Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ova desavanja kod komsija prethodnih dana i pre svega smenjivanje ZS, su me podsetila na pricu u vezi nasa dva klovna i njihove smene koju je navodno zahtevao Sasa prilikom dolaska.

Interesuje me zasto nisu bivsi ili su ih ovi dobri rezultati spasili otkaza, a mi vec zaboravili njihov nerad?

• Like 3
Posted
6 hours ago, fradler said:

Za koga navijamo u ovom žestokom okršaju Ćoki vs Bagzi?

Ćoki zadao prvi aperkat... 

Ćoki po onoj...zabavlja se sa devojkom,oženi je,rodi mu dvoje dece,i prvi put kad se posvađaju

priča po rodbini i kraju da je kurvetina.

Čokija boli sve ovo.Jbg!

Posted
41 minutes ago, Dzonii said:

Ova desavanja kod komsija prethodnih dana i pre svega smenjivanje ZS, su me podsetila na pricu u vezi nasa dva klovna i njihove smene koju je navodno zahtevao Sasa prilikom dolaska.

Interesuje me zasto nisu bivsi ili su ih ovi dobri rezultati spasili otkaza, a mi vec zaboravili njihov nerad?

svi da se vrate a dvojica da odu...

Posted
1 hour ago, Nini3112 said:

Odlican video

Gledam ovo i samo razmišljam kako će na ovu odbranu što praktikuje Saša sa preuzimanjima i iskakanjima i udvajanjem da legne Bolomboj koji je među boljim centrima u tom segmentu. Ju ju ju. 😍

• Like 4
Posted
4 minutes ago, Čočo said:

Gledam ovo i samo razmišljam kako će na ovu odbranu što praktikuje Saša sa preuzimanjima i iskakanjima i udvajanjem da legne Bolomboj koji je među boljim centrima u tom segmentu. Ju ju ju. 😍

Nije medju boljima nego najbolji.

• Like 10
  • Love 1
Posted (edited)
1 hour ago, Dzonii said:

Zato što je na kraju to ispalo kao glupost, tj. da Saša nije tražio da njih dvojica odu, već da se ne mešaju u dovođenje novih igrača. A pošto za sad Zvezda beleži dobre rezultate, naravno da niko ne spominje Dozeta i Bagzija, kao i što se umanjio hejt na medicinski tim.

Da je situacija obrnuta, konstanto bi ljudi pljuvali Bagzija, Dozeta, Drčelu i medicinski tim. Kao na početku sezone, gde smo imali 0-2. Bukvalno su svi kritikovali ove gore navedene. Sad kad se beleže dobri rezultati, ćuti se, logično.

Ne znam ko je video, ali Čović je na RTS-u rekao da je Bagzija doveo da bude direktor kluba iako je pre toga imao zvanje "kasir u teretani". I samo ostaje da se zapitamo, kakve je debile N.Č još doveo i zacementirao u klub koji veze sa košarkom niti menadžmentom nemaju. Počev od Bagzija, Vujčina....

Edited by Summerfunk
  • Like 2
Posted
2 hours ago, Sinnerman said:

Čović malo sere, a Bagzi je završio Evroligin kurs ili školu, tako da je do sada to bio argument otkud on u klubu. 

Sve je to farsa, u dogovoru se sve radi.

• Like 1
Posted
4 hours ago, Dzonii said:

Na koja dva klovna tačno misliš, imamo ih više? Zbunjen sam.