Jump to content

Recommended Posts

Posted

Odemo na daleki put bez 6 igraca. Vratimo se bez još dva.

I sutradan otresemo viceprvaka Evrope. :default_coffee:

• Like 2
  • Love 12
  • Pumpaj! 1
Posted

Ja sam se nagledao Grejemovih utakmica, meni je on bio pojacanje na koje sam vrisnuo kao Ajsa vise puta.

Al sad je u senci Batlera, bice bas tesko da se on uvede i uklopi u ovaj tim.

Ali ne plasim se, obzirom da je Sale doktor.

Gore neko odlicno primetio, Kodi ostavlja loptu u zavrsnici Batleru jer je ovaj u naletu, a i  sam Kodi mu veruje.

Ti momci se kroz trening znaju mnogo bolje, i nije cudo sto je za tako kratko vreme dobio toliko poverenje u saigrace i trenrera.

Ja stvarno ne bih menjao nase igrace ni za jednog!

• Like 6
Posted

Batler osim što je briljirao u napadu u drugom poluvremenu, imao je i odlične reakcije u odbrani. U situaciji kad smo imali jedan faul i kad je branio Mirotića, viknuo sam da napravi faul, al ga je on odbranio bez faula, odlično ga je ispratio. U prvom poluvremenu je loše reagovao na udvajanja, al to je posledica neigranja i privikavanja.

• Like 2
Posted (edited)
1 hour ago, Crni said:

Ima ona cuvena Njegoseva:

Boj ne bije svijetlo oruzje, vec boj bije srce u junaka"

Jeste njego, al' u ruke Batlera Dzerola, svaka puska bice ubojita!

Ova ekipa ima onaj spartanski spirit: 

,, nice...we will fight in a shade".

Sa ovim krvavim zubima i ovim ćelavim frajerom mi nemamo koga da se plašimo.

Samo da prezdravimo pa nek dokažu da su bolji.

Edited by Wingwalker
  • Like 3
  • Love 1
  • Thanks 1
Posted (edited)

Butler je potpisan umesto Kartera, koji je imao odličan početak sezone, tako da Grahama čeka isti zadatak. Tu je i Nwora, prvi skorer ekipe, tako da biće zabavno.

Edited by Wook
  • Like 2
Posted (edited)

Sa Semijem na terenu +18:classic_love:

Mnogo, mnoogo je zajebano za protivnika sto imamo tako namazana i pametna krila. Kalina, Semi, Cima, Deda. Suva inteligencija. Pa cak i Dobric. 

Veceras su Kalina i Semi ulazili u pnr sa bekovima ko da su centri. Ili kako su bili bolhendleri i terali na usvajanje i onda lopta Dobricu ili Batleru koji su sami

Edited by NMX
  • Like 19
Posted

Ove pobede su vece od dva boda ili jos jedne recke.

Pobeda tima, karaktera, pobeda volje, snaznog morala, zalaganja, vere...

Zalog za buducnost.

Poraza ce biti, drago mi je da su svi bili tuzni posle poraza od Dubajia zbog ovreda igraca, a ne poraza kao takvog.

Ovaj tim je skup povednika, ratnika, talentovanih i pre svega dobrih ljudi.

Najlepsa godina Zvezde u mom ne bas kratkom zivotu.

• Like 19
  • Thanks 1
Posted

Свака част, херојска победа, као што рекох, и једна од дражих у новијој историји, без дилеме.

У првом полувремену је константно изгледало као да нам нешто фали, иако нас је држао лудачки шут за три и добре партије пар играча од старта, најпре Кодија.

Али, винтиџ друго полувреме је било за уџбенике. Извукли смо ово на чист хасл и вољу, сви су дали допринос, драго ми је што је Семи здрав и што је Батлер показао ко је и шта је.

То, наравно, не умањује допринос Калине, Кобре и Кодија који су, сваки на свој начин, обавили посао и гурнули нас напред.

Можемо са сваким да играмо, и код куће и на страни, само да се нико више не повређује, стварно је много.

Браво, момци, идемо даље!

• Like 12
Posted
Just now, suptil said:

Da li ce predsednik KSS sutra u neki jutrlarnji program da prokomentarise ovo veceras i zasto nece? 😄

Ko ga faka bre? Jedna od najgorih ljudskih osobina je sujeta.

Odlika malih i iskompleksiranih ljudi.

Posted
6 minutes ago, NMX said:

Sa Semijem na terenu +18:classic_love:

Mnogo, mnoogo je zajebano za protivnika sto imamo tako namazana i pametna krila. Kalina, Semi, Cima, Deda. Suva inteligencija. Pa cak i Dobric. 

Veceras su Kalina i Semi ulazili u pnr sa bekovima ko da su centri. Ili kako su bili bolhendleri i terali na usvajanje i onda lopta Dobricu ili Batleru koji su sami

Koliko Sasa samo voli Kalinu, nema konferencije da ga ne spomene. Deluje da se Kalina konacno smirio na terenu ( nevezano za mozda razresenje privatnih problema ). Manje sere sudijama, igracima, nekako je stigao u zen fazu, ali je noz u zubima i radi sve sto najbolje ume

• Like 11
Posted
5 minutes ago, Crni said:

Ko ga faka bre? Jedna od najgorih ljudskih osobina je sujeta.

Odlika malih i iskompleksiranih ljudi.

Zamisli Drcelu u jutarnjem 😄

• Ha-ha 3
Posted
1 minute ago, Gudura said:

Kodi vučina apsolutni car večeri i ovog veoma zahtevnog perioda za nama. Kakav jebeni duracell od igrača💪

Ima da iskida grobare za par nedelja, mislim da poseban pik ima na njih 😄

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted

Vratio sad poslednju cetbrtinu. Kod onog Dzejmsovog  2+1, Sale popizdeo na Dobrica. I Toma car mu signalizira da nije faul na sutu i da trazi celendz. I uspesan. Jer je faul bio mnogo pre nego sto su ga svirali. Tim!

• Like 19
Posted

Fantastična pobjeda, bravo Zvezdo.

Bukvalno svi su zaslužili desetku, igrači, treneri i navijači.

Stvarno smo ratnički tim

Mozda najdraža pobjeda ikad, a i najvažnija u smislu da sam od večeras siguran da možemo daleko stići. Da li do plejofa, fajnal fora ili finala odlučiće puno faktora, ali ova ekipa to sve može

• Like 3