Summerfunk Posted 47 minutes ago Posted 47 minutes ago (edited) 4 minutes ago, Henry Chinaski said: Da, ali je Saša kriv što je vratio Kalinu nervoznog. Možda nisam jasno napisao, htio sam naglasiti ogroman uticaj Kaline u odnosu na Tea u istoriji kluba, ali su obojica legende kluba koje se ne pljuju posle random utakmice protiv jbne Valensije. Kritika svakako, na sam mislim da je potez Kaline presudio za poraz. Pa ne znam ko vređa Kalinića iskreno. Ne znam ni ko umanjuje veličinu njega kao ličnosti. Verovatno ih ima, ali nebitno. Jednostavno ovo što radi sa sudijama je... baš mučno za gledati. Ok, nekad navlače protiv nas. Ali kad ga vidim da maše rukama, trči ka njima, već vidim tehničku. I kad se lomilo protiv Cedevite, on dobije tehničku. Svaku utakmicu ima nešto da im kaže. Teo takođe. Ne pričam ja šta je on doneo ili oduzeo Zvezdi, već sama činjenica da im je ponašanje prema sudijama jako kritično i bezobrazno. Najiskusniji ste. A ponašaju se kao da igraju međugradsku ligu Novog Sada, pa nasrću na sudije svaku utakmicu. I uvek znaš ishod = tehnička/isključenje. Podržavam i kad dobije tehničku jer nas deru i kidaju, nema šta, ali u većini vremena samo nešto dobacuju, a bez ikakve potrebe. A ovi samo čekaju ovakve zicere. EDIT: I ruku na srce, ovde i jeste zajebao Saša dosta sa minutama Yaga, Plavšića pa čak i Monekea. Ne ide pa ne ide. Vadiš odma. Nema šta. Vidiš da je tesna utakmica, ne vodimo +20 pa da imaš egzbicije kao protiv Panate, gde za 40. sek oni dođu na -10. Edited 45 minutes ago by Summerfunk 3
Volter Posted 47 minutes ago Posted 47 minutes ago Ne vredi sad pisati da je bio ovaj, da je bio onaj, da je bio ovaj možda bi i taj bio ko večeras Moneke koji nije znao gde bije. A da nije igrao Moneke pisali bi kako je možda samo on nedostajao da pobedimo. Dobra je Valensija, igraju brzu košarku, ko osice su i u odbrani. Na kraju su presudile izgubljene lopte, Batler, Moneke, Kalinić i to bez ikakvog pritiska protivnika. Užas. Za nas je najvažnije da smo iskoristili period u Beogradu, napravili zalihu tako da ovaj poraz nije strašan. Povređeni se polako vraćaju, ulaze u ritam, oni koji štete će polako ispasti iz rotacije. Naravno, treba i kritikovati, ne valja ni mnogo titrati ima da ih razmazimo. 2
Estrella Roja Posted 47 minutes ago Posted 47 minutes ago Valensija bolje snašla u ovom hrkljušu u poslednjoj četvrtini. Šteta jer smo dobru odbranu igrali u drugom poluvremenu, ali smo na kraju podbacili u napadu sa promašenim zicerima i izgubljenim loptama. Ne mogu da zamerim Kalini ništa, ozbiljno je riljao na obe strane terena. Uz to mi se čini da i nije bio faul kod one situacije gde su mu udili tehničku. 1
K.Dot Posted 45 minutes ago Posted 45 minutes ago Koliko me je smorio ovaj poraz, prestao sam da pijem na slavi ali brat @Wingwalker mi uvek popravi raspoloženje tako da nastavljamo sa pićem. Živeli. 1
TB Told Posted 45 minutes ago Posted 45 minutes ago (edited) Moneke i Nwora nisu 100% spremni. Moneke je tražio pomoć lekara u trećoj četvrtini, a Nwora je prilikom svakog izlaska stavljao steznik za leđa. Edited 43 minutes ago by TB Told 4 1
liv7 Posted 44 minutes ago Posted 44 minutes ago 13 minutes ago, Summerfunk said: Ako nastavi ovako da vređa sudije, vrlo brzo će se izjednačiti sa Teodosićem koji je maltene svaku utakmicu fasovao tehničku. Apsolutno nebitno napušavanje sa sudijom kad je egal utakmica. Ne dobijaš ništa time jer znaš da ćeš dobiti tehničku + ti neće suditi drugačije do kraja. Ali ono što je Teo radio prošle sezone... Čoveku se nije igralo i rešio da se isključi svako malo. Jbg, voli čovek Slazem je,bas u tome je i razlika.Kalina je nervozan jer mu se igra i jer mu je stalo a Teo je,kako si sam tacno primetio,bio nervozan jer mu se nije igralo i jer ga je boleo k...o ucinku da ne govorim,o odnosu,visegodisnjim takodje..bice Kalina ok,mozda je i klub trebao da pomogne oko tih privatni problema..on je ona srebrnina koju svaka domacinska kuca cuva..
