Jump to content

Recommended Posts

Posted
Just now, Smrtokapa said:

Grobari - Družina prstena

Cigani - Goblini iz Morije

Mek - Balrog.

Reveal hidden contents

Željko - Prsten.

i see what you did there

• Ha-ha 1
Posted

Kad bi Asvel dobio Hapoel, sto je naravno malo verovatno, put ka prvom mestu bi nam se otvorio i trebalo bi ,,samo" da dobijemo Barsu. To je utakmica koju cu veceras najvise da pratim. 

Posted
12 hours ago, Creed Bratton said:

Pogledah sad Monekeov klip sto je neko okacio i glavni utisak mi je koliko smo mi kao narod skloni predrasudama. Celo leto a cak i tokom prosle sezone slusam price kako je cirkuzant, klovn i ostalo jer snima klipove za youtube. Utisak mi je da ljudi koji su to pisali a dosta ih je bilo to rade bez da su pogledali jedan klip vec su culi da snima za yt i odmah je bakaprase i ostali.. Gledao sam dosta Chiminih klipova, Elajdze Brajanta takodje koji cak i analizira akcije sa njegovih utakmica i imam da kazem samo da je sjajan content i treba da budemo zahvalni sto nam pruzaju priliku da vidimo kakav je zivot profi kosarkasavam terena i kamera, rutine koje imaju, nacin na koji se hrane, oporavak itd..

Pratim ga na YT još od prošle godine. Na mene je najjači utisak ostavio video u kom je iskreno govorio o svojim ugovorima i zaradi u klubovima pre Baskonije. Znači ono od prvog profesionalnog ugovora, kakvu je siću tu primao, preko troškova i sl. 

Posted (edited)

Ima smisla - em je ostalo samo još 25 kola do kraja, em je gostovanje Asvela lepa prilika za kiks Hapoela. :classic_biggrin:

Edit: ^^

Edited by Born Ready
  • Like 4
  • Ha-ha 1
Posted (edited)
3 hours ago, JPM said:

Ne znam ko je izbacivao Monekeov klip gde objasnjava razliku izmedju Amerike i Evrope za kosarkase. Ja sam se odusevio koliko je lik elokventan, koncizan i zanimljiv. Dakle, apsolutno odudara od ovih kretena tima baka prase i ostalih influensera, i moram da priznam da sam imao predrasudu. Svaka cast decku.

Ja sam, s obzirom da sam polako postao njegov bot. 

Što se tiče poređenja sa ovdašnjim youtuber-ima, to nije ni tema jer nisu iste kategorije. Meni se dopada to koliko on razume košarku i slušam ga stalno sa ona dva lika na kanalu Americanos24 kada komentarišu košarkaške teme. Ne spada u one glupe košarkaše kojima su samo PPP na pameti. Ne pitajte šta PPP znači. 

Edited by Sinnerman
  • Like 2
Posted
1 hour ago, Born Ready said:

Ima smisla - em je ostalo samo još 25 kola do kraja, em je gostovanje Asvela lepa prilika za kiks Hapoela. :classic_biggrin:

Edit: ^^

Malo je verovatno, ali kako god uz taj ishod i nasu pobedu, lepo bi bilo da iza broja 1 na tabeli stoji ime naseg kluba i da se osamimo na vrhu, imali bi pobedu vise od drugo-plasiranog. Tacnije, moze Pao da pobedi Valensiju, pa da sa njim delimo prvo mesto. Ako kojim slucajem ,,Slepi misevi" dobiju ,,Zeceve" u gostima, to ce, pored toga sto nama tako odgovara(trenutno), kosarkaski da ucini zanimljivijim dalju borbu medju timovima. U ovom kolu je mnogo meceva, za koje se ocekuje da ce biti veoma interesanti.

Posted (edited)
4 minutes ago, durantula35 said:

Zar nije bilo da od 1. decembra prelaze u Izrael?

mi prvi gostujemo u Izraelu 16.12 cini mi se

Edited by hakeem