berti Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 17 minutes ago, Cavani said: Sada je za nas vazno da Monako dobije utakmicu Mislim da je ovo sasvim dovoljno 2
Erik Kartmen Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Možda da pitamo Sfera da nam da recept sa Olija prošle godine? Da se šibaju trojke čim se pređe pola, pa šta Bog da 🤷♂️
Todo Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 35 minutes ago, Cavani said: Rece Obrad da Cima nije povredjen mnogo. Sta to znaci kod nas, da ga jebem. Da će da ga uhvati virus, znači 7-14 dana.
Fan Kosarke Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ovaj celavi sudija Seffi Shemmesh pretenduje da zaseni i mucenog Javora po kradji i antipaticnosti ..... tacno vidis da ima onu pokvarenu lopovsku facu , onaj 4ti faul Kalinicu kad je pokupio ofanzivni skok je ozbiljna tendencija . ( bukvalno je 5 , 6 diskutabilnih odluka svirnuo za Dubai . Skakako smo ovu utakmicu izgubili losom odbranom , i protiv Spartaka i sada protiv Dubaija smo bili bez Monekea , ocigledn smo dosta ranjiviji u tom delu kad njega nema , pre svega u skoku koji nam donosi . 11 2
Сандро Лаки Ђентиле Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ја се психички спремам да Чима не игра ни прекосутра, као ни Нвора. Сматрам да не можемо добити Монако у овом саставу. Штета и за Буку, чекају нас чисте акробације на центру са Дедом. 2
suptil Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Kako sam se smejao kad sam cuo Obradovica kako psuje Plavsica kad se ovaj ekspresno vratio na klupu. Pojacani mikrofoni bili. Psuje Sale za sve pare 😄 2 1
avakss Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 8 stranaca nam je povrijedjeno,dozovite se sa ocekivanjima.. 3
Bejn Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 8 minutes ago, berti said: Mislim da je ovo sasvim dovoljno Ako Monako večeras dobije procenjujem da neće do kraja zapinjati protiv nas. Bar se nadam. Just now, avakss said: 8 stranaca nam je povrijedjeno,dozovite se sa ocekivanjima.. A bitno je to što su stranci? 1
Markoss Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ovo je bilo bukvalno nemoguce pobediti. Em sto smo osakaceni povredama, em kad god im pridjemo, sudije izmisle nesto da ih odvoje. Previse Motiejunasa koji je bio veceras nas najgori kosarkas (Plavsica tu ne racunam) i Jaga u momentima kada se lomi. Batler zna, bukvalno deluje da svaki put moze da napravi prednost i poentira ili asistira, ali em pravi glupe faulove, em mi se cesto cini da kad su Kodi i on na terenu, Kodi ima vise loptu u rukama. Al nema ovde sta da se zameri. Bukvalno nije bilo realno da uprkos svim okolnostima pobedimo. Mnogo je bitnije da su Moneke i Ebuka zdravi i da ce igrati u cetvrtak. Ta utakmica je i bitnija od ove danasnje, jer moramo i da zadrzimo taj domaci teren i da probamo tu svaku utakmicu da pobedimo, jer konacno postoji sinergija publike i tima. 17
Sinnerman Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 minutes ago, Markoss said: Previse Motiejunasa koji je bio veceras nas najgori kosarkas (Plavsica tu ne racunam) Napisao si košarkaš, tako da ti je zagrada suvišna. 2
Bad Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Buka nakon onakvog izvrtanja zgloba sigurno neće igrati prekosutra. 4
Sector Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Možda bi mogli tražiti odlaganje utakmice sa Monakom, ako postoji ta mogućnost.
Markoss Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Mislim da necu moci da podnesem u cetvrtak novih 30 poena Mirotica i "Slava Bogu" posle meca momenat. Nek se ispuca veceras, ako vec mora. 5 1 7
Sinnerman Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, Sector said: Možda bi mogli tražiti odlaganje utakmice sa Monakom, ako postoji ta mogućnost. Ne postoji. Ako se ne varam ako imaš osam zdravih igrača moraš da igraš. Mi svakako imamo registrovane i neke klince, tako da jbg. 1
Erik Kartmen Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Samo da nikad više ne vidim Plavšića u našem dresu, pa makar imali 12 igrača ispod 2m u timu. Brutalne stvari čovjek pravi kad uđe ta dva minuta, brutalne... izgubili smo utakmicu kad je ušao. 8
avakss Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 17 minutes ago, Bejn said: Ako Monako večeras dobije procenjujem da neće do kraja zapinjati protiv nas. Bar se nadam. A bitno je to što su stranci? Generalno nam se tim bazira ove sezone na strancima,zar ne? 1
Dzonii Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 1 hour ago, HAMMER said: celatufo pravac grcka kopakabana da mota girose sa dobrim likom sferom. Crveni karton! Edited 2 hours ago by Dzonii 2 2
fradler Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Da se Jago izbaci iz rotacije i Mekintajeru oduzme suterska sloboda, mi smo instant 30% bolja ekipa. 5
suptil Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, fradler said: Da se Jago izbaci iz rotacije i Mekintajeru oduzme suterska sloboda, mi smo instant 30% bolja ekipa. To ce se desiti u decembru. Mozda debituje taj pristup u derbiju. Videcemo.
Čočo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Sad kad već nemamo ni Izundua i moguće Monekea, Nwora nam kao leba fali da bar neku šansu imamo protiv Monaka. Edited 2 hours ago by Čočo 1
Sinnerman Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Majk Džejms fasovao četiri lične greške u prvom poluvremenu sa komšijama. Sve se crta da nam se usere u život za dva dana 🙁 6
Recommended Posts