Jump to content

Recommended Posts

Posted
2 minutes ago, NMX said:

Fale nam malo "mesane" petorke i da se izadje iz sablona. Sto ne sumnjam da cemo videti vec protiv Grobara.

Bilo je danas dosta mesanih petorki, nije da nije. Mi moramo dobiti grobare kako znamo i umemo bar pola kosa jer nakon toga idemo u Tel Aviv gde da se ne lazemo nemoguca misija i bio bio potencijalno treci poraz za redom. Nije nam ovo trebalo sada nikako ali jbga.

• Like 2
Posted
2 minutes ago, forumko topic said:

Zašto smo do sada dobijiali? Pa igrao je tim. Danas su se individualno utrkivali Nvora, Moneke, Grejem i usrali su sve. Kodi se borio kao lav. Ostatak tima podbacio. Ne može se tako dobiti ovakva Barsa. Nvora je dobar, ali previše siluje loptu

Utrkivali su se jer je Barselona igrala vrhunsku odbranu. Nama je primarna akcija u napadu prošla možda 3 puta za celu utakmicu. Jednostavno naterali su nas nas individualne akcije koje su opet otežane izvanrednim preuzimanjima.

• Like 2
Posted

posle Olija Sale je pričao kako imamo vremena da se uigramo i uštimamo sa povratnicima i kako će tim biti vidljivo bolji sledeći put, čitaj večeras.

Siguran sam da je to zaista mislio, ali, u realnosti sve je mnogo gore- od pripreme utakmice, stava igrača, ulaska u meč, kontraritma Kaline i Čime, pa do toga da Grejem, ali ni Batler nisu ubačeni u sistem.

Kada smo orali i hoblovali, jurili na svaki njigov pas, bili smo na 2-3 poseda, ovaj tim samo tako može da igra...

Teraj dalje, mini serija Oli, Barsa, 1-1,ok...možda nije ni loš ovaj reality check i ateriranje na buljsona... 

Posted

Sad idemo komšijama kao poručeni da dodatno podignu samopouzdanje. Ocokoljić nije Paskval, to može biti naša šansa. 

• Like 1
Posted

Ne može se igrati sa pola centra, jebiga. Mislim, može, ako te služi šut. Ako si na 4/24 to je ćao zdravo i protiv Bosne, kamoli Barselone.

• Like 12
Posted

Zaslužen poraz. Sa ovim procentima šuta koje smo mi imali ne može da se dobije utakmica u EL. Ali dobro, jednom je morao i ovakav poraz da se desi. Ništa strašno. Dobijemo derbi i krećemo u novu seriju pobeda. 💪

• Like 4
Posted
12 minutes ago, Don Dusko said:

Danas je dosta glupih stvari ispisano ali ova je najgluplja.

E ako mi to kaze polu-moderator, polu one-liner, onda znam da sam rekao nesto sto ga je zasvrbelo.

• Like 2
  • Ha-ha 1
Posted

Smrt, porez i Barsa u Areni.

Paskval klasa, uveo nas u njihov spor ritam i uz par frizidera nismo mogli da ubacimo utakmicu u nas ritam. 

Odmah sam zaboravio poraz, jbg desava se, iznervirao sam se jedino sto nas je sahranio bezveznjak Brizuela, opet.

Svako svakog moze da pobedi, eno Pao puca kuci od Valensije.

Previse nam fali Izundu i dobro je sto se vraca, small ball nam je odlicno oruzje iznenadjenja, ali ako ga furamo 25 minuta onda ce se protivnici prilagoditi.

Idemo dalje.

• Like 2
Posted
4 minutes ago, fradler said:

Ne može se igrati sa pola centra, jebiga. Mislim, može, ako te služi šut. Ako si na 4/24 to je ćao zdravo i protiv Bosne, kamoli Barselone.

Bas tako, nema se sta previse zameriti, ogolio nas Cavi i to je to.

