Taki Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 1 hour ago, Don Dusko said: Ja bih je merio na kraju sezone ovako postoji mogucnost da na kraju oni izmere. Dacemo im kls i ove godine..
NMX Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 10 hours ago, Čvarkov said: Jbš mi sve ako je ovo slučajno što u svakom kadru neko drži telefon ili tablet 🤣 Da je Dule Vujošević i dalje kod komšija, svi igrači bi im imali Kindle i čitali knjige, ovako moraju telefoni Spoiler da, naravno da naši mere patku sa ovim fotkama sa telefonima 2
NikolaTest Posted 36 minutes ago Posted 36 minutes ago Sanjao sam da nas lagano resava Valensija, tako da dobijamo ovo danas! 😄
Mile1 Posted 15 minutes ago Posted 15 minutes ago Stvarno ne treba trovati ovu temu sa duletom vujosevicem, ma kakav kontekst bio 1
Big Ticket Posted 8 minutes ago Posted 8 minutes ago Пораз од Валенсије није кикс, што негдје и кладионице виде. Треба спустити очекивања, ако буде побједа супер, ако не, није страшно. Е сад, би ваљало да Сале осјети сласт побједе у гостима коначно. 2
Čočo Posted just now Posted just now Porazom ne gubimo ništa mnogo, pobedom dobijamo dosta toga. Biće večeras možda i prvi pravi ispit do sada u EL koji su dometi ove ekipe. Za ekipu će biti značajno da oseti slast pobede u gostima, da pokažu svima da se ne šale i da polako kompletni možemo sa svima i bilo gde. Biće pakleno teško po svim statističkim parametrima protivnika ali daj da i tu tezu oborimo. Danas samo da budemo mi i idemo u Beč sa pobedom. ❤️
Recommended Posts