Miki28 Lakers in 5 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Pregazice nas ko plitak potok. Nekako smo gurali bez povrijedjenih ali odsustvo Plavse je nenadoknadivo. 4 4
NMX Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Dobar osećaj uz jutarnju kafu u kancelariji. Puta pada Barsa. Samo da ne poginemo od Parra, Calea i ostalih Brizuela. 1
NikolaTest Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Da mi onog Gruzijskom medjeda ustopujemo, Panter moze da odvuce na obe strane.
NMX Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Quote “Razmišljamo o rotacijama… Kodi (Miler-Mekintajer) je u najvećoj ulozi – preopterećen je i minutima i važnošću (za tim). S druge strane, imamo Devontea (Grejema) i Džej-Bija (Džereda Batlera) koji se i dalje uklapaju u evropski stil igre. O tome treba malo da povedemo računa. Videćemo i šta sama utakmica daje, zavisi i od situacije na terenu, ali u glavi nam je da razmišljamo na duže staze u tom kontekstu”, kaže Obradović i obrazlaže: “Svaki dan su i jedan i drugi sve bolji. Znamo da je na početku bilo… Neću da kažem ‘glupih’, ali ne dobrih faulova Batlera. Devonte gleda malo duže igru, više shvata šta je potrebno da se radi, ali i Džej-Bi je svakim novim treningom bolji. Uz to je vrhunski čovek, igrač koji voli da sarađuje sa trenerom i da sluša ono što mu se kaže. Napreduje velikim koracima, na svakom treningu vidiš da je naučio nešto novo”. Sale Shaolin master Kakva smirenost i taktičnost 4 1
Sector Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Mene brine samo to što su oni odmorni. Kvalitet i iskustvo imaju ali su matori. Da smo u onom ritmu prije pauze ne bih mnogo brinuo ovako sam bojažljiv. Samo da Brizueli ne bude ovo ona jedna dobra koju odigra po sezoni. 5
aleksa7 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Барселона је просечна екипа и енергија из протеклог периода је гаранција победе вечерас. Не треба се заносити резултатима, али не треба се ни правити да не играмо сјајно. Свима је мука да играју против нас, а и ови што су добили наш повредама осакаћени тим су пропишали крв да осигурају те победе. Енергија и фокус и то је све. Они су матори и троми — четврти отпозади по ухваћеним скоковима иза бедног Асвела, полупаног Партизана и Ефеса који игра без центара, те са најмање блокада у такмичењу. Обруч и рекет бране паклено лоше, међу пет најлошијих тимова су по процентима шута противника под кошем и колико год би нам добро дошли Боломбој и Изунду због тога, сигуран сам да имамо у нашим атлетичним крилима довољно квалитета да експлоатишу ту млаку одбрану њихових високих играча. Треба Монеке екипа мало више пазити да се диже рука на шутеве споља (други су по проценту убачених тројки) и наравно ценити лопту јер лукавством знају да надоместе недостатке у атлетици због чега су при врху по украденим лоптама. Ако будемо близу њихових шутера и са друге стране поштујемо лопту кад је код нас, размонтираћемо их. Па да онда Саша, Душко и Шарас победама следеће недеље учине Звезду усамљеном на врху табеле Евролиге после 15 кола. 🤞 9
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 16 minutes ago, Sector said: Mene brine samo to što su oni odmorni. Kvalitet i iskustvo imaju ali su matori. Da smo u onom ritmu prije pauze ne bih mnogo brinuo ovako sam bojažljiv. Samo da Brizueli ne bude ovo ona jedna dobra koju odigra po sezoni. Kako odmorni kad su im 2 udarne igle Sato i Sheng igrali reprezentativnu kosarku? 2
Nini3112 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Uvek se izvuku nekako ovde,nadam se da nece veceras ponovo
Vonko Normalni Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 16 minutes ago, Sector said: Mene brine samo to što su oni odmorni. Kvalitet i iskustvo imaju ali su matori. Da smo u onom ritmu prije pauze ne bih mnogo brinuo ovako sam bojažljiv. Samo da Brizueli ne bude ovo ona jedna dobra koju odigra po sezoni. Већи део екипе јесте имао паузу, као и ми. Али њихов практично једини плеј Саторански и битан играч Шенгелија су током ове паузе одиграли две утакмице по 30 минута за репрезентације, након што су у новембру за клуб одиграли 9 утакмица. Тако да на те две позиције можемо енергетски да их "убијемо". Вероватно ће Пантер да има доста лопту у рукама, а то може да се одрази на његов шут.
Medranotzz Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Zajebana Euroliga, drugo i deseto mesto u pobedu razlike. Moras biti fokusiran svaki minut
Volter Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 20 minutes ago, Sector said: Da smo u onom ritmu prije pauze ne bih mnogo brinuo ovako sam bojažljiv. Mala je bila ova pauza, mišljenja sam i da nam je bila potrebna zbog velike potrošnje pojedinaca i zbog treninga. Tako da msilim da ćemo biti još bolji.
perikle Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Meni je samo nije realno da Satoranski koji je generealno kamenjar ima 52% za tri. Kontam da su 80% otvorene ali opet. Izgleda da se svi kockaju sa njim.
Vonko Normalni Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, perikle said: Meni je samo nije realno da Satoranski koji je generealno kamenjar ima 52% za tri. Kontam da su 80% otvorene ali opet. Izgleda da se svi kockaju sa njim. На три шутнуте тројке по утакмици. Истрпећемо вечерас ту његову једну и по тројку.
Šiljokapi Posted 46 minutes ago Posted 46 minutes ago Uh, stigao petak! Još malo strpljenja ali pundravci ne sede skrštenih ruku Ja se samo plašim da nam je ova pauza bila predugačka i da su nam obrtaji opali. Ali su momci dobro odmorili. Večeras je DeDa ključ, ne može Semi sam da pokrije bar 25 min na 5 i još koliko na 4? Ili ipak može? I sigurno, koliko god svi igraju basket, večeras zavisi samo od nas Neka momci obuju dobre gumenjake pa pravac preko potoka
Recommended Posts