Webad Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago https://www.instagram.com/reel/DRAtrBkjWsP/?igsh=MXU1Z2xiNng2ZTFxaw== 😁 1 2
Papanikolesku Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 29 minutes ago, Crni said: Bice, bice... Moguće da će nekad biti.. do tad, jebigica, još kačamaka 😶🌫️🫥 Šalu na stranu, zahvalan je Odž, ima tu sirovu snagu a nije operisan od igre, pospremiće sve što mu se otvori van 6.75 i defanzivno radi dosta za ekipu. Očigledno mu prija jača minutaža i poverenje, 50% na dušu Obradoviću. U ovom momentu, dobar EL prašinar. Bonga je elitni. 1
suptil Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Od kratkorocnih zelja imam da od sledece nedelje Valensija bude na 50 posto uspesnosti, da dobijemo derbi a da evropske uvertire za derbi budu fantasticne :) 2
aleksa7 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago После 11 кола Евролиге Оџелеј је најбољи дефанзивац у такмичењу, поготово ако се узме у обзир да је реч о играчу који је чувао и Тавареса и Миротића и Шортса који не могу бити међусобно различитији по стилу игре и самим тим по начину на који их треба бранити. Од свих који су досад провели макар 200 минута на паркету у Евролиги, Оџелеј је: други (иза Саторанског) по разлици тимског дефанзивног рејтинга са њим на терену и без њега (-14.8); трећи (иза Саторанског и Кординијеа) по утицају његовог присуства на терену на тимски проценат шута противника (-9.6%); пети (иза Тавареса, Мелија, Милутинова и Монекеа) по индивидуалном дефанзивном рејтингу (105.6); седми (иза Тавареса, Риуверса, Ендиаја, Отуруа, Лифа и Рајта) по проценту блокираних шутева из игре противника (2.3%). Засад нема тог Бонге, Вокапа, Вајлер-Баба или Алфе—без дилеме изванредних дефанзиваца—који му статистички може парирати, тако да је сасвим у реду лепити му суперлативе. 34 3 3 1
Čočo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Jbt. i Ljubicu smo zakačili ovim našim ,, virusom ". 🥺 1 1 1 5
Sinnerman Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Neka nam dama oprosti zato što se smejemo ali je zaista neizdrživo u ovoj situaciji 😂 14 minutes ago, Урош19 said: 1
0802988milos Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 36 minutes ago, Borky said: Tri od cetri ucesnika f4 su pala, jos jedan ostao 😀. Nema vise, ne mozemo sami sebe da pobedimo 🤣🤣🤣 2 2
HAMMER Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 13 hours ago, VISOKOLETAC said: do 15og mesta je dovoljno brt. izmedju ostalih vesti "i mi slavkana za grobare imamo"
Dragan Mićić Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Kada je Deda sinoc stao na liniju za slobodna bacanja, setih se price od pre dve tri godine sa drugarima. Pitanje je bilo da ti zivot zavisi od slobodnog bacanja koga bi uzeo iz rostera Zvezde da sutira. Tada sam bez razmisljanja rekao Deda. Deda sinoc masi prvo bacanje i ja pomislim da bih i u ovom sastavu opet birao njega. Posle nekoliko minuta kad se najvise lomi Deda sutira bacanje za tehnicku gresku i naravno hladan kao spricer pogadja. 🙂 4
Borky Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 27 minutes ago, 0802988milos said: Nema vise, ne mozemo sami sebe da pobedimo 🤣🤣🤣 Hahaha mislio sam na posljednje ucesnike al moze i tako. 🤣🤣🤣 1
Creed Bratton Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 4 hours ago, srlepajce said: Nisam jedan od onih ESAM REKO likova al moram da napomenem koliko sam se objasnjavao sa ljudima celo leto koliko je Kodi dobar asistent dok su svi ponavljali kako nam je neophodan cuveni 'plej koji vrti pik' umesto njega.
NikolaTest Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 19 minutes ago, Dragan Mićić said: Kada je Deda sinoc stao na liniju za slobodna bacanja, setih se price od pre dve tri godine sa drugarima. Pitanje je bilo da ti zivot zavisi od slobodnog bacanja koga bi uzeo iz rostera Zvezde da sutira. Tada sam bez razmisljanja rekao Deda. Deda sinoc masi prvo bacanje i ja pomislim da bih i u ovom sastavu opet birao njega. Posle nekoliko minuta kad se najvise lomi Deda sutira bacanje za tehnicku gresku i naravno hladan kao spricer pogadja. 🙂 Nisam neki fan Davidovca ali da, definitivno bih njega birao da sutira bacanja za pobedu. Ladan kao spricer i uvek miran. 1
TB Told Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 27 minutes ago, Dragan Mićić said: Deda sinoc masi prvo bacanje i ja pomislim da bih i u ovom sastavu opet birao njega. Posle nekoliko minuta kad se najvise lomi Deda sutira bacanje za tehnicku gresku i naravno hladan kao spricer pogadja. 🙂 Kalina ga je izabrao da šutira, odmah mu je pokazao da treba da ide da izvede bacanje. 2
NMX Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Čima brat došao da deli savete i malo ga loži pred povratak u igru 5 1 7
Sector Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Koliko vidim Chima normalno hoda, tu je sa ekipom, ne bi trebalo da je nešto ozbiljnije? 1
Creed Bratton Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ovo jos nigde nisam video ispucali smo igrace sad su krenuli treneri, cirlidersice i kucni ljubimci da nam se povredjuju 1
GameChanger Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 4 minutes ago, Creed Bratton said: Ovo jos nigde nisam video ispucali smo igrace sad su krenuli treneri, cirlidersice i kucni ljubimci da nam se povredjuju Pre bukvalno pet minuta kazem caletu da nam je jos samo macka ljubica ostala zdrava..
Recommended Posts