Sinnerman Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 46 minutes ago, perikle said: Samo se molim Bogu da ne bude kao prosle sezone Zalgiris kuci. Pauza posle kupa + kradja u kaunasu + 16-10 + rekord sezone po posecenosti + nikad veca euforija = Usrali nas. Ovo nije prošlogodišnja ekipa. Ljudi pomirite se sa tim da smo hteli mi to ili ne, jedna od najzajebanijih ekipa u EL, a pogotovo kod kuće. Kako vreme bude teklo i kako nam se vrati bar još jedan centar, bićemo prezajebani. Samo da nas zdravlje ubuduće posluži. 16
Kooineeperk Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 hours ago, GameChanger said: 2 hours ago, Hroničar985 said: Ovako nikada nije bilo što se karata tiče, bukvalno je hala rasprodata za 10 minuta, ima da bude glava na glavi u petak. Da li neko zna, može li dete od 11 godina da se prošvercuje bez karte? Ja sam siguran da moze, mene su protiv Pao-a pustili iako mi iz nekog razloga aparat nije ocitavao kartu. Kao ajde sa devojkom si cepaj. Jesam li samo ja pomislio da @GameChanger ima devojku od cca 11 godina? Ili on ima 11 godina i punoletnu devojku... Treceg nema. 2 4
m0k1 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 7 minutes ago, GameChanger said: Paskval je imao dovoljno vremena da spremi odredjene specijale koje ce biti nemoguce skautirati i koji ce imati visok procenat prolaznosti, sa tim se treba pomiriti u startu. S tim u vezi, bice mnogo teze igrati protiv njih sad nego sto bi bilo pre samo par dana ili nedelja. Buduci da su Toko i Satoranski odredjeni period proveli sa reprezentacijom, ocekujem da kljucne figure oko kojih ce Cavi graditi igru u petak budu Panter i Veseli. Obojica imaju malo licnog motiva kad igraju protiv nas, i obojica znaju da odigraju vrlo dobro u tim susretima, rekao bih narocito Veseli. Znao je ranijih godina da busi nasu odbranu iskakanjem tako sto se otvara kratko i perfektno distribuira loptu odatle, kao i da pogodi poludistancu u visokom procentu. Panter moze da da 20 i preko dobre odbrane, ali je obaveza u odbrani cak i kad zapinje da je igra i tu ocekujem vec tradicionalno maltretiranje na niskom postu od strane Kaline. Brizuela i Para su bezveznjaci, sto ne mora da znaci da neko od njih nece strpati 5 trojki u petak, ne bi im bilo sefte. Semi ce biti vazan faktor jer on moze da prati Veselog u odbrani, a moze da kazni sve njihove centre sutem za 3, narocito ako mu udje prva. Kapiram da je on nas prvi centar na tom mecu, iako ce svoju porciju od 15 minuta imati i Donatas za kog se nadam da se malo osvezio i dosao sebi ovih dana. Moneke se nije proslavio odbranom na Vezenkovu jer je stalno bio u overhelpu, zato sada ocekujem da pored skoka i tranzicije podigne i taj nivo igre. Narocito jer ce mu Toko biti bolji mecap, sporiji je i ima nemerljivo gori sut od Bugarina, mada je jak kao bik. Kad smo kod istocnih komsija, nadam se da ce se Kodi nesto pitomije uvesti u utakmicu. Nece mu se svaki put dogoditi tejkover nakon lose utakmice, mora da se resetuje i da poene najpre trazi kroz ulaz. Naravno, ako je sam na sutu, neka okine, ali ne mora bas da okine 4 puta u prvoj deonici. Nvoru tamo nema ko da cuva, Kejl je snazan ali nema mnogo mozga ni iskustva, ostali su totalno inferiorni u poredjenju sa njim, zaista mislim da moze da im da 20 poena peske. Tu su jos i Batler i Grejam od kojih imamo luksuz da ne ocekujemo mnogo, a sposobni su da preuzmu igru ako im se bude otvorilo. Sta god lukavi Paskval spremi, oni nemaju fizicki kapacitet i duzinu rostera da trce i skacu sa nama 40 minuta. Mogu da usporavaju koliko god hoce, ako mi budemo pravi i sa pravom energijom, ako nam ne udje voda u usi nakon eventualnog losijeg starta - mi cemo njih udaviti pre ili kasnije. Jel to Klajburn ne igra ili si njega prevideo u ovoj analizi ? Iskreno, mislim da od njega preti najveca opasnost a ujedno je i dalje fizicki u odlicnom stanju.
pilif88 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 hours ago, Hroničar985 said: Ovako nikada nije bilo što se karata tiče, bukvalno je hala rasprodata za 10 minuta, ima da bude glava na glavi u petak. Da li neko zna, može li dete od 11 godina da se prošvercuje bez karte? Do sada nisu pravili problem.
