Dzonii Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Ova desavanja kod komsija prethodnih dana i pre svega smenjivanje ZS, su me podsetila na pricu u vezi nasa dva klovna i njihove smene koju je navodno zahtevao Sasa prilikom dolaska. Interesuje me zasto nisu bivsi ili su ih ovi dobri rezultati spasili otkaza, a mi vec zaboravili njihov nerad? 3
Sinnerman Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Naletim na ovaj zanimljivi 4 godine star video. Naravno interesantno mi bilo i komentare da pročitam 😁
Zadnji vezni Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 6 hours ago, fradler said: Za koga navijamo u ovom žestokom okršaju Ćoki vs Bagzi? Ćoki zadao prvi aperkat... Ćoki po onoj...zabavlja se sa devojkom,oženi je,rodi mu dvoje dece,i prvi put kad se posvađaju priča po rodbini i kraju da je kurvetina. Čokija boli sve ovo.Jbg!
Wingwalker Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 41 minutes ago, Dzonii said: Ova desavanja kod komsija prethodnih dana i pre svega smenjivanje ZS, su me podsetila na pricu u vezi nasa dva klovna i njihove smene koju je navodno zahtevao Sasa prilikom dolaska. Interesuje me zasto nisu bivsi ili su ih ovi dobri rezultati spasili otkaza, a mi vec zaboravili njihov nerad? svi da se vrate a dvojica da odu...
Čočo Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 1 hour ago, Nini3112 said: Odlican video Gledam ovo i samo razmišljam kako će na ovu odbranu što praktikuje Saša sa preuzimanjima i iskakanjima i udvajanjem da legne Bolomboj koji je među boljim centrima u tom segmentu. Ju ju ju. 😍 5
tejlor Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 4 minutes ago, Čočo said: Gledam ovo i samo razmišljam kako će na ovu odbranu što praktikuje Saša sa preuzimanjima i iskakanjima i udvajanjem da legne Bolomboj koji je među boljim centrima u tom segmentu. Ju ju ju. 😍 Nije medju boljima nego najbolji. 11 1
Summerfunk Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago (edited) 1 hour ago, Dzonii said: Ova desavanja kod komsija prethodnih dana i pre svega smenjivanje ZS, su me podsetila na pricu u vezi nasa dva klovna i njihove smene koju je navodno zahtevao Sasa prilikom dolaska. Interesuje me zasto nisu bivsi ili su ih ovi dobri rezultati spasili otkaza, a mi vec zaboravili njihov nerad? Zato što je na kraju to ispalo kao glupost, tj. da Saša nije tražio da njih dvojica odu, već da se ne mešaju u dovođenje novih igrača. A pošto za sad Zvezda beleži dobre rezultate, naravno da niko ne spominje Dozeta i Bagzija, kao i što se umanjio hejt na medicinski tim. Da je situacija obrnuta, konstanto bi ljudi pljuvali Bagzija, Dozeta, Drčelu i medicinski tim. Kao na početku sezone, gde smo imali 0-2. Bukvalno su svi kritikovali ove gore navedene. Sad kad se beleže dobri rezultati, ćuti se, logično. Ne znam ko je video, ali Čović je na RTS-u rekao da je Bagzija doveo da bude direktor kluba iako je pre toga imao zvanje "kasir u teretani". I samo ostaje da se zapitamo, kakve je debile N.Č još doveo i zacementirao u klub koji veze sa košarkom niti menadžmentom nemaju. Počev od Bagzija, Vujčina.... Edited 13 hours ago by Summerfunk 2
Sinnerman Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Čović malo sere, a Bagzi je završio Evroligin kurs ili školu, tako da je do sada to bio argument otkud on u klubu. 1
Filbi Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 2 hours ago, Sinnerman said: Čović malo sere, a Bagzi je završio Evroligin kurs ili školu, tako da je do sada to bio argument otkud on u klubu. Sve je to farsa, u dogovoru se sve radi. 1
Teleći sač Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 4 hours ago, Dzonii said: Ova desavanja kod komsija prethodnih dana i pre svega smenjivanje ZS, su me podsetila na pricu u vezi nasa dva klovna i njihove smene koju je navodno zahtevao Sasa prilikom dolaska. Interesuje me zasto nisu bivsi ili su ih ovi dobri rezultati spasili otkaza, a mi vec zaboravili njihov nerad? Na koja dva klovna tačno misliš, imamo ih više? Zbunjen sam.
Inbox Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 17 hours ago, TB Told said: Sam sebi. Kada smo se ovde pitali, ko su ti anonimusi, za ovog je bilo da je zavrsilo neke specifican fakultet za sportski menadzment i op, ajmo na mesto direktora. Izgleda da je bilo bitno da se govori engleski jer, jelte, ne govorimo svi 😞 Sada taj diplomac super fakulteta ispade blagajnik. Kojoj prici verovati?
JPM Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 8 hours ago, Teleći sač said: Na koja dva klovna tačno misliš, imamo ih više? Zbunjen sam. Dozet i Bagzi. Nema ništa od toga, očigledno postoje naprdnjačka uporišta u dva kluba i ta uporišta su nesmenjiva osim sa vrha.
NMX Posted 32 minutes ago Posted 32 minutes ago Ubiše nas ove duže pauze između utakmica pa ciganija brsti i šta treba i šta ne. Koga boli k šta udbaško govno ima da kaže za svog klovna kog je doveo u klub. Tad nije bio kasir nego top menadžer, tako da ćuti Ćoki, majke ti. Što reče neko gore, samo se još sa Vesnom i Filipom nije posvađao (mada ni to ne znamo sa sigurnošću). Nego da se polako spremamo za Barsu, baš nam fali jedan unutra da možemo da igramo smislenu košarku a ne da Semi mora da drlja celu utakmicu na 5 ili da gledamo da li će Urke nekoga da osakati i dobije tri lične i jednu namernu za 6 minuta. Realno, Vilija će Semi uništiti. Vesely može da pravi probleme sa skokom. I dalje mislim da imamo baš baš dobru šansu da konačno prekinemo ovaj osmogodišnji post i da na krilima dve lepe pobede odemo u komšiluk 3
NMX Posted 18 minutes ago Posted 18 minutes ago Jbm ti, gledam klip i mislim da Edin brat priča o KKP kad ono... 2
Recommended Posts