovati..

Posted
26 minutes ago, fradler said:

Nije Moneke ni u sastavu, ali tu su Aleksej Nedeljković i Novak Pavlović :thumbup:

Btw, šta nam je sa Radošićem?

Izlazi drka se i ceka koledz na kraju sezone.. 

Posted

Jbg, bili i ostali šupak evrolige. Da se šutamo u dupe ako uhvatimo plej in na kraju.

Mada u suštini me boli kurac šta će se dešavati u nastavku sezone, za mene su pali ispit i mogu da pogube sve do kraja.

• Like 10
  • Ha-ha 2