Jump to content

Recommended Posts

Posted
5 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said:

Morace opet da se pogleda utakmica, posebno 4/4. 

Kako smo ih ugazili u 4/4, nisu znali sta ce i kako ce

Ide snimak sad  na areni 2 premium

Posted (edited)

Koliko mi je drago sto je Devonte dosao da igra kosarku, a ne da odradi jednu dve godine preko bare. Decko je borio se ko lav u odbrani, nisam ga takvog vidio u NBA uopste. 

I kako se vidi ipak taj pedigre i kvalitet, mnogo vise sigurnosti i kontrole od Butlera, dok je bila kod njega lopta 100% si siguran da je nece izgubiti, a odma ni igraci ne smiju da mu pridju u lice i cuvaju ga jer ce proeletiti kraj njih.

Do prije par godina takav igrac nam je bio vlazan san, da dodje bio bi alfa i omega ekipe i jedno 30% budzeta, a sad imamo luksuz da polako ulazi sa klupe i uigrava se i da uopste ne zavisimo od njega. 

Edited by Nellthe
  • Like 7
Posted

Sinoć sam gledao sa sinom i njegova dva druga. Na kraju utakmice sam bio mokar kao da sam bio sa njima na terenu. Naježio sam se na prvu trojku Devontea i ostao naježen dok je nije ubo i Batler. Nakon Kodijevog tejkovera sam morao da popijem vode jer sam dehidrirao. Semi, Čima, Kodi, Kalina i Nwora su beton odbrana. Kad se vrate Bolomboj i Izundu to će biti armirani beton. Ne bih dalje da nabrajam, sve ih volim na svoj način. Razmišljao sam u poslednje vreme koga najviše volim od stranih igrača i do sada je to bio Tarens Kinzi kao što sam i pisao na temi o bivšim igračima, ali moram da priznam da mu se sve više približava Džonatan Nwora. Od domaćih je Kalina na prvom mestu i to će se teško promeniti ikada.

Ovaj tim mi je ušao pod kožu i nema dalje. Šta god bude i kako bude zauvek su rezervisali mesto u mom srcu :heart:

• Like 7
Posted
9 hours ago, mister-no said:

A bicepsa i ramena našeg nigerijskog ministra odbrane jebote..

On izgleda pojačava trening. I upucao ruku istovremeno. 

da, ali, kada vidim ovu telesinu Semijevu, setim se često pokojnog Odža😢

• Like 2
  • Tuzno 1
Posted
5 hours ago, Николица said:

Као што смо имали Звездине звезде у фудбалу, тако Калина треба да буде Звездина звезда у кошарци, прва.

moze da bude treca her su prve dve zauzete!

64559_covic-drcelic-01-209_f.JPGfilip-covic-crvena-zvezda-mts-belgrade-a

• Like 2
  • Ha-ha 6
  • Ruke su vam krvave! 1
Posted

Moram da bacim jedan ogroman :Hail: za Nworu. Mesec dana ne igraš i posle pola jedne utakmice (Valensija) ti igraš kao da si u top formi i da nisi propustio 10ak utakmica. Onako malo trapavo deluje na terenu, zbog visine i onih ručerda. Svaki šut mu je kao da je van balansa, da pada unazad, malo juri loptu, juri ona njega ali nikako i protivnik da je ujuri. Opaka zverka. Kako je prosuo onaj spori i niski krosover na centrlanoj poziciji, izbacio čuvara (Lee?), namestio se i bocnuo trojku kao kap. Ne štedi se u odbrani, ima telo da sačuva svakoga a ne štedi se, na skoku prisutan. Možda neko drugi iskoči i bude bolji ali s obzirom na očekivanja (očigledno pogrešna i na osnovu užas sezone u Efesu) - Nwora piša po mojim očekivanjima baš jako i nek tako nastavi.

• Like 7
Posted (edited)

Semi valjda potpisao na dve godine, tako da tu nema žurbe oko novog ugovora. Ugovor do kraja sezone imaju Kodi, Devonte, Kenan, Nvora, Davidovac, Donatas, Izundu i Bolomboj. Rekao bih da je tu najbitnije da polako već radimo na produžetku Kodija i Nvore jer oni su sa trenutnom igrom definitivno na listi drugih klubova. 

Edited by Milko Miller
  • Like 1
Posted
Just now, Milko Miller said:

Semi valjda potpisao na dve godine, tako da tu nema žurbe oko novog ugovora. Ugovor do kraja sezone imaju Kodi, Devonte, Kenan, Nvora, Davidovac, Donatas, Izundu i Bolomboj. Rekao bih da je tu najbitnije da polako već radimo na produžetku Kodija i Nvora jer oni su sa trenutnom igrom definitvno na listi drugih klubova. 

