Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nema veze, mora nekad i da se izgubi ovakva utakmica. Proslu utakmicu protiv Monaka smo davali poene kad god je trebalo, sad nismo i to je potpuno normalno.

Odraditi aba ligu sad, vratiti u ritam Monekea i Nworu i pobediti Olimpijakos koji nije nista specijalno

• Like 3
Posted (edited)
2 minutes ago, Papadac said:

Ja ne znam zasto pljujete Kalinu, covek preorao teren veceras, radio sve... i to sto je bio nerzovan je s razlogom, svirali mu nepostojeci faul na 2 + 1 i jedva docekali da mu daju i tehnicku...

Ali to nije razlog da svaki put tako burno reaguje, gledamo iste scene svaki mec.
Kao da je pogubio zivce, ponasa se kao nercik, a drugi ga smiruju.
Svaka tekma tehnicka.

Edited by Bode
  • Like 2
Posted

Steta sto smo izgubili, nudili su nam se a mi to veceras nismo iskoristili, ali gledajuci siru sliku, nemam cime da budem nesto mnogo nezadovoljan. Prosto, igraci se vracaju posle povreda i oscilacije i odredjeni poremecaji u igri su normalni dok to ne legne. Dobicemo mi i neke utakmice koje su unapred izgubljene. Da otresemo prasinu sa odela i idemo dalje. 

• Like 3
Posted

Nije znao Sasa đe goni. Tako se zadesila utakmica, mnogo polaganja promasenih, mnogo izgubljenih lopti, Moneke koji puca timu u oba kolena tokom citavog meca…

Malo brine to da se sve gubi na gostovanjima ali valjda ce i to doci

Posted

Sve u svemu užasni napadi cijelu zadnju četvrtinu. Nismo zaslužili ovde dobiti. 

Gomila grešaka...Živčani Kalina, deset promašenih zicera Monekea, Nwora se ugasio u drugom, nesnađeni Batler u svakom smislu, Kodi koji je još jednom demonstrirao da nije "taj", i da koliko god dobru utakmicu odigrao, prosto ne može da rješava kad je stani-pani.

Valensija se solidno nudila. Odigrali su tanko za njihove standarde kod kuće, al prosto užasno glupavo smo odigrali zadnju četvrtinu. 

Idemo dalje...Nastavlja se serija izuzetno teških utakmica. 

• Like 1
Posted
7 minutes ago, Liske said:

Sve je sudio u korist domaćina. 

Svaku moguću odluku je preinačio na našu štetu. U par navrata se jasno čulo preko mikrofona kako izgovora "for me" i samim tim nameće svoje mišljenje koje je u 75% situacija bilo pogrešno i tendenciozno. 

a5795020-rhizik-oly-milano-war-300x162.jpg

Sve ok, ali ga jebe ovo stop war. Jer je nepismen je li da? Piše se " stop the war".

Posted
2 minutes ago, Maverick88 said:

Kodi je sam usrao 5 izgubljenih lopti, tako da ni njemu ne bi dao lotpu u ruke nikako 

Pa imao je i 3 asis i 1 ukradenu

4/7 za 2

5/9 za 3 

Batler mu je skroz ponistio onu trojku i jbg to je to

Posted

Od 20 izgubljenih lopti može da se napravi klip dobre komedije. Da se naježiš, ova poslednja četvrtina je bila nešto njagore ove sezone u Evroligi. Jedino vredno pomena je odbrana u drugom poluvremenu. Ne ide u gostima, a kad u gostima počnemo pobeđivati, onda se možemo kurčiti. :smiley53: 

• Like 3
Posted

Zasluzeno.

Nije za dzabe Hapoel prvi, kada izadje Oturu udje Motley, kada izadje Vasa udje Brajant. Pored kvaliteta moras imati i srece sa povredama. 

Mi cemo moci da dobijamo ovakve utakmice kada ne budemo imali prazne minute, a preduslov za to je da ne igraju Jago i Plavsic. Druga ce se pesma pevati kada se vrati Devonte u bilo kom izdanju  i kada nam na centru budu bili Izundu, Bolomboj, Rivero/Motejunas.

Mi smo drugo poluvreme dobili 7 razlike, Jago i Plavsa minuti su bili previse, ja bih sve Hobler-ove minute prosledio Miljenovicu, pogotovo na strani.

Batler trenutno moze Kodiju samo da vezuje pertle, decak i muskarac na terenu, tako deluju.

Sasa je previse insisitirao na Monekeu, samo pet minuta vise Nwore na konto njega u 4/4 bi bilo dovoljno za pobedu.

• Like 3
  • Ha-ha 1
Posted (edited)

Kakve gluposti pisete. Retko ko ce dobiti u Valensiji, a mi smo imali napad za pobedu. Moneke i Nvora moraju da udju u ritam. Da smo imali Izundua ili Bolomboja dobili bi ovo.  Brine povreda Davidovca (posto je bio drugo poluvreme u trenerci).

Edited by VISOKOLETAC
  • Like 3
  • Ha-ha 1
Posted

1. Ojeleye je životinja.

2. Yago vise ni minut.

3. Plavsic vise ni minut.

4. Butler moze da zavrsava napade ali napad mora da se "zavrti". Ne moze lopta u ruke i aj sase sklonite.

• Like 3
Posted
Just now, Papadac said:

Ja ne znam zasto pljujete Kalinu, covek preorao teren veceras, radio sve... i to sto je bio nerzovan je s razlogom, svirali mu nepostojeci faul na 2 + 1 i jedva docekali da mu daju i tehnicku...

