Šiljokapi Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 1 hour ago, srlepajce said: Ovaj Zile Vasic bar ima prijatnu facu a ne ko zadriglo krme Sigurno ima putera na glavi ali mi deluje da iskreno gotivi pojedince (pazi sad strance 😁) Hmmm, otkrivamo tajnu dobrih partija? Prešli sa girosa na konkretno i rezultati odmah došli 2
SuperTraktorko Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 1 hour ago, srlepajce said: Ovaj Zile Vasic bar ima prijatnu facu a ne ko zadriglo krme Sigurno ima putera na glavi ali mi deluje da iskreno gotivi pojedince (pazi sad strance 😁) Pravda za nas debele 🙃
Wingwalker Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago (edited) 4 hours ago, srlepajce said: Poznavajući Vučinu... ovo ispred njega je ovčetina 1/1. Edited 15 hours ago by Wingwalker 2 8
Šiljokapi Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 19 minutes ago, Wingwalker said: Poznavajući Vučinu...ovo ispred njega je ovčetina 1/1. Šta god, samo da ne pređu na neke voćke i povrćke. Nema masti (ne na 'leba), nema energije. A jel su Vučini rekli da se kod nas sve sprema na masti, zejtin na lošem glasu
Christofer Moltisanti Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 5 hours ago, srlepajce said: Ne znam puno o njemu sem da je bio na vrhu Delta holdinga Čim je tu gde je znači da je ćaci. Ali barem školovani relativno vaspitani ćaci sa pristojnom biografijom. Čak zna i engleski. Ako već većina nas, uključujući i mene, žmurimo na ćacizam u klubu zbog višeg cilja (ko je rekao Prima 🙂 ) onda je ovaj Žile najmanje loše što možemo da dobijemo i neka ga tu 1
Sinnerman Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) U upravnom odboru kluba je, valjda neki Ćaci light, jer kako bi drugačije bio tu gde jeste. Ono što je druga strana priče, koliko vidim obožava košarku i čini da se igrači osećaju maksimalno komforno. Kontam da bismo svi mi iskreni navijači isto tako da imamo brda love. Nešto kao Đanakopulos što je Nanu dao Poršea da bi ostao i ovaj sad živi kao car u Atini. Edited 7 hours ago by Sinnerman 1
Wingwalker Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) 5 hours ago, Christofer Moltisanti said: Ako već većina nas, uključujući i mene, žmurimo na ćacizam u klubu zbog višeg cilja (ko je rekao Prima 🙂 ) onda je ovaj Žile najmanje loše što možemo da dobijemo i neka ga tu Neka ga...kao da nam je neko ponudio da biramo. Anegdota: skoro pitam lokalnog sns satnika, mog školskog, inače nekada kul lika : ,,...zar nisi tražio da ti preporučim nekog za v.d. direktora turističke organizacije...? Poslao sam ti CV...marketing menadžer, živeo u Bratislavi i Pešti godinama, tri jezika zna... vratio se da bude ovde neko vreme zbog matorih...?" Esenesovac : " Dal si realan ?". Došao je na razgovor u majici Mars Volta....Taj da ide sutra za Negotin, Mionicu ?". Posle zašto im padaju nadstrešnice...putevi, mostovi. Dobro da nisu krenuli tu nuklearku da grade...? Edited 7 hours ago by Wingwalker 3 1
Small Owl Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 37 minutes ago, Losmi17 said: Koja je uloga tog Zileta? Predsjednik UO. Ima top biografiju. 17 god zivio u SAD, tamo i magistrirao, bio potpredsjednik Delta Holdinga, gostujući predavač na ekonomskom fakultetu..ali što neko reče, čim je tu gdje jeste, zna se čija je ekipa a ako ništa, bar vizuelno nije klasična kockasta glava. 3
mister-no Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) 33 minutes ago, Sinnerman said: U upravnom odboru kluba je, valjda neki Ćaci light, jer kako bi drugačije bio tu gde jeste. Ono što je druga strana priče, koliko vidim obožava košarku i čini da se igrači osećaju maksimalno komforno. Kontam da bismo svi mi iskreni navijači isto tako da imamo brda love. Nešto kao Đanakopulos što je Nanu dao Poršea da bi ostao i ovaj sad živi kao car u Atini. Inicijalno nije bio Ćaci, bio po Americi neki menadžer, posle ovde kod Miškovića, dugo vodio Kraun Plazu, i neke privatne poslove. E sad je prešao u građevinu (Cadena properties), tu je verovatno ušao u priču sa Drčelom. Edited 7 hours ago by mister-no
quentin Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Sve u svemu, izabrali smo našeg omiljenog ćacija. Kako bilo, pošto nam je za 80% tima engleski maternji jezik, dobro da neko u upravi s njima može normalno da komunicira. 1
NMX Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Zika Vasic je daleko od ćacija. Svakako nije van trenutnih priča ali je momak pametan i obrazovan. Iz kulturne i fine porodice. Jeste u real estate biznisu, mozda cak blize Vujku i Bosnjaku nego Drceli ali svakako nije ćaci (u smislu nepismene sns rendom budale). 4