Ne bih se ja zaletao na CMM-a ovako rano. Nek zasluzi taj ugovor kako treba(da nas odvede u playoff), pa posle nek dobije i 3 godine ugovor sto se mene tice. 

Posted

Kodi igrama zaslužuje masTan ugovor za sledeću sezonu. Skroz je ok da se ne zalećemo, budimo pametni, pustimo da se u januaru zalete neki Efes ili Fener. :ajme:

Posted

Najjaci utisak od sinoc je kakvu smo odbranu odigrali sa Batlerom i Devonteom zajedno na parketu.

Devonte bas odusevio pristupom.

• Like 3
Posted

Rece i Nvora sinoc da mu trener veruje. To je kljuc svega, igraci osecaju da im Sasa veruje. Ocigledno je da i oni veruju Sasi. Nema ljutnje kod izmena, nema sujete... Koliko je samo vazna sinergija izmedju trenera i igraca, jos kada se na to nadoveze i publika...

Bez toga nema leba. Najbolje se vidi kod komsija kako se sve raspada kada nema hemije u timu.

Posted
On 11/14/2025 at 12:51 PM, aleksa7 said:

После 11 кола Евролиге Оџелеј је најбољи дефанзивац у такмичењу, поготово ако се узме у обзир да је реч о играчу који је чувао и Тавареса и Миротића и Шортса који не могу бити међусобно различитији по стилу игре и самим тим по начину на који их треба бранити. Од свих који су досад провели макар 200 минута на паркету у Евролиги, Оџелеј је:

• други (иза Саторанског) по разлици тимског дефанзивног рејтинга са њим на терену и без њега (-14.8);
  • трећи (иза Саторанског и Кординијеа) по утицају његовог присуства на терену на тимски проценат шута противника (-9.6%);
  • пети (иза Тавареса, Мелија, Милутинова и Монекеа) по индивидуалном дефанзивном рејтингу (105.6);
  • седми (иза Тавареса, Риуверса, Ендиаја, Отуруа, Лифа и Рајта) по проценту блокираних шутева из игре противника (2.3%).

Засад нема тог Бонге, Вокапа, Вајлер-Баба или Алфе—без дилеме изванредних дефанзиваца—који му статистички може парирати, тако да је сасвим у реду лепити му суперлативе.

Мали "апдејт" Шемијеве дефанзивне статистике после 13 кола, а у јеку силних (оправданих) похвала. Од играча који су досад играли макар 250 минута у Евролиги, Оџелеј је:

• ПРВИ по разлици тимског дефанзивног рејтинга са њим на терену и без њега (-15.9);
  • други (иза Кординијеа) по утицају његовог присуства на терену на тимски проценат шута противника (-9.8%);
  • други (иза Мелија) по дефанзивном рејтингу његове екипе када је он у игри (105.5);
  • шести (иза Мелија, Тавареса, Миротића, Монекеа и Хортон-Такера) по индивидуалном дефанзивном рејтингу (106.6);
  • шести (иза Тавареса, Отуруа, Ендиаја, Риуверса и Хортон-Такера) по проценту блокираних шутева из игре противника (2.3%).

ЈЕЗИВО шта/кога имамо у екипи на позицији резервне четворке/петице. Можда не треба трчати пред руду и заносити се, али ја не знам који играч у Европи осим лудог Болдвина ће се осећати комотно кад нападне обруч који заједно чувају он и Боломбој. 🤯

• Like 2
  • Thanks 1
Posted

Nema sta, moram i ja da se prikljucim sveopstoj euforiji.

Bice dana za analize ali ovo sto se trenutno krcka je nesto veliko, samo nek nas bar malo posluzi zdravlje i bice ovo velika sezona za nas.

Hocu samo da istaknem da bi na bekovskim pozicijama u teoriji (a opet najvise zavisi od jebenih povreda) mogli da budemo top3 najjacih ekipa u ligi, samo nek se Batler i Grejem jos malo adaptiraju.

Njih dvojica, Kodi u zivotnoj formi i ovakav Nvora, plus Dobric kao ispomoc, predstavlja takav skup talenta, suta, atletike i poleta da to u zivotu nisam mislio da cu videti u Zvezdi.

Bukvalno samo Hapoelu i Panati priznajem da su tu jaci od nas, svi ostali moraju debelo da se pomuce da to dokazu.

• Like 1