Gaga Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Uh,Devonte ko Nan sa ovim skok- sutem,nema odbrane od ovoga. 1
Petkovic Miroslav97 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Gledam na miru reprizu i.. Nikola Kalinić! Kakvu stabilnost donosi momak ovoj ekipi. Čuvao Furnijea odlično u 2. Poluvremenu, preuzimao kad treba , u napadu pravio blokove, nije isforsirao nijedan šut u 2. Poluvremenu.. Mnogo znači zbog STABILNOSTI ovakvoj Zvezdi. U defanzivi može da čuva svakoga od “1 do 4” bez problema. Samo da je smiren i skoncentrisan, bez forsiranja i prigovora. Saigrači ga poštuju , pravi je lider iz senke! 8 3
propolis Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 1 hour ago, Wook said: Koliko se kukalo za Filipom, hoće li, neće li, a on posle nekoliko meseci apsolutno zaboravljen. Nema on šta da traži u ovakvoj defanzivnoj mašineriji od ekipe gde gine brat za brata. 23
Don Dusko Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 15 minutes ago, Nini3112 said: Je l ovo ladno ovaj Barcikas pokusao da omete Devontea?😂 Opticka varka.
Šiljokapi Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Potpuno nezapaženo je prošlo da je ova naša TIMČINA između ostalog i anulirala Mekovu kletvu sa lajva! Nebo je granica... 1 4 3
Čvarkov Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 31 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said: Gledam na miru reprizu i.. Nikola Kalinić! Kakvu stabilnost donosi momak ovoj ekipi. Čuvao Furnijea odlično u 2. Poluvremenu, preuzimao kad treba , u napadu pravio blokove, nije isforsirao nijedan šut u 2. Poluvremenu.. Mnogo znači zbog STABILNOSTI ovakvoj Zvezdi. U defanzivi može da čuva svakoga od “1 do 4” bez problema. Samo da je smiren i skoncentrisan, bez forsiranja i prigovora. Saigrači ga poštuju , pravi je lider iz senke! ❤️ 7 40
Sinnerman Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 3 hours ago, Valensija said: Cima je jebena legenda! Ponoviću to po stoti put, posao koji nam ovaj ludak obavlja se ne može platiti. Nas je bog pogledao nakon svih ovih godina patnje. Iznerviraće on nas kao protiv Valensije ali ukupno gledano mi dobijamo od njega što ne možemo platiti. Sve ove godine maštao sam baš o ovome, samo to rečima nisam mogao da definišem i napokon tu je, hemija! Uvek sam mislio da našem klubu fali da ljudi koji rade u njemu igračima strancima priđu na jedan drugi način i da na drugi način uvuku sve ovo pod kožu. Da im daju do znanja da mi ovde nismo neka leva boranija, mi smo zemlja koja je u košarci bila šampion sveta i tukla Amere na njihovom terenu. Za to bi trebalo da uhvatiš igrača, nasadiš ga pored ekrana i youtube-a i pokažeš mu malo istorijat svega ovde, ne samo našeg kluba. Za početak bih izlaganje počeo sa doktorom Markusom. Pre neki dan u podcast-u priča Batler kako mu je najteži lik za čuvanje bio Luka Dončić. E tu Čima nije mogao da uskoči, već bi to neko iz kluba trebao objasniti njemu kako je taj Luka, bivši igrač Reala, jedan od najboljih košarkaša današnjice, koji tuče stotine miliona u NBA zapravo vatreni navijač kluba u koji je on došao. KAKO TO JEBENO? Kako to da jedan Vučević navija za isti taj klub u koji su tebe poslali "jer ti je karijera u kanalu i nisi uspeo u NBA". Kako to da jedan Novak Đoković dolazi da te gleda u Areni? Da onaj najbolji teniser u istoriji sporta i možda najbolji sportista sveta u istoriji. Imao bih još mnogo stvari da dodam ali shvatate poentu. 15 7 1
Crni Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Mrzeo sam Printezisa sto nas je resio, kad "nije morao". A zapravo je to momak koji voli svoj klub, a ko voli svoj klub taj ne zeli da njegov tim izgubi. Na kraju, pobedis ako si bolji, ne treba niko nista da ti pokloni, time ti cini medvedju uslugu. Spoiler Mnogo kenjam, znam. Od srece 3
Nate Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 47 minutes ago, Čvarkov said: ❤️ Neko je ovde lepo napisao, NAJVECI ZVEZDIN SPORTISTA OD 91!!!! 10 6 1
mindgame Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Pogledaš ovu sliku Kaline gde lik izlazi sa parketa slomljen posle svake tekme jer daje sebe 200% ekipi i timu, moj omiljeni igrač u svim sportovima Zvezde ikad. Kalinić je najbitniji Zvezdin igrac u 21. veku bez premca. Pogledaš ovu sliku gde je lik bukvalno dao celog sebe i onda se setiš nekog idiota Petruševa koji ne zaslužuje biti deo ove ekipe i ovih mudonja ovde. Nek igra u Dubaiju sa Prepeličem, a ne sa Kalinom. Toliko od nas veceras. Vidimo se na sledećoj tekmi i jedva čekam već tu sledeću. 10