quentin Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Just now, NMX said: Zika Vasic je daleko od ćacija. Svakako nije van trenutnih priča ali je momak pametan i obrazovan. Iz kulturne i fine porodice. Jeste u real estate biznisu, mozda cak blize Vujku i Bosnjaku nego Drceli ali svakako nije ćaci (u smislu nepismene sns rendom budale). Jbg, ako je pismen i nije budala, a radi šta treba da radi u Srbiji danas da bi bio u big biznisu, možda je i malo gori od rendom sns krezubog kretena. Ali dobro, kako bilo. 1 1
drperce Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) 17 hours ago, DameTime said: Ne postizavam da budem zvezda (hehe) i vašeg topika, pored grobarskog... P.S. Ružnu prošlost bih oprostila samo Kodiju. Preduhitrise me 😂😑 😑 Edited 6 hours ago by drperce
NMX Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Koje sam ja traume navukao od ovih povreda igraca jbt Lagana subota ujutru, napolju uzas. Premotao utakmicu da odgledan na miru. Ide Nwora u kontru 1 na 0. Kuca i docekuje se na jednu nogu. Onu gde je sjebao list i gde ima steznik i dalje. I u sekundi me presece. Aha, ovo je snimak bre, posle je igrao jos 20 minuta 1 7 1
Kosjan Willavić Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 14 minutes ago, NMX said: Koje sam ja traume navukao od ovih povreda igraca jbt Lagana subota ujutru, napolju uzas. Premotao utakmicu da odgledan na miru. Ide Nwora u kontru 1 na 0. Kuca i docekuje se na jednu nogu. Onu gde je sjebao list i gde ima steznik i dalje. I u sekundi me presece. Aha, ovo je snimak bre, posle je igrao jos 20 minuta Mislim da smo svi navukli neke traume navijajuci za ovaj klub. Kad razmislim bolje, razumem cak i neke "smarace" koji ne umeju da uzivaju u punoj meri jer samo cekas kad ce se desiti neko sranje: suspenzija, povrede, beg na aerodromu, ljubavni jadi mladog Vertera ( Vildoze ), delije guslari sa papcima, trojke iz auta i ostale sudijske poslastice, saopstenja... 1
Chaos Is Me Posted 4 hours ago Author Posted 4 hours ago 1 hour ago, Mile1 said: Ne lupajte gluposti da je caci Za nekoga ko navodno nije ćaci nešto mi je previše u društvu ćacadi. Nemojmo da se zajebavamo, možda on nije klasični sns teleći bizmismen poput Drčele, ali svakako je neko ko se itekako okoristio datim okolnostima. U suprotnom, ne bi ništa hteo da ima sa Drčelićem, Čovićem i sličnima a kamoli da provodi svaki dan sa njima. 3
Stefi88 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Covek pre svega voli Zvezdu... Uspeo je u zivotu pre nego sto su ovi dosli na vlast, obrazovan uspesan covek! Tom logikom svi u klubu su Caci, i Sasa, i Kalina i macka Ljubica... Bas se otislo u krajnost. 3 2
Bejn Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Posle one pobede nad Olimpijakos pade mi na pamet jedan od mojih omiljenih citata velikih ljudi:Izdržaćemo do kraja, borićemo se na okeanima i morima, sa sve većim pouzdanjem i sve većom snagom, borićemo se u vazduhu, borićemo se na obalama, borićemo se na aerodromima, borićemo se na poljima i na ulicama i na brdima. Nikada se nećemo predati. 2
Chaos Is Me Posted 4 hours ago Author Posted 4 hours ago 6 minutes ago, Stefi88 said: Covek pre svega voli Zvezdu... Uspeo je u zivotu pre nego sto su ovi dosli na vlast, obrazovan uspesan covek! Tom logikom svi u klubu su Caci, i Sasa, i Kalina i macka Ljubica... Bas se otislo u krajnost. Obrazovan uspešan čovek nema šta da traži u društvu Drčelića i Čovića. Saša i Kalina su sportski radnici i ne učestvuju u određivanju budžeta namenjenog za leba i igara, a Kalinić je i eksplicitni antićaci kao što je dobro poznato. 2 1 2
Урош19 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Po prvoj definiciji reči ćaci može se reći da nije ali s obzirom da se izraz kasnije proširio na sve ljude koji imaju veze sa žvalavim onda jeste. 2
robespierre Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 hour ago, NMX said: Zika Vasic je daleko od ćacija. Svakako nije van trenutnih priča ali je momak pametan i obrazovan. Iz kulturne i fine porodice. Jeste u real estate biznisu, mozda cak blize Vujku i Bosnjaku nego Drceli ali svakako nije ćaci (u smislu nepismene sns rendom budale). Nemoj zezati, eno ga gradi ceo kompleks na Udbojšinoj lokaciji na Čukaričkoj padini. (verovatno milionska otpremnina Udbojši za minuli rad) Daleko od toga da je nepismen i glup. Tim gore, samo je pohlepan i pokvaren. 2
Chaos Is Me Posted 4 hours ago Author Posted 4 hours ago Pa i Đuro Macut je bio obrazovan i uspešan čovek i pre žvale. Ćaci nije samo nepismena sirovina, još gori su ovi koji ih takve generišu i organizuju. 1 1
Recommended Posts