Crni Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 5 hours ago, pilif88 said: U ovom podcastu Cima rece da ce biti spreman za Derbi... Ma dobro to, ali trebace nam i za ozbiljne rivale koji tek predstoje. (Vracam ga u korice). 1
Čočo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ju ju ju još malo i oslobađa se prostor za prvo mesto. Izdrži Asvel. 🔥 1
NMX Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Gledajuci sad Grobare i Bajern i Washovu partiju, kako cemo mi sutra da branimo Pantera? Zalepiti Kodija ili Nworu? Ja se nadam da se onaj eksperiment sa Dobricem nece ponoviti. A Panteru se dize patka na nas redovno 1
Čočo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 5 minutes ago, NMX said: Gledajuci sad Grobare i Bajern i Washovu partiju, kako cemo mi sutra da branimo Pantera? Zalepiti Kodija ili Nworu? Ja se nadam da se onaj eksperiment sa Dobricem nece ponoviti. A Panteru se dize patka na nas redovno Radićemo ono što dobro radimo ove sezone. Udvajanja i iskakanja na njemu. Da ga oteramo do polovine terena. 2
Čvarkov Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 7 minutes ago, NMX said: Gledajuci sad Grobare i Bajern i Washovu partiju, kako cemo mi sutra da branimo Pantera? Zalepiti Kodija ili Nworu? Ja se nadam da se onaj eksperiment sa Dobricem nece ponoviti. A Panteru se dize patka na nas redovno Da ga teramo u desno? 5
Урош19 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Daće Panter svoje kao i svake sezone sem one sa Holinsom. Bitno je Veselog, Tomu i Klajburna da zatvorimo jer nas jedan igrač sam ne može dobiti.
Blade Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Steta sto je Asvel izgubio, uplasili su se pobede, takav utisak sam imamo. ali dobro, bar ih nisu razbili. Makabi dobio Zalgiris, to nam odgovara. Efes je imao sansu da dobije Real, ali nije. Ako sutra dobijemo 23 razlike ili vise, mozemo da zavrsimo na prvom mestu posle ovog kola. Ali neka bude i pobeda za 1 poen razlike, za mene ce da bude dovoljno da budem prezadovoljan.
NMX Posted 42 minutes ago Posted 42 minutes ago Nek se Marakani Areni (dobro, Pioniru) vrate slavni dani
Sinnerman Posted 35 minutes ago Posted 35 minutes ago Kako ćemo da branimo Pantera? Kako će oni da brane Nworu, Batlera i Grejema? 1
Sokmeniki Posted 33 minutes ago Posted 33 minutes ago 1 hour ago, NMX said: Gledajuci sad Grobare i Bajern i Washovu partiju, kako cemo mi sutra da branimo Pantera? Zalepiti Kodija ili Nworu? Ja se nadam da se onaj eksperiment sa Dobricem nece ponoviti. A Panteru se dize patka na nas redovno U piku udvajanje, on isto kao Nedovic iz skoka odmah trazi centra u rolu, cesto to budu lob pasovi i spore lopte. Ruke da budu podignute pokusati odbiti loptu, a ako prodje mora pomoc da dodje na vrijeme. Ako bude igrao 1 na 1 u zavisnosti od matchupa ili pustiti ili pomagati s prvog pasa pa da se dalje igra next odbrana. Ako ostane npr. Ojeleye na njemu pustiti da brani 1 na 1. Evo to me bas podsjeti na utakmicu s Valensijom u gostima kada Kalinic bez potrebe pomaze s prvog pasa Ojeleyu u odbrani i Puerto daje trojku sa centralne pozicije. Semiju ne treba nikakva pomoc ni protiv pleja ni protiv centra 1 na 1 mislim da je uz Bongu jedini igrac u EL koji to moze sa sigurnoscu da kaze. 1
Nini3112 Posted 31 minutes ago Posted 31 minutes ago Nemam dobar osecaj za utakmicu sutra ali se nadam da ce ovi momci da me razuvere kao i do sada... samo da se ne povampiri Clyburn
Čvarkov Posted 29 minutes ago Posted 29 minutes ago 2 minutes ago, Sokmeniki said: Semiju ne treba nikakva pomoc ni protiv pleja ni protiv centra 1 na 1 mislim da je uz Bongu jedini igrac u EL koji to moze sa sigurnoscu da kaze. Kad se vrati Bolomboj, biće ih trojica. 1
Recommended Posts