JPM Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, suptil said: Pa neka napisu tako. Nemam nista protiv. Slažem se, u tome i jeste manipulacija. On će se dve nedelje oporavljati, onda tek ući u trening, pa ga možda vidimo za nekih 20 do 30 dana.
TB Told Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 hour ago, Sector said: Sve drugo i nekako ali slučaj Graham. Trener kaže da se oporavio samo ga zahvatila prehlada pa ne trenira. Metar dana kasnije niko ga ne spominje. U stvarnosti je od objave o prehladi prošlo dve nedelje. 1 1
Erik Kartmen Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Meni se sve čini da su Džabari i Devonte na istu sahranu otišli... Dalji rođak i jednom i drugom, ali familija je familija.
Kooineeperk Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 11 minutes ago, srlepajce said: Strasno Od priprema jedino se Dobric vratio iz povrede. Mi da se molimo za Kodijevo i Kalinino zdravlje pre svega I Plavsic... ok sam cu da izadjem 😄 1 1
TB Told Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 36 minutes ago, Golijat said: Imao sam nameru veceras da odem u arenu, ali iz revolta cu preskociti. Neka im bude 7-8k u areni za utakmice EL koje su oni odlucili da bace u vodu unapred, da se navijaci ne trose, pa ce im onda doci iz dupeta u glavu. Kao što su bacali u vodu i prethodne utakmice kada smo bili oslabljeni? Pravi navijački duh, iz inata što neće igrati povređeni igrači, treba uskratiti podršku oslabljenom timu. 6 2
Kooineeperk Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 7 minutes ago, mindgame said: odakle ti Grem u ovom sastavu ? 😂 Zato sto sam procitao samo social media post naseg tima gde kazu da je u punom trenaznom procesu... A onda u tekstu pise opsirnije "Naš bek Devonte Grejem takođe se nalazi u trenažnom procesu i vrlo je blizu povratka na teren, ali neće nastupiti na večerašnjoj utakmici u Beogradu." 1
NMX Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Klub treba da nam na svakih sat vremena na sajt i društvene mreže kači snimke MR, ostavlja opciju da komentarišemo povrede i nudimo predloge (moj deda Radosav išao kod Steve kostolomca u Mirijevo, namestio mu koleno za jedno popodne a nama igrač odsustvuje). Onda da se uvede voting opcija - da se glasa da li igrač da igra taj dan ili ne, sve po volji navijača. Dakle, ne GTD nego FTD (fans to decide). I na kraju da se zahteva da navijači leče igrača metodama koje su opšte prihvaćene. Kupus na zglob, komovica na pelenu pa oko kolena, rakija protiv prehlade... Sve sem toga cigani ne treba da prihvate. 14
Čočo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ništa strašno ni da se izgubi večeras. Napravili smo svakako neočekivano odličnu zalihu pobeda. Na žalost povrede su nešto na šta ne možemo da utičemo. Neka se nama za sledeću nedelju vrate Nwora i fantomski Grejm uz nadam se Monekea i mi smo na konju. Idemo u novu seriju pobeda. Ciganijo bez drame. Mora prvo da smrkne da bi svanulo. A svanuće. ❤️ 1
Taki Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 12 minutes ago, Guru said: Saopštenjima ništa ne fali, samo se ovde po navici cepidlači, histeriše i drami. Prvi sam letos kritikovao što ne javljaju ništa u vezi Bolomboja iako su to obećali, ovo je svakako pozitivan pomak i sasvim dovoljno informacija za navijače i javnost generalno. Da samo je problem sto su kod njihovih saopstenja sve neke lakse povrede, predostroznost a oporavak se na kraju mjeri mjesecima.. 3
VISOKOLETAC Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Kupus na zglob 😂 @NMX Edited 2 hours ago by VISOKOLETAC 1
NikadProtivKaline Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 25 minutes ago, Dzo23 said: inače nije toliko loš igrač toliko je los, na solidnom uzorku 1
