Jump to content

Recommended Posts

Posted
Just now, Smrtokapa said:

Grobari - Družina prstena

Cigani - Goblini iz Morije

Mek - Balrog.

Reveal hidden contents

Željko - Prsten.

i see what you did there

• Ha-ha 1
Posted

Kad bi Asvel dobio Hapoel, sto je naravno malo verovatno, put ka prvom mestu bi nam se otvorio i trebalo bi ,,samo" da dobijemo Barsu. To je utakmica koju cu veceras najvise da pratim. 

• WOW 1
Posted
12 hours ago, Creed Bratton said:

Pogledah sad Monekeov klip sto je neko okacio i glavni utisak mi je koliko smo mi kao narod skloni predrasudama. Celo leto a cak i tokom prosle sezone slusam price kako je cirkuzant, klovn i ostalo jer snima klipove za youtube. Utisak mi je da ljudi koji su to pisali a dosta ih je bilo to rade bez da su pogledali jedan klip vec su culi da snima za yt i odmah je bakaprase i ostali.. Gledao sam dosta Chiminih klipova, Elajdze Brajanta takodje koji cak i analizira akcije sa njegovih utakmica i imam da kazem samo da je sjajan content i treba da budemo zahvalni sto nam pruzaju priliku da vidimo kakav je zivot profi kosarkasavam terena i kamera, rutine koje imaju, nacin na koji se hrane, oporavak itd..

Pratim ga na YT još od prošle godine. Na mene je najjači utisak ostavio video u kom je iskreno govorio o svojim ugovorima i zaradi u klubovima pre Baskonije. Znači ono od prvog profesionalnog ugovora, kakvu je siću tu primao, preko troškova i sl. 

Posted (edited)

Ima smisla - em je ostalo samo još 25 kola do kraja, em je gostovanje Asvela lepa prilika za kiks Hapoela. :classic_biggrin:

Edit: ^^

Edited by Born Ready
  • Like 5
  • Ha-ha 4
Posted (edited)
3 hours ago, JPM said:

Ne znam ko je izbacivao Monekeov klip gde objasnjava razliku izmedju Amerike i Evrope za kosarkase. Ja sam se odusevio koliko je lik elokventan, koncizan i zanimljiv. Dakle, apsolutno odudara od ovih kretena tima baka prase i ostalih influensera, i moram da priznam da sam imao predrasudu. Svaka cast decku.

Ja sam, s obzirom da sam polako postao njegov bot. 

Što se tiče poređenja sa ovdašnjim youtuber-ima, to nije ni tema jer nisu iste kategorije. Meni se dopada to koliko on razume košarku i slušam ga stalno sa ona dva lika na kanalu Americanos24 kada komentarišu košarkaške teme. Ne spada u one glupe košarkaše kojima su samo PPP na pameti. Ne pitajte šta PPP znači. 

Edited by Sinnerman
  • Like 3
Posted
1 hour ago, Born Ready said:

Ima smisla - em je ostalo samo još 25 kola do kraja, em je gostovanje Asvela lepa prilika za kiks Hapoela. :classic_biggrin:

Edit: ^^

Malo je verovatno, ali kako god uz taj ishod i nasu pobedu, lepo bi bilo da iza broja 1 na tabeli stoji ime naseg kluba i da se osamimo na vrhu, imali bi pobedu vise od drugo-plasiranog. Tacnije, moze Pao da pobedi Valensiju, pa da sa njim delimo prvo mesto. Ako kojim slucajem ,,Slepi misevi" dobiju ,,Zeceve" u gostima, to ce, pored toga sto nama tako odgovara(trenutno), kosarkaski da ucini zanimljivijim dalju borbu medju timovima. U ovom kolu je mnogo meceva, za koje se ocekuje da ce biti veoma interesanti.

Posted (edited)
4 minutes ago, durantula35 said:

Zar nije bilo da od 1. decembra prelaze u Izrael?

mi prvi gostujemo u Izraelu 16.12 cini mi se

Edited by hakeem
  • Like 1
Posted (edited)

Oprastajte ako je bilo, ali bas podcast za uzivanje:

Akcenat mi je ovde na svemu osim o Obradovcu, mnogo je receno i previse.

Prica je o tekmi i odbrani protiv Olya, novi treneri u EL, dotakao se Alimpija i  TT. 
Malo o Panati i Olyu, bas interesantno.

Cime jedna jako pozitivna glava.

Edited by pilif88
Posted

Barseloni se vratio njihov trener i deluje da je to najbolji spoj sto se tiče Barselone. Sada su imali i tu pauzu da usvoje to sto ce Cavi da menja na parketu, a i da ovi matorci kod njih uhvate malo dodatno zraka.

Paskval je odmah “prekrojio” napad. Mislim da protiv Efesa i Asvela nisu odigrali preko 10 napada ukupno, a koji traje krace od 10 sekundi. Sve to ide strogo u igru 5 v 5, nadmudrivanje, trazenje boljeg rešenja, spustanje lopte na post, vrti pik i kad se nesto unutra otvori daj loptu i polako nazad. Trka je otisla sa Penjarojom, igra se poprilicno sporo i mislim da ce se oni toga drzati do kraja sezone. Nema Laprovitole i to je mnogo vazan faktor.

Odbrana Barselone nije stavka koja ce prelomiti utakmicu. Nisu defanzivni krateri ali nisu ni Zvezda.

Napasti tranziciju bez razmisljanja svaki put, ubrzati maksimalno, mislim da ovu Barselonu mi mozemo fizicki i pretrčati i nadskociti i ubiti ritmom na oba kraja terena. Sutra imamo 11 igraca koji se mogu rasporediti po svim pozicijama i svi redom fizicki odgovoriti Barseloni u svakom segmentu.

Bice to dobar mec sigurno

Posted
2 minutes ago, Placebo Lone star said:

Jel ima nekih vesti o Izunduu?Njega cekam….🏀💪❤️

Ta momcina nam treba za titule.

U ovom podcastu Cima rece da ce biti spreman za Derbi...

• Like 3
Posted
1 hour ago, forumko topic said:

Hapoel je izraziti favorit na domaćem terenu. U Bugarskoj. 

Ali hajde za ovu utakmicu da verujemo u ono : ,,U Evroligi nema favorita, svako svakoga moze da pobedi." 

Posted (edited)

Igra li Moneke sutra? Videh neki tvit da nije spreman i da ga je na poslednjem treningu odmenio Škobalj, pa me u'vatila bojazan... 

Edited by fradler