Smrtokapa Posted 31 minutes ago Posted 31 minutes ago Grobari - Družina prstena Cigani - Goblini iz Morije Mek - Balrog. Spoiler Željko - Prsten. 2
Don Dusko Posted 31 minutes ago Posted 31 minutes ago Just now, Smrtokapa said: Grobari - Družina prstena Cigani - Goblini iz Morije Mek - Balrog. Reveal hidden contents Željko - Prsten. i see what you did there 1
Blade Posted 30 minutes ago Posted 30 minutes ago Kad bi Asvel dobio Hapoel, sto je naravno malo verovatno, put ka prvom mestu bi nam se otvorio i trebalo bi ,,samo" da dobijemo Barsu. To je utakmica koju cu veceras najvise da pratim.
DameTime Posted 25 minutes ago Posted 25 minutes ago 12 hours ago, Creed Bratton said: Pogledah sad Monekeov klip sto je neko okacio i glavni utisak mi je koliko smo mi kao narod skloni predrasudama. Celo leto a cak i tokom prosle sezone slusam price kako je cirkuzant, klovn i ostalo jer snima klipove za youtube. Utisak mi je da ljudi koji su to pisali a dosta ih je bilo to rade bez da su pogledali jedan klip vec su culi da snima za yt i odmah je bakaprase i ostali.. Gledao sam dosta Chiminih klipova, Elajdze Brajanta takodje koji cak i analizira akcije sa njegovih utakmica i imam da kazem samo da je sjajan content i treba da budemo zahvalni sto nam pruzaju priliku da vidimo kakav je zivot profi kosarkasavam terena i kamera, rutine koje imaju, nacin na koji se hrane, oporavak itd.. Pratim ga na YT još od prošle godine. Na mene je najjači utisak ostavio video u kom je iskreno govorio o svojim ugovorima i zaradi u klubovima pre Baskonije. Znači ono od prvog profesionalnog ugovora, kakvu je siću tu primao, preko troškova i sl.
Born Ready Posted 24 minutes ago Posted 24 minutes ago (edited) Ima smisla - em je ostalo samo još 25 kola do kraja, em je gostovanje Asvela lepa prilika za kiks Hapoela. Edit: ^^ Edited 23 minutes ago by Born Ready 1
Recommended Posts