Pa sta sad? Sudili mu u prvom poluvremenu, ovaj odmah krenuo da pada u nesvest. Jbga previd, jedan od milion, veliki igraci se nose sa takvim odlukama, ocigledno da je Kalinic labilna licnost, i kao takvog ga treba staviti na klupu na hladjenje.

Da se ja na poslu ponasam kao on, verovatno bih povukao pola ljudi u bezdan sa sobom.

Mnogo ruzno se ponasa, ruzno i kontraproduktivno po tim.

Ako ovo Sasa ne ishendluje, ponovo ce razjebati svlacionicu kao kod Sferopulosa.

• Like 2
Posted

Jesam se nervirao za sve pare i bio nervozan, ali sad kad se iskuliram, ne mogu nasima previse zameriti. Moneke van svakog komfora, najgora utakmica za njega otkad je dosao. Uveren sam za Cimu da ce biti bolji vec od sledece. Nvora vukao koliko je mogao, ali se primeti da nije jos to to, trebace vremena. Kodi napravi brljotinu, ali nas vrati u igru kad god zatreba, nas najbolji igrac veceras, ubedkjivo. On i preterano nervozni Kalina igraju previse minuta usled ovakve situacije. Ko god poredi Kalinica sa Misom, treba da se zapita jer ovaj covek izgine na terenu i ne cascava prisustvom, koliko god da je nervoza bila ocita. Mozda je dobro da se spusti euforija, ali ova ekipa ima strasan karakter i odbija da umre cak i kad je na isparenjima. Bice to dobro

• Like 7
Posted
3 minutes ago, K.Dot said:

Nije baš, sigurno smo 20-ak preglupih gresaka napravili, teško da bismo i Spartak dobili a to da će ovaj poraz da košta, to je tačno. 

Cigani fatalisti at its best.

Posted

Kalinic jeste (pre)nervozan,(kao i mnogi od nas na forumu tokom utakmuce)ali svako poredjenje sa proslogodisnjim Teodosicem je neumesno.Zapravo,bilo kakvo poredjenje Kalinica i Teodosica,kad je u pitanju Zvezda nema smisla,blago receno..

• Like 4
  • Thanks 2
Posted

Је л сте ви сви озбиљни што се тиче Калине? Па он мало пизди колико би требало! Уништавају га судије готово сваку утакмицу, не свирају му скоро ништа а редовно се наједе батина. Тешко је контролисати се кад те стално туку а судије баш тад прогутају пиштаљку. Потпуно га разумем. 

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted
1 minute ago, VISOKOLETAC said:

Kakve gluposti pisete. Retko ko ce dobiti u Valensiji, a mi smo imali napad za pobedu. Moneke i Nvora moraju da udju u ritam. Da smo imali Izundua ili Bolomboja bi dobili ovo.  Brine povreda Davidovca (posto je bio drugo poluvreme u trenerci).

Postade Valensija prime GSW, tamo ko izgubi manje od 20 razlike može da slavi kao pobedu. Šta vi ljudi pišete, Valensija suvi prosek od ekipe, da smo izgubili npr 19 a ne 25 lopti pobedili bismo. 

• Like 2
  • Ha-ha 1
Posted
3 minutes ago, VISOKOLETAC said:

Kakve gluposti pisete. Retko ko ce dobiti u Valensiji, a mi smo imali napad za pobedu. Moneke i Nvora moraju da udju u ritam. Da smo imali Izundua ili Bolomboja dobili bi ovo.  Brine povreda Davidovca (posto je bio drugo poluvreme u trenerci).

Jebiga bas... Nista posebno je Valensija.

• Like 1
Posted
Just now, liv7 said:

Kalinic jeste (pre)nervozan,(kao i mnogi od nas na forumu tokom utakmuce)ali svako poredjenje sa proslogodisnjim Teodosicem je neumesno.Zapravo,bilo kakvo poredjenje Kalinica i Teodosica,kad je u pitanju Zvezda nema smisla,blago receno..

Ako nastavi ovako da vređa sudije, vrlo brzo će se izjednačiti sa Teodosićem koji je maltene svaku utakmicu fasovao tehničku. Apsolutno nebitno napušavanje sa sudijom kad je egal utakmica. Ne dobijaš ništa time jer znaš da ćeš dobiti tehničku + ti neće suditi drugačije do kraja.

Ali ono što je Teo radio prošle sezone... Čoveku se nije igralo i rešio da se isključi svako malo. Jbg, voli čovek 

• Like 1
Posted

Znači ljudi psuju Kalinu i Teodosića?????

Prvo porediti ta dva igrača i šta znače Zvezdi je da vjerovatno gledate košarku od juče ili imate 14 godina.

Da nije Kaline ne bi ni bili egal u utakmici, ja ne znam šta ste vi gledali.

Prvo ogroman poraz Saše jer je puštao igrače u štetočina modu, plus zaboravio DMa, plus milion greški u prvom poluvremenu.

Pozitivna stvar je početak drugog poluvremena, i borba do kraja.

Ova utakmica se morala dobiti, ali šta je tu je.

• Like 2
Posted
1 minute ago, K.Dot said:

Postade Valensija prime GSW, tamo ko izgubi manje od 20 razlike može da slavi kao pobedu. Šta vi ljudi pišete, Valensija suvi prosek od ekipe, da smo izgubili npr 19 a ne 25 lopti pobedili bismo. 

Ma da samo su takvi ocajni kuci dobili Fener i Real i to bas ubedljivo..De de.

Posted

Živo me zanima šta Kodi treba da uradi više da postane "taj" pošto nije "taj". Jedini igrač večeras koji je odigrao jako dobar meč. Uostalom svaki mu je ove sezone ( skoro svaki) jako dobar. 

• Like 4
  • Thanks 1