Summerfunk Posted 43 minutes ago Posted 43 minutes ago (edited) 2 minutes ago, TB Told said: Moneke i Nwora nisu 100% spremni. Moneke je tražio pomoć lekara u trećoj četvrtina, a Nwora je prilikom svakog izlaska stavljao steznik za leđa. Bojim se najgoreg iskreno. Kad sam video da Nwora stavlja nekakav steznik, hladan znoj me oblio samo. A za Monekea nisam video. Nek ih odmori protiv Beča. Edited 42 minutes ago by Summerfunk
djurava Posted 43 minutes ago Posted 43 minutes ago 4 minutes ago, TB Told said: Uopšte nije problem što se buni na neke odluke, već baš ovo, što ne ume da stane. U oba navrata su ga sudije dosta tolerisale i imao je vremena da stane. Na kraju sam sebi odmaže, jer su ona dva promašena bacanja i zicer posledica nervoze. Promasena bacanja i ziceri su bili jedno 45 minuta posle tehnicke i posle jedno 7 minuta ozbiljnog riljanja na obe strane
Todo Posted 42 minutes ago Posted 42 minutes ago 5 minutes ago, NMX said: Imamo jeben raspored sada oly i barsa kuci grobari i hapoel u gostima 2:2 nekako iz ove 4 utakmice i da pevamo Nema brejka u Bg više,ne brini😉 I pored poraza večeras, raduje što ova ekipa može sa svima i van Bg, naravno relativno kompletna. Večeras nas je od pobede delilo da umesto nestvarnih 19 izgubljenih lopti,imamo 17 bačenih u tribine. To samo govori koliko je zajebana ova ekipa. 1
TB Told Posted 42 minutes ago Posted 42 minutes ago Just now, djurava said: Promasena bacanja i ziceri su bili jedno 45 minuta posle tehnicke i posle jedno 7 minuta ozbiljnog riljanja na obe strane Kalinić je dobio još jednu tehničku, samo što je pripisana klupi, u trećoj četvrtini. 1 1
srlepajce Posted 41 minutes ago Posted 41 minutes ago 1 minute ago, TB Told said: Moneke i Nwora nisu 100% spremni. Moneke je tražio pomoć lekara u trećoj četvrtini, a Nwora je prilikom svakog izlaska stavljao steznik za leđa. Ma jasno da nisu ali cemu onda forsiranje Monekea
Don Dusko Posted 41 minutes ago Posted 41 minutes ago 1 minute ago, Summerfunk said: Bojim se najgoreg iskreno. Kad sam video da Nwora stavlja nekakav steznik, nekakav znoj me oblio samo. A za Monekea nisam video. Nek ih odmori protiv Beča. Ajde smorio si.
JPM Posted 40 minutes ago Posted 40 minutes ago 14 minutes ago, VISOKOLETAC said: Mozda ima malo i zbog nas. Kako to protiv nas niko ne odigra nesto. Naravno da je i do nas. Usli smo u njihov ritam, gresili mnogo i pravili glupe odluke u kontrama. Valensija je oko 15. mesta realno. 1
Sokmeniki Posted 40 minutes ago Posted 40 minutes ago Svaka cast igracima na borbi, pogotvo u drugom poluvremenu. Utakmica je bila nejvejrovatnog tempa, a oni imaju sirinu da rotiraju za razliku od nas. Nama su ocigledno igraci preumorni, kod Monekea se pogotovo osjetilo da nije jos 100% spreman, promasio je par zicera sto je nekarakteristicno za njega Ipak, moram se osvrnuti na Kalinu. Volim ga kao brata, ali on kada radi ono sto najbolje radi (a to je hustle, borba i u napadu i u odbrani) nas je najvazniji igrac. Ali kada krene ono sto ne zna i pocne da izmislja izgleda kao veceras i u Ljubljani jedan je od najgorih + unosi nervozu bez potrebe. Nadam se da ce Sale to sa njim rijesiti jer je pocelo opet izgledati kao prosle sezone sa Sferopulosom.