Nece ova ekipa odigrati ovako dve zaredom

Posted
1 minute ago, Losmi17 said:

E ako mi to kaze polu-moderator, polu one-liner, onda znam da sam rekao nesto sto ga je zasvrbelo.

Pričaj nam malo o atinskom medenom mjesecu. Siguran sam da imaš nešto da kažeš!? 🤔

Posted

Mi nismo najbolja ekipa u EL, nismo čak ni među najboljim.Mora da se desi i ovakva utakmica. Svi timovi u EL ove sezone su imali ovakve trenutke kod kuće. Loša priprema, loše vođenje, loše odigrano, loše odluke. Ne treba im mnogo zamerati. Do sada smo se uglavnom radovali. Prizemljenje na teži način. Ima da se rilja do F8. Grejem mi se uopšte ne sviđa. "Biću lider tima", posle 3 m EL košarke i pored živog Kodija...😡

• Like 2
Posted (edited)

Zaslužena pobeda Barselone.  Kad god smo prišli ( izjednačili) imali su odgovor.

Rezultat 62-62, Brizuela pogađa trojku sa 8 m...i tu se definitivno odvajaju i lome meč.

Jedna od onih utakmica  gde da igraš do sutra ne bi dobio. 

Jesmo mi bili uvek tu , disali im za vratim ali nije to bilo to.

Gomila promasenih zicera , 7 slobodnih bacanja, šut za tri poena 4/24 ...nedopustivo za ovaj nivo, 50 % za dva.

Sasa mora da iskontroliše Kalinica I Monekeea . Obojica mnogo srljaju kada se lomi. Kalinic pogađa dve trojke kada je otišao voz, a pre toga kada se lomi , on greši,  gubi lopte.  

Idemo dalje. 

Edited by No name
  • Like 1
Posted
Just now, Dzo23 said:

Pričaj nam malo o atinskom medenom mjesecu. Siguran sam da imaš nešto da kažeš!? 🤔

Los mec, but we are the greens.

Nismo bas vi i mi uporedivi.

Vas znam ko zlu paru, i ovo je nekako bilo ocekivano.

Svakako pravi karakter cemo videti na gostovanjima, za sad tu nema sjajnih naznaka.

Posted

Kada svi odigraju lose ,ne moze da se dobije,u ovakvoj jednoj utakmici bas taj Izundu je mnogo falio,skokovi,blokove koje postavi,njegova agilnost,odlicna defanziva.Idemo dalje.

• Like 1
Posted
14 minutes ago, JPM said:

Naslov na B92 inače "Panter presudio Zvezdi". Jedno desetak sekundi sam buljio u naslova pa zatvorio stranicu.

Ne može biti dalje od istine.

Jel Šaranović još drži sport tamo?

Posted
5 minutes ago, Bejn said:

Grejem mi se uopšte ne sviđa. "Biću lider tima", posle 3 m EL košarke i pored živog Kodija...😡

Na stranu Grejem i njegova izjava, mi lidera moramo pronaći. Svaka čast Kodiju, ali on to nije. Ako ćemo se u njega uzdati da će da povuče, nećemo stići nigde. Isto važi i za Nvoru.

Nadao sam se da će Batler postati taj, ali on nikako da se pomeri sa mrtve tačke. A ni Saša mu ne pomaže.

Posted
3 minutes ago, Losmi17 said:

Los mec, but we are the greens.

Nismo bas vi i mi uporedivi.

Vas znam ko zlu paru, i ovo je nekako bilo ocekivano.

Svakako pravi karakter cemo videti na gostovanjima, za sad tu nema sjajnih naznaka.

Pobjedili smo Monako, Pao, Olija, Real, Fener, Zalgiris, maltene sve najbolje ekipe. 

Na gostovanjima imamo 2-3 skor.

Šta tačno znaš? Ako te ne mrzi obrazloži.  :))

• Like 1