Урош19 Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Preloše odigrana završnica za ovako neizvesnu utakmicu. Bar se još neko nije povredio. 1
bodo Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Ne znam ni šta igramo ovu ligu više. Ničemu nam na služi. Samo trošimo beskorisno resurse. 13 1
Sector Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Solidan otpor, uz malo sreće moglo se i dobiti. Nije prijatno kad se izgubi al jbg, sa ovolikim problemima to je neminovno. Elem, oduševljen sam kako se Saša drži sa ovim timom u EL. Nama su Yago i Plavša neizostavni u rotaciji, o čemu više pričati. Fenomen smo. Bez paketa Nwora-Moneke biće turizam u Valensiji IMO. 2
srlepajce Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Sa ovako kratkom rotacijom ne treba nam produzetak Zaista mi je nebitna aba liga i ne vidim svrhu igranja iste. Sem dodatnog zamaranja i putovanja, u i ovako ludom tempu u EL, bas nista ne donosi. 5
TB Told Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Obradović pravi greške u pripremi ABA utakmica kao i Sferopulos prošle godine. I on počinje utakmice u ABA ligi sa najjačom i samim tim najumornijom petorkom, koja energetski ne počne dobro utakmicu, pa potom čitav meč jurimo rezultat i na kraju izgubimo. CMM i Kalinić su morali igrati manje, posebno što je Kalinić kada je umoran uglavnom i nervozan. 4 1
Medranotzz Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Najgori moguci scenario. Niko se nije oporavio i vratio, neizvesna zavrsnica sto znaci da nosici moraju da igraju velike minutaze i na kraju poraz. Gori razvoj situacije nije mogao biti. PS Dobrica nije bilo u drugom poluvremenu. 1
Kosjan Willavić Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Mozda je hot take , ali smo dobili Plavsica za rotaciju. Makar za ABA ligu definitivno, a da u EL ne usere previse, pokupi skokove i da neko bacanje ili zicer. Dok god se ne vrati Izundu, mora povuci 8
Papadac Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Potpuno nebitna utakmica ali mene sad brine sto redovno gubimo na gostovanjima... ne pamtim kad smo pobedili van Beograda... 3
Bruda Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Poraz kao poraz nebitan, ali ponovo velika potrošnja Kalinića i CMM-a. 1
Shunsuke Nakamura Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Da bi imali šanse protiv Valensije mora neko da se vrati. Dubai scenario je najrealniji u ovom trenutku. I to je sasvim ok, mi sa ovim sastavom igramo stvarno preko granica nekih realnih mogućnosti. 6
Dobar Los Milos Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Boli me cose za poraz, ali me opasno brine na sta lici Batler. 3
Bejn Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Što Dobrić nije igrao u nastavkku? Da nije, ne daj Bože, iz predostrožnosti? 3
FireKeeper Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Mogli smo uci u produzetak. Pa izgubiti. Bolje ovako. Mora se reci da je Olimpija odigrala vrhunski. Nije samo do nase skracene rotacije. 1
vinogradskaopera Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Poraz ko poraz me i ne brine, samo me brine da ne postanemo "domacinska" ekipa, da igramo samo kuci a u gostima da budemo samo turisti. Ajde bar Plavsa je digao samopouzdanje, znacice da otvori DMo-a kolko tolko, jer nam je vazno da on bude svez u Evroligi jer sad nemamo 3. centra u rotaciji. Bezveze je sto je ovo 3. poraz u ABA ligi iako smo od svih jaci za 3 klase minimum.
FireKeeper Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Just now, Bejn said: Što Dobrić nije igrao u nastavkku? Da nije, ne daj Bože, iz predostrožnosti? Predostroznost = 2-3 nedelje
Krle Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Najvise sto boli u ovom porazu je sto Kalinic koji je najiskusniji igrac pravi cist faul u napadu, a onda i tehnicku na minut pre kraja. Zbog tog 1 poena smo izgubili mec, eto to boli sto svake godine mora neko cirkus da napravi 5
Don Dusko Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 3 minutes ago, Dobar Los Milos said: Boli me cose za poraz, ali me opasno brine na sta lici Batler. Ajao znao sam tacno da je utakmicom protiv Monaka kupio mir do sledece utakmice JEBOTE. 3
mister-no Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Moneke i Nwora su dva glavna igrača ovog tima, bez njih teško ćemo ikoga u gostima dobiti. Svaka čast za borbu naravno. Sa Batlerom je moralo da se razgovara, mora odlučnije, ako treba i da izdivlja malo sad. Ok kad smo kompletni ali sad nema ko i mora da iskorači
Molina23 Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Ova liga služi samo da se podsetim koliko prezirem govnare poput Hordova, Javora, Radovića i ostatak OKG. Serem vam se u domaćinska suđenja i koverte koje primate, jebem vas u usta gladna i klošarska. Kalina je sve rekao, treba ih još jače pišati, jer crkavaju zbog trenutnog EL plasmana. 18
Maksim Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Jbg najgora moguca opcija za nas, Kodi i Kalina po 30+ minuta i mi izgubili u neizvjesnoj zavrsnici. Brat Deki Davidovac 27 minuta u igri 1 skok i jedan kos iz igre, vjerovatno najveci bezveznjak svih vremena koji je ikad igrao evroligu. 1 2 2
3x3cz Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 4 minutes ago, Dobar Los Milos said: Boli me cose za poraz, ali me opasno brine na sta lici Batler. Na sta je tek licio protiv Monaka ?
Dzo23 Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Ubio nas CMM. Skandalozna loša partija. Kod njega nema sredine. Briljira ili urnise sopstvenu ekipu. Kad se na to nadoveže nervozni Kalina koji ima ovakve utakmice često u aba ligi, Motjejunas bez ikakvog učinka, poraz je bio neminovan. Ne zamjeram nikome ništa. Prosto imamo 4-5 igrača koji nemaju kvalitet, a koji moraju igrati jer nema ko. Sve Ok... Idemo na noge Valensiji koja uz nas i još par ekipa ima najjači domaći teren. Biće strahovito teško al ne i nemoguće. Već smo imali toliko čudesnih partija, tako da nikad ne reci nikad. Očekujem Nworu i Monekea, ali smo sad i na centru jako tanki. Idemo dalje... 1 1
bodo Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Butleru treba dati loptu u ruke a ne da ćoškari a ako to već radi onda mu reći da se bolje kreće s ne da bude tako pasivan. 2
Recommended Posts