JPM Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 8 minutes ago, NMX said: Klub treba da nam na svakih sat vremena na sajt i društvene mreže kači snimke MR, ostavlja opciju da komentarišemo povrede i nudimo predloge (moj deda Radosav išao kod Steve kostolomca u Mirijevo, namestio mu koleno za jedno popodne a nama igrač odsustvuje). Onda da se uvede voting opcija - da se glasa da li igrač da igra taj dan ili ne, sve po volji navijača. Dakle, ne GTD nego FTD (fans to decide). I na kraju da se zahteva da navijači leče igrača metodama koje su opšte prihvaćene. Kupus na zglob, komovica na pelenu pa oko kolena, rakija protiv prehlade... Sve sem toga cigani ne treba da prihvate. Ma ne, ja imam drugačije mišljenje. Ne treba ništa da saopštavaju što nije izričito zahtevano za euroleague zvanični sajt. Dakle, igrač je povređen, kad će...neam pojma. Pa da vidiš tu sreću kad ga vidimo na zagrevanju poput oca koji je pre 20 godina samo izašao do trafike. 1
Tom Wambsgans Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Pomislio bi covek da ce se manje kukati sada kada je malecni korak ka transparentnosti napravljen ali je mozda cak i blago pojacano. "Mild adductor strain" iliti Monekeova povreda je gotovo uvek 15 dana van terena tako da ocekujem da zaigra protiv Barselone. Devonte normalno nece odmah biti u sastavu nakon onolike pauze i ne bih iskreno ni protiv Valensije ocekivao njegov ucinak, treba imati strpljenja. Izundua ocekujem verovatno protiv Partizana za mesec dana. Da je skor 3-7 pa da se besimo, momci su fantasticnim partijama doveli sebe u situaciju da im ovako osakacenima nije svaka sledeca utakmica zivot ili smrt za sezonu. Samo podrska u narednom periodu, iz svega ovoga cemo izaci maltene kompletni, uigraniji i sa pozitivnim skorom makar izgubili sledece tri utakmice (a verujem da necemo). 9
Guru Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 9 minutes ago, Taki said: Da samo je problem sto su kod njihovih saopstenja sve neke lakse povrede, predostroznost a oporavak se na kraju mjeri mjesecima.. Prvo saopštenje ovog tipa je valjda ono od 28. oktobra koje je više puta kačeno, od tada je prošlo nešto više od dve nedelje, tako da ovo da se oporavak meri mesecima u odnosu na ono što su inicijalno napisali je opet klasično hiperbolisanje i kritizerstvo. Edited 2 hours ago by Guru 4
srlepajce Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Transparentnost je takva da se moze modifikovati citat iz Djekne Nisu se jos oporavili a ka' ce ne znamo
Perkos2 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago pobeda Zvezde večeras bila bi velika senzacija, ali neka momci kojim ogu da igraju pokušaju, mi ćemo ih bodriti iz sve snage ! 5
VISOKOLETAC Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, Perkos2 said: pobeda Zvezde večeras bila bi velika senzacija, ali neka momci kojim ogu da igraju pokušaju, mi ćemo ih bodriti iz sve snage ! Sve zavisi od Kodija. Ako bude igrao kao u Dubaiu, onda nemamo sanse, a ako bude igrao kao u ovih 7 utakmica, svakoga mozemo da dobijemo ko god igrao ili ne igrao. 1
Borky Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 3 minutes ago, JPM said: Ma ne, ja imam drugačije mišljenje. Ne treba ništa da saopštavaju što nije izričito zahtevano za euroleague zvanični sajt. Dakle, igrač je povređen, kad će...neam pojma. Pa da vidiš tu sreću kad ga vidimo na zagrevanju poput oca koji je pre 20 godina samo izašao do trafike. Jeste al onda ne mozes ocekivati 20k ljudi da dodju i gledaju Plavsu i Jaga kako pikaju "kosarku". Ono ima nas par stotina fanatika koji ce gledati i juniore Zvezde al zivimo u vremenu gdje svi zele sad i odmah! Mislim da vecina ljudi koji traze neko objasnjenje ili logiku su svesni da niko nije kriv za povrede i da se one desavaju al je cudan oporavak koji kod nas je uvjek komplikovan, netacan a izgleda cesto i pogresan. Na kraju nije ovo samo prica za ovu sezonu vec to traje iz godine u godinu. Cak sad one price da je Radonja zahtjevao promjenu med. tima imaju sve veci smisao. Ja nikada nisam cuo da bilo gdje u bilo kom sportu jedan trener postavlja zahtjev za promjenu med. tima, naravno ako je to istina al opet kome bi to palo na pamet da izmislja. 2