Blade Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 19 minutes ago, Dropkick Murphys said: Well, zato i postoji sezonska karta ( : Tako je. Nema šta.
Žilee Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ne treba zaboraviti iscrpljenost Tokoa,koji je prosao ogroman broj kilometara ,dve utakmice sa gruzijom,treba ga napasti sa Čimom koji je znatno brzi,uvesti ga u nervozu i faulove i eto olaksanja,pritom nema ni Laprovitole,koji je glavni igrac sa klupe,cuvati se Brizuele.i vrwce govana Satoranskog,koji samo protiv nas.podivlja sa trojkama.
Achtung! Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 50 minutes ago, Blade said: Rasprodala se Arena, karte kupili mnogi navijači rezultata, instagram i tik-tok navijači. Za karte, mi zaluđeni Zvezdom, treba da imamo prednost.🤩 Za karte smo čekali jutros od jedanaest, i pokupili na vrijeme, a sada će nas dvanaestero na put od 500 kilometara iz Trebinja, da bi nam ti lijepio etikete, kome je bilo mrsko da pritisne f5. Izmedjuostalog, sajt je radio uredno i uzeli smo bez čekanja instant. Edited 2 hours ago by Achtung! 24
StiviKivi Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 hours ago, Hroničar985 said: Ovako nikada nije bilo što se karata tiče, bukvalno je hala rasprodata za 10 minuta, ima da bude glava na glavi u petak. Da li neko zna, može li dete od 11 godina da se prošvercuje bez karte? Ja uspeo da uvedem brata od druga. 12 godina ima. Imao u ruci moju sezonsku iz prošle sezone. Tako da bilo bi dobro da čisto nešto kao poseduje.
GameChanger Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 58 minutes ago, Kooineeperk said: Jesam li samo ja pomislio da @GameChanger ima devojku od cca 11 godina? Ili on ima 11 godina i punoletnu devojku... Treceg nema. Hahahah idi bre...
pilif88 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Hocete da vam kazem ko je na prvom mestu ili sami da pogledate 🙂
Leo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 21 minutes ago, StiviKivi said: Ja uspeo da uvedem brata od druga. 12 godina ima. Imao u ruci moju sezonsku iz prošle sezone. Tako da bilo bi dobro da čisto nešto kao poseduje. I opet sve na foru. I sto je najgore, ljudi se time ponose. 1
GameChanger Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, m0k1 said: Jel to Klajburn ne igra ili si njega prevideo u ovoj analizi ? Iskreno, mislim da od njega preti najveca opasnost a ujedno je i dalje fizicki u odlicnom stanju. Ma igra Klajburn, samo ne mislim (pu pu pu) da ce biti kljucan faktor, cak ni top 3. Njemu je motivacija odavno upitna i imam utisak da uglavnom digne rucnu kad oseti da je tvrdo. Ono protiv Partizana je luda sreca, a napad ko napad je bio katastrofa, samo eto pogodilo se. Koncepcijski je za nas najbitnije da zaustavimo tandem Satoranski-Veseli, zatim da iskoristimo defanzivne mane Toka i Pantera i pritom ih spustimo na neku razumnu meru poena. Klajburn uvek moze da se povampiri ali mislim da imamo sasvim dovoljno personala da ga resimo.
Blade Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 54 minutes ago, Achtung! said: Za karte smo čekali jutros od jedanaest, i pokupili na vrijeme, a sada će nas dvanaestero na put od 500 kilometara iz Trebinja, da bi nam ti lijepio etikete, kome je bilo mrsko da pritisne f5. Izmedjuostalog, sajt je radio uredno i uzeli smo bez čekanja instant. Otkud ti znaš šta je meni bilo mrsko i da ja nemam kartu? Video si u pasulju? Na utakmici, a za tim, uvek je bolji pravi navijac, to neću da objašnjavam šta je, nego onaj koji ce da napusti halu 3-4 minuta pred kraj, ako se gubi. Nebitno da li je dosao par ulica od Arene, iz Trebinja, Londona ili Tunguzije. Jedno sam drugim nema nikakve veze. Ko predje toliki put, da bi gledao i bodrio iskreno voljeni klub, svaka čast.