Igor_ Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago On 11/13/2025 at 4:10 PM, Igor_ said: Nwora ce od ponedeljka. Kao i Grejm. Inace bas su optimisticni po pitanju Grejma kazu da je zver. Da ustanovimo prvo dal postoji on 😁 Iskreno nisam verovao u ovo, kazu igrac za prvu petorku a ja u fazonu nema sanse.. 10
Sinnerman Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago U šampionskim timovima koji pucaju na F4 kao što smatram da je naš, nema prva-druga-treca petorka. Ovaj tim ima dubinu i širinu, a "prva petorka" zavisi od protivnika i šta nam u tom trenutku treba. Trenutno smo još samo malo tanji na centru zbog Plavše ali kad se vrati Izundu i daj bože Bokiboy, pakao. 5
Николица Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 1 hour ago, mindgame said: Pogledaš ovu sliku Kaline gde lik izlazi sa parketa slomljen posle svake tekme jer daje sebe 200% ekipi i timu, moj omiljeni igrač u svim sportovima Zvezde ikad. Kalinić je najbitniji Zvezdin igrac u 21. veku bez premca. Pogledaš ovu sliku gde je lik bukvalno dao celog sebe i onda se setiš nekog idiota Petruševa koji ne zaslužuje biti deo ove ekipe i ovih mudonja ovde. Nek igra u Dubaiju sa Prepeličem, a ne sa Kalinom. Toliko od nas veceras. Vidimo se na sledećoj tekmi i jedva čekam već tu sledeću. Као што смо имали Звездине звезде у фудбалу, тако Калина треба да буде Звездина звезда у кошарци, прва. 6 1
Nikom nista Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 2 hours ago, Николица said: Као што смо имали Звездине звезде у фудбалу, тако Калина треба да буде Звездина звезда у кошарци, прва. Dobro sad, ne preterujmo... nismo Pariz da igramo kosarku par godina. Imamo mi i neku istoriju... vrlo značajnu... koju su pisale istinske legende, ne samo naseg kluba već ovog sporta. Sto bi se reklo: budimo ljudi, iako smo cigani 😀 P.S. Jedna od tih legendi je na mom avataru 😀 8 1
Giorgio II Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ono što mi je kod Sferopulosa bilo nejasno, Obradović je vrlo jasno definisao - Semi Ojeleye!! Car! 6 1
berti Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Legnem nocas, a nikako da se uspavam. Kalvo crno brojanje ovaca, uzmem da brojim trojke, pa koseve iz reketa... 1 2
Starakajla Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 3 hours ago, Николица said: Као што смо имали Звездине звезде у фудбалу, тако Калина треба да буде Звездина звезда у кошарци, прва. Što je najgore, mislim da Zvezdine zvezde u košarci već postoje, ali mrzi me da proveravam. 1
JPM Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Dajte gif onog nesportskog faula Plavsica, da se malo smejem. Tad sam, doduse, hteo iz koze da iskocim. Semi brat napravi autoput bekovima do laganog polaganja. Jaci deckonja od 80% centara. 1
Mile1 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Apsolutno ste u pravu sto se tice Kalinica, najvazniji igrac i najomiljeniji igrac iz kk-a dugi niz godina. Kapiten! 5
forumko topic Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Na live temi sam sinoć napisao, kada je Kodi izašao zbog 4 lične, da je on najgori na terenu i da sad preokrećemo, jer je morao na klupu. Ulaze Batler i Grejem, sveža krv i kreće rafalna paljba. CMM je bio prenervozan, nije mu išao šut, često nije imao rešenja i pored 7-8 dotadašnjih asistencija, jurio Vokapa, kao da ga ovaj baš nervira i provocira non stop. Saša je to video, mada ga je pre izveo zbog ličnih, ohladio se malo, ušao ponovo pred kraj i klačovao, kao što to i najčešće radi ove sezone. CMM je definitivno motor ove ekipe i kada mu ne ide većim delom utakmice. Sada su tu i opasni strelci Nvora, Grejem, Batler, Odželej, pa sipamo sa svih strana. Kalina i Odželej riljaju u odbrani za sve pare. Ja se ne sećam da smo ikada imali ovoliko kvaliteta na svim pozicijama. Kad se vrati Izundu, ispada Plavšić, ako se vrati Bolomboj, ispada Jago. A tu je i kubanski Štimac. 3
MrTripleDouble Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 13 minutes ago, Čvarkov said: Dobro jutro, Cigani! 2
Čvarkov Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 hours ago, Giorgio II said: Ono što mi je kod Sferopulosa bilo nejasno, Obradović je vrlo jasno definisao - Semi Ojeleye!! Car! 51 minutes ago, deez nuts. said: Semi je crni Kalina. Kakav hustler! 35 minutes ago, JPM said: Semi brat napravi autoput bekovima do laganog polaganja. Jaci deckonja od 80% centara. Kakva je ovo ži-vo-ti-nja, ne mogu da se načudim čudu. 2 2
Recommended Posts