hakeem Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 50 minutes ago, Čočo said: Srećan sam zbog Buke što nije ozbiljnija povreda ali se plašim naših poteza iz očaja gde će večeras da ubace Nworu (koji je nadam se spreman za igru) samo da,, umire navijače". ove navijace ni titula EL ne bi umirila, krenuli bi opet na Dozeta/Bagzija i medicinski tim kruzno... 2
VISOKOLETAC Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 minutes ago, Borky said: Jeste al onda ne mozes ocekivati 20k ljudi da dodju i gledaju Plavsu i Jaga kako pikaju "kosarku". Ono ima nas par stotina fanatika koji ce gledati i juniore Zvezde al zivimo u vremenu gdje svi zele sad i odmah! Mislim da vecina ljudi koji traze neko objasnjenje ili logiku su svesni da niko nije kriv za povrede i da se one desavaju al je cudan oporavak koji kod nas je uvjek komplikovan, netacan a izgleda cesto i pogresan. Na kraju nije ovo samo prica za ovu sezonu vec to traje iz godine u godinu. Cak sad one price da je Radonja zahtjevao promjenu med. tima imaju sve veci smisao. Ja nikada nisam cuo da bilo gdje u bilo kom sportu jedan trener postavlja zahtjev za promjenu med. tima, naravno ako je to istina al opet kome bi to palo na pamet da izmislja. Mislim da gresis. Mislim da su ljudi besni zbog svega sto im se desava u zivotu i konacno imaju malo prilike za srecu i onda krecu povrede Niko nije kriv, ali to ne mogu da prihvate. Jednostavno se mora naci krivac da se izbace frustracije. 2
srlepajce Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 9 minutes ago, VISOKOLETAC said: Sve zavisi od Kodija. Ako bude igrao kao u Dubaiu, onda nemamo sanse, a ako bude igrao kao u ovih 7 utakmica, svakoga mozemo da dobijemo ko god igrao ili ne igrao. Ali u velikoj meri mu igra zavisi od visokih igraca Slazem se da u mnogome zavisi od njega ali isto tako ce zavisiti i od Kaline i DM-a
JPM Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 2 minutes ago, VISOKOLETAC said: Mislim da gresis. Mislim da su ljudi besni zbog svega sto im se desava u zivotu i konacno imaju malo prilike za srecu i onda krecu povrede Niko nije kriv, ali to ne mogu da prihvate. Jednostavno se mora naci krivac da se izbace frustracije. Naravno. To je jasno svima ali potrebna je hrabrost da se prizna. U suštini, klub ništa nije dužan nama, ni mi klubu. To je samo sport. Ali ta činjenica da konačno imamo jako ozbiljan tim, možda sad pa nikad, a da nas je ovako satrlo i to kad smo u dobroj formi...teško je to prihvatiti. Frustracija, samo na baš visokom nivou, ništa više od toga. Edited 2 hours ago by JPM 1
Čočo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Inače sad čitam za ovu povredu Monekea u najblažijoj varijanti je odsustvo nedelju do dve. Da računamo dve. Taman da se vrate Nwora i Grejm ostanemo bez Monekea. Već vidim za dve nedelje vraća se Moneke ostajemo bez Kodija/Kaline/Odzeleja. Neće se usranom do potoka. Više se ne molim za zdravlje i da nas zaobiđu povrede. Od kad se molimo sve suprotno nam se dešava.
NikadProtivKaline Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 18 minutes ago, srlepajce said: Transparentnost je takva da se moze modifikovati citat iz Djekne Nisu se jos oporavili a ka' ce ne znamo saopstenje kao takvo je sasvim ok ono sto je problem ovde, i to istorijski, je da su sve procene kluba na temu oporavka igraca u startu lazne primer - svaka povreda ikada posebna blamaza je ono sa malim topicem 1
bodo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Eventualna pobeda večeras u ovim okolnostima je ravna podvigu. Iako zvuči naprosto nerealno nada postoji i zaista zadnja umire. Čuda su retka ali se dešavaju. Pa neka naši večeras budu protagonisti jednog. 🔴⚪ 7 1
Recommended Posts