StiviKivi Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 25 minutes ago, Leo said: I opet sve na foru. I sto je najgore, ljudi se time ponose. Momak, nikad u životu na "foru" nisam ulazio ni na košarku ni na fudbal. 20 godina već tako. I ako pola navijača iz Beograda ne plaća karte, štampa neke izmišljene i slično i ja to vidim pored sebe. Drug imao mlađeg brata koji je pošao , nije postojala opcija kupovine karte uopšte. Bile su rasprodate. I sad ja, koji sam kupovinom "milion" karata i sezonskih u budžete svojih klubova uneo gomilu novca, tebi trebam da se pravdam što sam klinca koji obožava Zvezdu uveo bez karte? Edit: dao sam čoveku savet pošto više nema karata. Pričamo o klincu 10,11 godina. Edited 1 hour ago by StiviKivi
Dragan Mićić Posted 51 minutes ago Posted 51 minutes ago 3 hours ago, Dropkick Murphys said: Isto pitanje, ali za dete od 37 godina. Moze, ali moras da ga obrijes… mislim na dete 1
Blade Posted 49 minutes ago Posted 49 minutes ago Ako iz nekog razloga neko nije dosao do karte, ima načina. Tu su tapkarosi. Verovatno i veca cena, ima prevaranata, više puta odštampaju jednu kartu. Jeste rizik. Prošle sezone, ne znam sa kim beše utakmica, crno-belo štampane karte, vratili sa ulaza par ljudi ispred mene. Nemam nista protiv toga. To je posao. Naplati duplo kartu, ja sam hteo da kupim, na mozes i 5 puta vise, moje je da hocu ili necu da kupim. Ali nemoj da jajaris. 1
Leo Posted 41 minutes ago Posted 41 minutes ago 22 minutes ago, StiviKivi said: Momak, nikad u životu na "foru" nisam ulazio ni na košarku ni na fudbal. 20 godina već tako. I ako pola navijača iz Beograda ne plaća karte, štampa neke izmišljene i slično i ja to vidim pored sebe. Drug imao mlađeg brata koji je pošao , nije postojala opcija kupovine karte uopšte. Bile su rasprodate. I sad ja, koji sam kupovinom "milion" karata i sezonskih u budžete svojih klubova uneo gomilu novca, tebi trebam da se pravdam što sam klinca koji obožava Zvezdu uveo bez karte? Edit: dao sam čoveku savet pošto više nema karata. Pričamo o klincu 10,11 godina. Momak, odlican si savetnik.
StiviKivi Posted 38 minutes ago Posted 38 minutes ago (edited) 3 minutes ago, Leo said: Momak, odlican si savetnik. Sa čovekom kome "kalinić pod hitno treba kod psihijatra" i po kome kalinića "treba da je sramota" ne želim bilo šta više da komentarišem. Odmah mi o njemu, kao učesniku ove teme, sve jasno. Edited 38 minutes ago by StiviKivi
suptil Posted 30 minutes ago Posted 30 minutes ago Све карте за дуел против Барселоне плануле су за само ШЕСТ минута! Београдска арена биће поново пуна до последњег места, a ми се видимо на још једном спектаклу! 5 4 1
GameChanger Posted 23 minutes ago Posted 23 minutes ago 3 minutes ago, suptil said: Све карте за дуел против Барселоне плануле су за само ШЕСТ минута! Београдска арена биће поново пуна до последњег места, a ми се видимо на још једном спектаклу! Da ne cepidlacimo, ali ja sam uzeo nekoliko karata (niko od nas nema 11 godina - u tebe gledam @Kooineeperk) oko 12 i 20. Nek je rasprodato sve i za pola sata, ogroman uspeh i samo nek se nastavi tako. Bravo za Saleta jer je on aura koja je sve pokrenula. 5
Papadac Posted 16 minutes ago Posted 16 minutes ago Moneke kaze da je Plavsic povredjen i ne igra u petak...
Sector Posted 12 minutes ago Posted 12 minutes ago Znači od 5 centara jedan zdrav i to najstariji. 😄 1
zvezdale Posted 11 minutes ago Posted 11 minutes ago 3 minutes ago, Papadac said: Moneke kaze da je Plavsic povredjen i ne igra u petak... Procitao sam par puta da nije slucajno napisano "Plavsic kaze da je Moneke povredjen i ne igra u petak..." Tako da ovo sada i ne pada toliko tesko. Mislim nije dobra situacija zbog povreda na centarskoj poziciji ali moze Odzelej na 5 skroz dobro da pokrije.
Čočo Posted 9 minutes ago Posted 9 minutes ago 1 minute ago, zvezdale said: Procitao sam par puta da nije slucajno napisano "Plavsic kaze da je Moneke povredjen i ne igra u petak..." Tako da ovo sada i ne pada toliko tesko. Mislim nije dobra situacija zbog povreda na centarskoj poziciji ali moze Odzelej na 5 skroz dobro da pokrije. A vraća se i Deda da nastavi gde je stao u Barseloni. 2
Leo Posted 6 minutes ago Posted 6 minutes ago 8 minutes ago, Papadac said: Moneke kaze da je Plavsic povredjen i ne igra u petak... Kad iz kluba nece o povredama, imamo mi naseg portparola 😃
Recommended Posts