TB Told Posted 39 minutes ago Posted 39 minutes ago 1 minute ago, srlepajce said: Ma jasno da nisu ali cemu onda forsiranje Monekea Davidovac nije bio iz nekog razloga u drugom poluvremenu u opremi, Semi je igrao na poziciji pet, tako da nije baš bilo mnogo opcija. 1 1
Wingwalker Posted 39 minutes ago Posted 39 minutes ago (edited) 7 minutes ago, liv7 said: Slazem je,bas u tome je i razlika.Kalina je nervozan jer mu se igra i jer mu je stalo a Teo je,kako si sam tacno primetio,bio nervozan jer mu se nije igralo i jer ga je boleo k...o ucinku da ne govorim,o odnosu,visegodisnjim takodje..bice Kalina ok,mozda je i klub trebao da pomogne oko tih privatni problema..on je ona srebrnina koju svaka domacinska kuca cuva.. batice...ideš za ovo gurmansku sa svim dodacima i par malih Bavarija...❤️🩹 uzgred...Kalina je dao 7 poena, uzeo 8 skokova uz index 11. izgubio je 3 lopte koliko i Batler sa indeksom 6. Edited 31 minutes ago by Wingwalker
Dzo23 Posted 39 minutes ago Posted 39 minutes ago Treba istaći sjajnu odbranu u drugom poluvremenu opet. Izutetno pametno smo koristili male faulove. Bio je jedan polu-nesmotren potez Batlera na šutu za 3p, koji takođe zaslužuje pohvale za napredak u tom segmentu. Mnogo bolje smo branili šut za 3p, samim tim i skok je bio obezbeđen. Besprekorno smo odigrali difens. 👌 Trebalo je malo više ideje i fluidnosti u napadu, ali šta da se radi. Sve u svemu na dobrom smo putu. Očekujem Devontea u Beču, da Kalina, Kodi, Odzelej i Donatas odmore, pa da se polako spremamo za braću. Mora jako da se odigra ta utakmica. Posle toga imamo 9 dana odmora.
Shunsuke Nakamura Posted 39 minutes ago Posted 39 minutes ago (edited) Batler je sjajan šuter iz mjesta. Mislim da nije još promašio otvoren šut od dolaska. Sa šutem iz driblinga ima problema, naročito kad ide taj step bek i onda uzme šut. To za sada ne pogađa. Može da pogodi iz driblinga bolje kad dobije blok ako ne bude preuzimanje na vrijeme. Drugi problem je što ne uzima poludistancu. Kad napravi prednost zastane, defanzivac se vrati u poziciju i onda je teško opet napraviti prednost. Tu pokušava okrenut leđima da riješi situaciju. Ima on to u repertoaru ali neće uvijek da prođe. Edited 38 minutes ago by Shunsuke Nakamura 2
Summerfunk Posted 39 minutes ago Posted 39 minutes ago 2 minutes ago, Don Dusko said: Ajde smorio si. Izvini Done. 🙏🏼 1
Christofer Moltisanti Posted 39 minutes ago Posted 39 minutes ago Posle prethodne pobede sam ovde u kontekstu F4 spominjao Glifadu, Vouliagmeni itd. Pogrešio sam, uranio sam, priznajem. Nakon konsultacija sam shvatio da ova predgradja na moru, i ako su prelepa, su veoma daleko od Oaka arene. Tipa kao da je F4 u Areni a ti si smešten u Grockoj. Zato svima preporučujem da traže smeštaj u gradu, idealno Chalandri kraj. Ovaj poraz nas je spustio na zemlju baš kad je trebalo. U pretrazi na bookingu ne tražim više vile sa bazenom, već samo obične lux stanove. Ali F4 se naravno ne dovodi u pitanje. 1 3
Čočo Posted 36 minutes ago Posted 36 minutes ago Sve se crta da skinemo mrak baš u borbi za prvo mesto. U Sofiji. Ne računam derbi i gostovanje u Beogradu. 😅😀
Crni Posted 36 minutes ago Posted 36 minutes ago Jos jedan dokaz da smo isto bazdareni kao komsije. Ovi ne daju da padne mrva na Zeljka, kod nas jeres ako kazes da covek koji zaradi svaku utakmicu tehnicku jer jebe majke sudijama treba da poradi na sebi... 6
Dzo23 Posted 35 minutes ago Posted 35 minutes ago Just now, Čočo said: Sve se crta da skinemo mrak baš u borbi za prvo mesto. U Sofiji. Ne računam derbi i gostovanje u Beogradu. 😅😀 U Tel Avivu se igra ta utakmica. Od prvog decembra Izraelci se vracaju kuci. 1
TB Told Posted 33 minutes ago Posted 33 minutes ago Sa povratkom povređenih igrača ne postoji razlog da u istoj petorci budu Jago, Dobrić i Davidovac. Mogu oni da dobijaju minute povremeno, ali zajedno nemaju šta da traže. 4 1
Čočo Posted 32 minutes ago Posted 32 minutes ago 2 minutes ago, Dzo23 said: U Tel Avivu se igra ta utakmica. Od prvog decembra Izraelci se vracaju kuci. Još bolje. Sad sam još više siguran da tamo skidamo mrak. 😀😂 1
Recommended Posts